Bilgisayardan ya da dosya yöneticisi indirerek fotoğrafın adresine bakarak nereden geldiğini öğrenebilirsin. Ondan sonra sebebin neden kaynaklı olduğunu görüp dikkat edersin.
Ayrıca fotoğraflardan bir tanesini internette arattığımda pixebaby diye bir sitede bulunduğunu gördüm, aklında bulunsun.
Bunun birden fazla nedeni olabilir. Whatsapp dan gönderilen fotoğraflar veya grup fotoğrafları gönderildiyse otomatik galerinize iner. Veya başka ihtimal bulut ile senkronize yaptıysanız ondan da kaynaklı olabilir.
Evet, aynı fotoğraflar 5 tane ne yapacağımı bilmiyorum, hâlâ bir çözüm bulamadım. Araştırırken sizin yazınıza denk geldim. Aynısı size de olmuş. Umarım virüs değildir. Ya da bir uygulamadan kaynaklıdır ama hangi uygulamadan çözemedim. Bulursam elbet ben de yazarım. Sizden de haber bekliyor olacağım.
Açıkçası ben de aynı resimlerin sizde de belirlediklerini gördüğümde rahatladım. Ben de en son Çin merkezli bir şirketin uygulamasını indirmiştim, içime bir şüphe düşünce direkt sildim.
Söylediğiniz uygulamayı indirmedim, ilk defa duyuyorum. Onunla ilgili değildir diye düşünüyorum.
Aynen öyle ben de rahatladım, ama yine de içim rahat değil, neyden kaynaklı bilmek istiyorum. En son ihtimal fabrika ayarlarına döneceğim. Fotoğrafların nereye ait olduğunu bulabildiniz mi peki internette ben fotoğraflı arama yapamıyorum.
Gerçekten böyle bir şey mümkün mü aynı fotoğraflar benim galerime de geliyor siliyorum ertesi gün yine geliyor kaç gündür böyle korktum şu an olabilir mi bu?
Root nedir Android le ilgili bir şey mi. Bu konularda biraz cahilimdir. Şu an daha da korktum. Peki ne yapmak gerek. Fabrika ayarlarına dönmek çözüm olur mu?