İnternet & Teknoloji Whatsapp hakkımdaki kısımda "merhaba ben whatsapp kullanıyorum" yazısını otomatik nasıl yazabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ekli olan kişilerimin hakkımdaki kısmı merhaba ben whatsapp kullanıyorum yazıyor. Benimde öyle olmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Güncellemeler+1 yıl Günoo Whatsapp hakkımdaki kısımda "merhaba ben whatsapp kullanıyorum" yazısını otomatik nasıl yazabilirim? Cevapla WhatsApp Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sanırım Whatsapp'ın android sürümünde bir hata var. Herkesi öyle gösteriyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım. Silip yükledim düzeldi Yorumla
Emoji_Gibi_Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Batün durumları sil. Olmazsa kendin yaz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bütün durumları sildim olmadı Yorumla Emoji_Gibi_Adam +1 yıl Kendin yaz Yorumla
Lucifan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Ayarlardan biyografinizi güncelleyebilirsiniz 1 0 Yorumla
splendd Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Ayarlarda hakkımda kısmı var oradan secebiliyorsun 3 7 Yorumla Soran +1 yıl Bende o yok Yorumla Soran +1 yıl Yani yabancı yazıyor Yorumla splendd +1 yıl Sağ üstteki üç nokta Yorumla splendd +1 yıl Ona tıklayınca en altta ayarlar var Yorumla splendd +1 yıl Oraya tıklayıp isminin üzerine tikla Yorumla splendd +1 yıl Hakkımda kısmından seç onu Yorumla Soran +1 yıl Bende yabancı yazıyor yani seçince de ne zaman değiştirdiğim gözüküyor. Fakat kişilerde zamanı göstermiyor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sanırım Whatsapp'ın android sürümünde bir hata var. Herkesi öyle gösteriyor
Sanırım. Silip yükledim düzeldi
Batün durumları sil. Olmazsa kendin yaz
Bütün durumları sildim olmadı
Kendin yaz
Ayarlardan biyografinizi güncelleyebilirsiniz
Ayarlarda hakkımda kısmı var oradan secebiliyorsun
Bende o yok
Yani yabancı yazıyor
Sağ üstteki üç nokta
Ona tıklayınca en altta ayarlar var
Oraya tıklayıp isminin üzerine tikla
Hakkımda kısmından seç onu
Bende yabancı yazıyor yani seçince de ne zaman değiştirdiğim gözüküyor. Fakat kişilerde zamanı göstermiyor.
Hakkımda kısmını düzenle