3 gündür telefon arastiriyorum ne alacagimi sasirdim, bana söyle düzgün fazla isinmayan akici bir telefon önerir misiniz? S21 alacaktim ama isiniyor diyorlar ondan bu soruyu soruyorum tavsiyeniz nedir? (Bu arada yarin Xiaomi Mi 11 Lite geliyor ama MiUi arayüzüne alisabilir miyim bilmiyorum)
Güncellemeler
+1 yıl
Güzel öneriler aldim iphone 10 ile xiaomi mi 11 lite arasinda kaldim
Mi5 uzun süre kullandım düşme nedeniyle sorun oluştu gittim note 7 aldım onu da kardeşime verip Poco X3 aldım. Bundan sonra da alırsam yine Xiaomi alırım. Çünkü fiyat performans ürünü. Çok stabil ve iyi. 1 hafta kullandıktan sonra anlayacaksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ilk defa iphone geçtim 10 yıldır akilli tel kullanıyorum bambaska bir dünya bu telefonsa diğerleri neydi
hangi iphone abi
İphone 11 128 gb
Daha önce iphone kullandın mi
iphone 5 kullanmistim yillar önce baya akiciydi ama sanki biraz hapsediyorlar sisteme gibi...
İphone dünyası her ihtiyacı karşılıyor eksilik yaşamadım
iPhone alacaksan 11 pro ya da 12 serısı tavsıye ederım.
11 LCD ekran , kasa aşırı kalın ve çerçeve gözüne batabılır.
Xiaomi Mi 11 Lite. Arayüz stabil ve kolay
öyle de miui arayüzü biraz tuhaf göründü gözüme, UI daha kolay.. bu arada o dedigin telefon yarin geliyor napcam bakalim
Mi5 uzun süre kullandım düşme nedeniyle sorun oluştu gittim note 7 aldım onu da kardeşime verip Poco X3 aldım. Bundan sonra da alırsam yine Xiaomi alırım. Çünkü fiyat performans ürünü. Çok stabil ve iyi.
1 hafta kullandıktan sonra anlayacaksın
İkinci el garantisi devam eden 7 plus al. 3800 e bulursun
Xiaomi derim android için yoksa oppo
Param 3 bin tl idi oppo a54 aldım şu an iyi
12 pro max
o baya pahali iphone 11 mi alsam acaba diyorum
11 de iyi baya
sen ne kullaniyorsun
11
isinma var mi telefonda
Yok