İnternet & Teknoloji Ya hayrına biri bi yardımcı olur mu? Annemin WhatsApp durumlari acilmiyor benim basımın etini yiyor yap diye 😄? gskız21 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hep boyle yaziyor sildim yukledim yok Güncellemeler+1 yıl Telefonuda sıfırladim vatsapi kac kez sildim kurdum yokk olmuyorr neysee napakk saollun Ya hayrına biri bi yardımcı olur mu? Annemin WhatsApp durumlari acilmiyor benim basımın etini yiyor yap diye 😄? Cevapla WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 544 cevap paylaştı. Android güncel halinde mi bir bak gerekiyorsa güncelle bi 0 0 Yorumla
Ebruliiiii33 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Depolama alanı dolmuş olabilir mi 0 1 Yorumla gskız21 +1 yıl Yaptim kiz her seyi yaptim yokk olmuyor ya saol yinede Yorumla
King_Tiger Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kaldır, bellek temizliği yap, yeniden kur 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Telwdon tarih ve saati güncelse whatsap ı güncelle 0 6 Yorumla gskız21 +1 yıl Hepsini yaptim yokk Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Telefon yazamamışım ya : / Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Google a aynı mesajı yazarsan çözümü çıkar mutlaka Yorumla gskız21 +1 yıl Yazdim yazdim ne dedilerse yaptim olmadi ya saol yinede bilen olursa diye yazdim Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Google ı falan güncelle bi de. Model eskiyse habire böyle sorunlar çıkacaktır Yorumla gskız21 +1 yıl tamam bide onu denyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Android güncel halinde mi bir bak gerekiyorsa güncelle bi
Depolama alanı dolmuş olabilir mi
Yaptim kiz her seyi yaptim yokk olmuyor ya saol yinede
Kaldır, bellek temizliği yap, yeniden kur
Telwdon tarih ve saati güncelse whatsap ı güncelle
Hepsini yaptim yokk
Telefon yazamamışım ya : /
Google a aynı mesajı yazarsan çözümü çıkar mutlaka
Yazdim yazdim ne dedilerse yaptim olmadi ya saol yinede bilen olursa diye yazdim
Google ı falan güncelle bi de. Model eskiyse habire böyle sorunlar çıkacaktır
tamam bide onu denyim
Android güncelle