Sizde bazen bu soruyu kendinize soruyorsunuz eminim
Soru Dışı cevaplar kaldırılacaktır!!!
Soru Dışı cevaplar kaldırılacaktır!!!
Ben Var olduğunu düşünüyorum şahsen Çok büyük bir evren içinde sayısız yıldız sistemleri ve küme bulutlarının içinde küçücük bir güneş sistemiyiz ve sayısız gezegen içinde 1 taneyiz elbet dışarıda hemen hemen yaşam koşulu sağlayan başka gezegenler vardır ki yaşama elverişli bazı gezegenler keşfedildi bile tabi yaşam olduğunu kanıtlayan bir durum değil
Cevap
26Cevap
% 100 var ABD nin 1950 lerden sonraki elektronik ilerlemesini ben bu kazaya bağlıyorum teknoljik gelişmeleri buradan ürettiklerini düşünüyorum.
https://www.haberturk.com/dunya/haber/1244806-abdde-3-uzaylinin-cesedi-incelendi
Kesinlikle var, koskoca kâinatta yalnız diiliz, ki zaten 18000 âlem olduğuna göre uzaylılar âlemi de vardır muhakkak
Nalan hanim uzaylı derken farklı boyutlara inanıyorum ama marsa gidip orda yaşayanlara karsilasacagimiza inanmıyorum boyutlar farklı
oyunlardan etkilenip var diyorum ama cidden o tarz yaratıklar görmek isterim. ayrıca kocaman yerde tek biz yokuz kesin
Uzaylıları bilmem de koca evrende yalnız değiliz onu biliyorum.
bence var diye düşünüyorum bende..
yani bir takım kanıtları da var aslında.. Nasa açıklamıştı
Uzaylılar olmasaydı benim varlıgımı neyle izah edecektiniz?
Olabilir ama varsa da günümüze ve yakın geleceğe kadar bir irtibat kurmuş olunması imkansız.
Uzaylı zerre umrumda değil daha önemli sorunlarım var. d
Bu evrende yasayan bir tek biz değiliz. Ama bunların ismi ne olur bilemeyiz. Cok de diyen okur uzaylılar da...
Mikroskobik boyutta kesinlikle evet ama gelişmiş anlamda varsa bile cook uzakta oldugu kesin
Bence var hem dini yönden hem bilimsel yönden varlıkları belirtiliyor
Varız canım. Kimseye deme ama..
Var tabii olmaması mumkun degil
Uzaylılar var. Temas etmiyorlar.
Olmaz olur mu yaa... Tabiki varlar.👍😊
Siyah giyen adamlar var ki.. Vardır yani
Evet din gece yanımdaydı bitanesi
Bence yoktur
Olabilir. Bilemeyiz.
bence var
Bilmiyorum ki
Kesinlikle var.