Kendi Telefonuma Cpu Throttling Grafik Performans Test Yaptım da Samsung Galaxy S10 Numa Cihazın Performans Nasıl Sizce Bendeki Benim bu S10 Exynos Olanı bu arada
Kendi Telefonum Olan Samsung Galaxy S10 Cpu Throttling Grafik Performans Test Yaptım Cihazın Performans Nasıl Exynos bu arada?
İyiymiş performansı çok düşmemiş stabil 6 dakikada. Exynos yine tercih etmem. Bu performans düşüklüğü konusunda en kötü cihaz bildiğim kadarıyla Sd660, 2 dk sonra ısınınca performans %30-40 düşüyor lanet işlemci
@SheKau Yüksek Dakikada da Stabil Çok Düşme Yok Yani önce 15 Dakika Test Yaptım 15 Dakika Sonunda Yine Çok Başarılı İyiydi Yeşilde İlerliyor Yani Ya Kardeş Amma Taktınız Ya Şu Exynoslara Exynos kötü Değil Gayet çok Güzel işlemci tamam Qualcomm Snapdragon İşlemci daha iyi tabiki Qualcomm pilde ısıda daha stabil ama exynos da kötü değil o bazı Exynos lar sorunlu Örnek benim s10 da ki Exynos 9820 işlemci de sorun yok Telefonu bilip bilmeden lanet deme Nerde Gördün lanet Diyon
Lanet dediğim sd660 işlemcili cihazlardır, ısınınca performans kalmıyor. Exynosa halen ön yargılıyım, Dimensty 2. Tercihim. İlk olarak SD'nin en kötü 700 serisi.
@SHEKAU Anladım SD 660 bir şey diyemem ama Exynos 9820 Çok başarılı işlemci Maşallah Yıllardır Exynos Alınmaz Exynos kötü işlemci diyenler oldu ve halada diyenler oluyor Dinlemedim gittim S10 aldım Tabi Exynos olani denk geldi doğal olarak 😅 Türkiye de Qualcomm yok çünkü varsa bile şans nadir çıkar Cihazda Pubg Mobile oynuyorum HDR Aşırı oynadım ısınma Oluyor ama grafik ayarına göre Normal ısınıyor kasma donma sorun hiç yasamadim çok memnun kaldım Exynos da şöyle aslında Exynos da değil ni Qualcom da olabilir işlemci den duruma değişir bazı Exynos lar sorunsuz çok Güzel oluyor bazıları Sorunlu Oluyor Her Exynos Sorunlu değil Exynos çok başarılı güzel işlemci şahsen Mediatek İşlemciden çok çok daha iyi Mediatek güven vermiyor
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Kendi Telefonum Olan Samsung Galaxy S10 Cpu Throttling Grafik Performans Test Yaptım Cihazın Performans Nasıl Exynos bu arada?