Benim iphone neden acil durum uyarisi vermedi ya cakma iphone mu kitlediler bana— TOŞKO %31 MUTLU (@toskofacts) July 24, 2021

Benim iphone neden acil durum uyarisi vermedi ya cakma iphone mu kitlediler bana— TOŞKO %31 MUTLU (@toskofacts) July 24, 2021
Normalde bu tip uyarılar yurt dışında hava olayları gibi olağandışı durumlarda kullanılır ama ülkemizde bir test yapıldı sadece. Buna alışmak lazım her sabah aynı saatte bizi uykudan edecek çünkü 😂
Allah sonumuzu hayır etsin
Bunu sordu arkadaşlarım ama bana da gelmedi. Ayarlarda Bildirimlerin içerisinden kapatılabiliyormuş kapatın tekrar telaş yaptırmasın kimseyi gereksiz yere.
Cevap
97Cevap
İphone bile bizim milletin vasatlığını görmüş evde kal diyor.
dün araba ile sahilden geçeyim dedim allahım o nasıl kalabalık herkes tıkış tıkış yayılmış yeşilliğe. Ne maske var ne mesafe var. Tabi benim arabayı durdurup inme niyetim olmadığıdan dolayı benim için bir problem yok. Sahili biraz uzaktan seyredeyim demiştim ve bu duruma şahit oldum. Bu ülkede virüs bitmez cidden
Valla bende de yok ya bizimkiler çakma bozuk ya da seni fena keklemişler 😂
Ben o sesle uyandım geri#zekalı mallar yaa
Vodafone yanımda uygulaması yüklü olanlara geliyormuşşş
Alemsin 😂
Evet kahvaltıda geldi ve masa altına girme ihtiyacı hissettim böyle bit saçmalık ancak bizde olur. Sanki bombardımanda kaldık
Abi bana da gelmedi ya, bir bozulmadım değil hani 😂 Teyzeme geldi, yanımdaydı o sıra. O ne iğrenç bir sesti abooow
Sen ayarlardan kapatmissin normalde her iPhone kullanıcısına gider
@Green-Mile bilmiyorum valla, kontrol etmedim ayarları :D
Hahah ayarlardan kapatılan kara gitmez.. yani üzülme bosuna
Bana gelmedi. Ama ben yurtdışındayım. Acaba sadece tr’de mi uygulandı?
Çoğu kişiye gelmemiş ya teknik bir hata ya da bölgeye göre 🤔🙄
.
Patlayan covid sebebi ile ilgili.
Ama bir işe yarar mı?
Sanmıyorum.
.
Çok korktum. Arka cebimdeydi telefon ve ilk kez böyle bir ses uyarı aldım telefondan. Bayağı panikledim
bunu ayarlardan bildirimlere girip en alt kisimda test alert var onu kapatarak bunu engelleyebilirsin
Bana geldi
Bana hiç bir bildirim gelmedi. Bence aslı yok bunun.
Virus falan olmasin? Sadece 1 2 kisiye gelmis anladigim kadariyla
Sabah sabah aklımı aldı ne güzel uyuyordum susmuyorda canım 3 kere üst üste.
hayat eve sığar uygulamasından gitti sanıyordum ben bunu
Yemin ediyorum yataktan fırladım ya şu bildirim yüzünden
Bende çıkmadı.
İphone 12 lerde çıkmıyor galiba hehehe
benim iphoneda geldi içinden kurt çıktı bir ısırık daha almadan çöpe attım
Yakında zombi istilası başlayacak Corona bahane Corona için bu olmaz. sacmalik herşeye hazir olun
Bana gelmedi ama arkadaşıma gelmiş. Bizi kaile alan yok :)
Sorun yok herkeste ayni uyari verilmiş. Korkmayın her sey yolunda.
Bana Iphone geldi :D
Mesaj karşı tarafta kaldı. Yanlış atmış olmalılar.
Benim de iPhone ama bana bildirim gelmedi bana da çakma kakaladılar galiba 😅
Tabi benimki iphone 12 değil niye göndersinler ki bana ş. k le
Akdeniz tarafında olanlara gitti. Covid aşırı yayıldı diye
İphone kullanıcısıyım banada gelmedi heralde telefonum türkiye telefonu değil ondandır
Bana gelmedi demekki telefonum ios değilmiş ios sanıyordum
Test amaçlı vede her iPhone kullanıcısına gider tabi kapatmamissa
@everkeğii İngiltere'de test yapılmış amaç ülkede acil durumlarda bilgilendirmek
test için bunlar zaten üstünde yazıyor bana da geldi sabahın 9 unda korkarak uyandım sesinden dolayı
O ne iğrenç sesti yaa odadan köpeğim kaçtı kapadım direk bulup yerini almaz olaydım
Haha acaba iphone pandeminin başında atacağı mesajlar şimdi mi size ulaştı ne
Ben kullanmıyorum ama evde 3 tane var hiçbirine gelmedi...
Demek ki bize mesaj veriyorlar dışarı çıkmayın diye
Bana 9 da geldi Allah kahretsin ki iğrenç bir sesle birlikte
bnada gelmedi neden? iphone xr var yani gelmesi lazımdı
daha yeni greenland filmini izlemiştim. aynı sahne başıma geldi resmen. evdeki diğer 3 kişinin telefonuna bildirim gelmezken sadece bana geldi. herkes şaşırdı. ben de durduk yere “seçilmiş kişi” havalarına girdim, iyi mi!
Vodafone acil durum bildiriminin bir hata sonucu telefonlara gönderildiğini açıklarken yaşanan durumdan dolayı özür diledi.
A*na koyayım apple bile bizi Recep Tayyip Erdoğandan daha çok düşünüyor. Ülkenin geldiği son nokta!
Allah razı olsun Apple :D
Bu durum Apple ile ilgili olmalı, iOS cihazlar için acil durumlarda uyarı denemesi yapıyorlardır.
herkes aldı o uyarıyı. iphone degil tüm tellere geldi. androidde de var
Android kullnıyorum. Kimse kusura bakmasın turistler fellik fellik gezerken beni kimse evde tutamaz.
Turizm bitiyor ya ablacım eylül ayında rus ablalarımız ülkelerine dönünce bizi de kitleyecekler diye yorumladım ben
Bak böyle sorunca tereddüt ettim şimdi. Acaba uyku sersemi kapadım sildim ve şimdi hatırlamıyor muyum acep 😄🙄
Bana gelmedi ama bende gördüm bu paylaşımı nedir bilmem virüs olabilir dikkat etmek lazım
Yalnızca vodafone'lu iPhone kullanıcılarına geldi. vodafone'daki teknik bir arıza sebebi ile imiş..
Ben almadım iPhone kullanıyorum beni unutmuşlar belliki🤣🤣
İphone kuşanan Vodafone lulara geldi bu bildirim siber saldırı felan değil
Bana da gelmedi. Zaten evde kalmaya bahane arıyorum.
Isırıklı elma ürünleri kullanmıyorum. Kafam rahat.
Aradığım yorum hanımefendi 👏👏👏
Huawei benim iyi ki Apple değil
Bana niye gelmedi ya, merak ettim. :D
Android kullanıyorum kafam rahat
İPhone kullanmıyorum.
Bana gelmedi, güvendeyim ondandır. 😎
yoo bana gelmedi böyle bişey
Android kullanıyorum kafam rahat 😄
Kıyamet kopuyor sandım 🤣
Bana gelmedi çünkü Iphone num yok 😂
😅
Evet sı*tım bi an 😂😂
Uykudan uyandım bide korktum bende hehddhdhd
@ÖpeyimDeGeçsin bi de telefon yeni abimi aeadım direkt “abi bu telefon ötüyo” diye 😂😂
🤣🤣🤦♀️
Yanlışlıkla gelmiş herkese bir arıza sonuç olmuş.
Saçmalık işte dkdj ben samsung
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?