İnternet & Teknoloji Telefonda kendi sesinize 10 üzerinden kaç verirsiniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Telefondaki sesinizi beğeniyor musunuz? Yoksa iş yapmaz mı :D Ne dersiniz kaç puan verirsiniz? Telefonda kendi sesinize 10 üzerinden kaç verirsiniz? Cevapla Telefon Soruları İş Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MütefekkirSeyyah_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 77% +1 yıl Geçen ilk defa gruba ses attım WhatsApp dan..Ben zannediyorum ki, bir şair edasıyla konuşuyorum..Dinlediydim, bildiğin BenekliAyhan konuşuyor gardaş la.. 😄#Vesselam 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 595 cevap paylaştı. Benim verdiğim 5, milletin verdiği 10...😅 bilirkişi bile 10 derken ben hala 5 de ısrar ediyorum...🤣 2 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl 😂😂😂😂 guzel açıklama olmuş Yorumla
DrKaptan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl 1 puan bile vermek istemiyorum. Eğer benim duyduğum gibi duyuyorsa eğer cidden sabırlı insanlarmış 😂 2 0 Yorumla
_Hannah_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sesimin kötü olmadığı söylenir. Fakat ben sesimi pek beğenmiyorum. Ama çokta kötü değil ya xd Bu yüzden 7 diyim. 1 0 Yorumla
bayülgen Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl https://youtube.com/shorts/oVfE60c46kc?feature=share 1 1 Yorumla bayülgen +1 yıl sesim bu işte Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl Allah vergisi genetik alışveriş sağolsun diksiyonum iyidir. 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kendi sesimi beğeniyorum ve genelde beğenilir. 9/10 1 0 Yorumla
_CebreN_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bazen kötü olabiliyor ama ciddi konuşmalarda beğenirim sadece şımarınca kötüü 1 0 Yorumla
MorPanjur96 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 1 😂😂 normalde de beğenmiyorum zaten, telefonda hiç beğenmiyorum 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl koskocaman bir sıfır çünkü konuşmak dahi istemiyorum susmak en güzeli 1 0 Yorumla
Dont_speak Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yarı yarıya veririm saygısızlık olmasın canım sesime :D 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Sesimin güzel olduğunu huzur verdiğini söylerler ben 8 verıcem😃 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Taklit yeteneğim de var fena da türkü söylemiyor değilim 10 veriyorum be 🙂 1 0 Yorumla
B0RN0VALI Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Beğenmeyen kadın çıkmadı daha beğeniyorlar. Şiir okusan çok güzel olur diyorlar 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 337 cevap paylaştı. Ses tonumu çok seviyorum.İnsanlar da öyle 1 0 Yorumla
KetçaplıBrokoli Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 306 cevap paylaştı. Duyduğumdan bir tık daha farklı geliyor ancak neticede benim sesim olduğundan 10/10. 👍💕 1 0 Yorumla
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Taklit yeteneğimi de sayarsam 10 2 7 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Kimi taklit edebilyiorsun. D Yorumla benkendall +1 yıl Sosyal medyada gördüğüm her videoyu jdskslxlsl Yorumla 8matador1180 +1 yıl Anadin mi videosunu taklit et xd Yorumla benkendall +1 yıl Dur bi hazırliyim kendimi o moda allskd Yorumla benkendall +1 yıl Yeeeaaaa su borcu eaaa anadımı badana boğcu anadınmı eeeaa çöp vağğ bilmem ne vağğ anadığmıı Yorumla 8matador1180 +1 yıl Aferiin bir de seyi yap, o bayan şu şekil giyinir bu bayan bu şekil onu da yap. d Yorumla benkendall +1 yıl Meselammm herkezin hayatına kımse garışamazz ben bu şekıll giyinirim bu bayan şu şekıll giyinir bu şekıll giyinir kimsi kimsi garışmaya hakkı yoğğ haaa başörtüü gurban oldum yaresulallahtan gelebilir amma lakin ki eyle değildir Yorumla
gecelerikorkuyorum Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 2 veririm. telefonda sesim bacak gibi çıkıyor 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bacak ne. d Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben puan veremem ama radyoculuk falan mı yapıyorsun diye soran çok oluyor. Biraz fazla konuşurum da, gevezelik işte 0 0 Yorumla
DsqRED Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Yani bana kalsa 4-5 ama karşı cins üzerinde etkileyici bir tonajı var sanırım 😅 1 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 8 i hak eder bence. 2 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl vaay be :D Yorumla Şiirselbiri +1 yıl Noldu dfsd etmesin mi Yorumla 8matador1180 +1 yıl etsin tabii neden etmesin sdfs Yorumla Şiirselbiri +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl karsi taraftan cok begeniliyor ses tonum🙂 1 0 Yorumla
Anzss Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl -10 kendi sesimi dinlediğimde aşırı kötu geliyor 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 821 cevap paylaştı. 10/6 falan veririm sanırım 1 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 322 cevap paylaştı. Hmmm sesim guzel değil 0 veriyorum.. 1 0 Yorumla
Şiirdelisi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hatrım için 6 diyorum daha yukarısı kurtarmaz. 1 0 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl 9 veririm 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Profilde boğuluyorsun xd Yorumla Karamelaaaa +1 yıl İyi ne güzel işte 😏 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Bayagi iddali olmuş😁 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Mesaj gelmedi 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Soruları karıştırdın dsfsd Yorumla persordinary +1 yıl Jsjsjsjjs 3 veririm Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 504 cevap paylaştı. 5 diyelim gömmeyelim kendimizi 😂 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı. 10 zamaninda dublaj sanatçılığı yaptim. 2 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı. Eksilere inerim. 1 0 Yorumla
___bakımlıkızz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl normalde sesim güzel ama telefonda bazen kötü 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Geçen ilk defa gruba ses attım WhatsApp dan..
Ben zannediyorum ki, bir şair edasıyla konuşuyorum..
Dinlediydim, bildiğin BenekliAyhan konuşuyor gardaş la.. 😄
#Vesselam
Benim verdiğim 5, milletin verdiği 10...😅 bilirkişi bile 10 derken ben hala 5 de ısrar ediyorum...🤣
😂😂😂😂 guzel açıklama olmuş
1 puan bile vermek istemiyorum. Eğer benim duyduğum gibi duyuyorsa eğer cidden sabırlı insanlarmış 😂
Sesimin kötü olmadığı söylenir. Fakat ben sesimi pek beğenmiyorum. Ama çokta kötü değil ya xd Bu yüzden 7 diyim.
sesim bu işte
Allah vergisi genetik alışveriş sağolsun diksiyonum iyidir.
Kendi sesimi beğeniyorum ve genelde beğenilir. 9/10
Bazen kötü olabiliyor ama ciddi konuşmalarda beğenirim sadece şımarınca kötüü
1 😂😂 normalde de beğenmiyorum zaten, telefonda hiç beğenmiyorum
koskocaman bir sıfır çünkü konuşmak dahi istemiyorum susmak en güzeli
Yarı yarıya veririm saygısızlık olmasın canım sesime :D
Sesimin güzel olduğunu huzur verdiğini söylerler ben 8 verıcem😃
Taklit yeteneğim de var fena da türkü söylemiyor değilim 10 veriyorum be 🙂
Beğenmeyen kadın çıkmadı daha beğeniyorlar. Şiir okusan çok güzel olur diyorlar
Ses tonumu çok seviyorum.
İnsanlar da öyle
Duyduğumdan bir tık daha farklı geliyor ancak neticede benim sesim olduğundan 10/10. 👍💕
Taklit yeteneğimi de sayarsam 10
Kimi taklit edebilyiorsun. D
Sosyal medyada gördüğüm her videoyu jdskslxlsl
Anadin mi videosunu taklit et xd
Dur bi hazırliyim kendimi o moda allskd
Yeeeaaaa su borcu eaaa anadımı badana boğcu anadınmı eeeaa çöp vağğ bilmem ne vağğ anadığmıı
Aferiin bir de seyi yap, o bayan şu şekil giyinir bu bayan bu şekil onu da yap. d
Meselammm herkezin hayatına kımse garışamazz ben bu şekıll giyinirim bu bayan şu şekıll giyinir bu şekıll giyinir kimsi kimsi garışmaya hakkı yoğğ haaa başörtüü gurban oldum yaresulallahtan gelebilir amma lakin ki eyle değildir
2 veririm. telefonda sesim bacak gibi çıkıyor
Bacak ne. d
Ben puan veremem ama radyoculuk falan mı yapıyorsun diye soran çok oluyor. Biraz fazla konuşurum da, gevezelik işte
Yani bana kalsa 4-5 ama karşı cins üzerinde etkileyici bir tonajı var sanırım 😅
8 i hak eder bence.
vaay be :D
Noldu dfsd etmesin mi
etsin tabii neden etmesin sdfs
Teşekkür ederim
karsi taraftan cok begeniliyor ses tonum🙂
Yazarsam eksilere inerim.
1 veririm çünkü igrenc
Kargadan hallice diyeyim. :D
-10 kendi sesimi dinlediğimde aşırı kötu geliyor
10/6 falan veririm sanırım
10 üzerinden 918282827272626262 😅
iş yapmaz. sesim şiveli çıkıyor 😀
Hmmm sesim guzel değil 0 veriyorum..
Hatrım için 6 diyorum daha yukarısı kurtarmaz.
8/10 veririm ya net :D
Çok garip geliyor bana ya 4 diyorum 😁
9 veririm
Profilde boğuluyorsun xd
İyi ne güzel işte 😏
Bayagi iddali olmuş😁
Mesaj gelmedi
Soruları karıştırdın dsfsd
Jsjsjsjjs 3 veririm
5 diyelim gömmeyelim kendimizi 😂
10 zamaninda dublaj sanatçılığı yaptim.
10 veriyolar ama ben 3