İnternet & Teknoloji İnstagramda 2 bin takipçisi olan kız hakkında ne düşünürsünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnstagramda 2 bin takipçim var.Benim hakkında ne düşünüyorlardır? İnstagramda 2 bin takipçisi olan kız hakkında ne düşünürsünüz? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Suzan99 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl kötü düşünmezler herhalde herkes takip ediyor birbirini 1 0 Yorumla
Lucifan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Kız olduğu için normal Türkiyede abazadan çok ne var ki? 0 0 Yorumla
silici44 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl Sanatçı kadınları severim. Ressam demek güzel. 1 1 Yorumla silici44 +1 yıl istersen edebilirim takip. Yorumla
RyanJack Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Beğeni düşükse takipçiler bottur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Değil haahaa Yorumla RyanJack +1 yıl O zaman ortalama üzeri güzeldir ikinci seçenek o 🍓 Yorumla Soran +1 yıl Ressamım ben Yorumla RyanJack +1 yıl Kara kalem çizim yapıyor musunuz? Portre Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum Yorumla RyanJack +1 yıl Bir tane örnek var mı görebileceğim Yorumla
Ben_arıza Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Motor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ressamım ben hhahaha Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yollu kızsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ressamım ben hahahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanki pablo picasso mk Yorumla Soran +1 yıl Daha iyiyim hahhahahhaa Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 670 cevap paylaştı. Ne dusunebilirler? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kötü düşünmezler herhalde herkes takip ediyor birbirini
Kız olduğu için normal Türkiyede abazadan çok ne var ki?
Sanatçı kadınları severim. Ressam demek güzel.
istersen edebilirim takip.
Beğeni düşükse takipçiler bottur
Değil haahaa
O zaman ortalama üzeri güzeldir ikinci seçenek o 🍓
Ressamım ben
Kara kalem çizim yapıyor musunuz? Portre
Yapıyorum
Bir tane örnek var mı görebileceğim
Yani taninmiş biri havali falan
Hiçbir şey düşünmezdim.
2 bin takipçili biri olduğunu düşünüyorum
Motor