Bilgisayarım açılmıyor. Güncelleme zamanı geldiği için kapatmadan önce güncelleştir ve kapat seçeneğine bastım. Ama şimdi de geri açamıyorum. Yeniden başlatılıyor ekranı çıkıyor, uzun süre yükleniyor ama geri kapanıyor. Nedeni ne olabilir acaba? Daha birkaç saat önce açıp kapatabiliyordum. Güncelleştir ve kapat seçeneğinden sonra böyle oldu ve ilk kez oluyor. Daha önceki güncellemelerde olmuyordu.ve geri kapanıyor.
Windows tuşu + S tuşlarına basın, CMD yazın Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' . Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.
dism /online /cleanup-image /startcomponentcleanup ENTER TUŞUNA BASIN İŞLEMİN BİTMESİNİ BEKLEYİN
dism /online /cleanup-image /restorehealth ENTER tuşuna basın işlemin bitmesini bekleyin
yine sfc /scannow yazın %100 olunca bilgisayarı yeniden başlatın
Sorunun devam etmesi durumunda;
BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate. bat dosyasına sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz
Bilgisayar açıldı ama verdiğiniz bilgiler ve ayırdığınız vakit için çok teşekkür ederim bir kez daha. Yeniden böyle bir sorunla karşılaşıp daha uzun sürede açılmaması durumunda dediklerinizi ve yazdıklarınızı aklımda bulunduracağım.
Umarım formatlık sorun çıkmaz. Daha 10 ay önce aldım, bilgisayarı yoracak bir şey de yapmadım... Gerçi sorun bilgisayardan ziyade windowsla alakalı olabilir ama bilemedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
https://voca.ro/1BGvwnF1NtNM
Dediğiniz gibi yarıda kesmiş olabilir sanırım. Açılacak gibi duruyor, bir şeyler yükleniyor şu anda. Ses kayıtlı bilgi için de çok teşekkür ederim.
Windows tuşu + S tuşlarına basın, CMD yazın Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' . Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.
dism /online /cleanup-image /startcomponentcleanup ENTER TUŞUNA BASIN İŞLEMİN BİTMESİNİ BEKLEYİN
dism /online /cleanup-image /restorehealth ENTER tuşuna basın işlemin bitmesini bekleyin
yine sfc /scannow yazın %100 olunca bilgisayarı yeniden başlatın
Sorunun devam etmesi durumunda;
BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate. bat dosyasına sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz
https://voca.ro/1f8x5KaYlIKV
Bilgisayar açıldı ama verdiğiniz bilgiler ve ayırdığınız vakit için çok teşekkür ederim bir kez daha. Yeniden böyle bir sorunla karşılaşıp daha uzun sürede açılmaması durumunda dediklerinizi ve yazdıklarınızı aklımda bulunduracağım.
Update bitmeden açılmaz
son güncellemler biraz zaman alıyor
uzun sure bekletir ama açılır kral bekle
Umarım birkaç dakikaya ya da en geç yarım saate açılır. Şehir dışına çıkacağım ve 2 gün sonra sınavım da var. Açılmazsa ayvayı yerim.
hersey C de degilmi?
C'de derken?
hard disk yani. verilerini nerde tutuyorsun
Benim bilgisayar formattan sonra düzeldi.
Umarım formatlık sorun çıkmaz. Daha 10 ay önce aldım, bilgisayarı yoracak bir şey de yapmadım... Gerçi sorun bilgisayardan ziyade windowsla alakalı olabilir ama bilemedim.