değerli arkadaşlar ben bir cam modül almak istiyorum. ama , bunu 2 el almak istiyorum, acaba, içinizde daha önce, alan var mı kullanan benim tv vestel full ultra hd numarası, tam olarak unuttum dvd ci girişli modülü dijitürk irdeto modül almak istiyorum. acaba tv ci modüle uyarmi, bilmiyorum, yanlış olmazsam digitürk ci+kullanıyor olmassa d smart conax tele dünya olacak büyük ihtimalle
Ci + demek ci 2 demek yani bazı modüllerde ileriki yüksek televizyonlarda uyumlu modül demek benimki ci girişli ama bahsettiğim c+modül uyar mı bilemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
En sağlıklı bilgi tv modelli ile netten bakmak olur
Haklısın bende zaten bu görüşteydim 👍
En güzelli model numarası olmadan bir şey demek doğru olmaz çünkü
doğruda vestel tv cam modül ci girişi var ama numarasını bende bilmiyorum 215 çıkışlı
Ci giriş varsa uyar bence sonuçta o giriş için yapılmış
biliyorum ama digitürk modülü uyuyormu sanma ci+ olması lazım tv ya da olur bence fikrim yok
+ değil mi o tv
Ci + demek ci 2 demek yani bazı modüllerde ileriki yüksek televizyonlarda uyumlu modül demek benimki ci girişli ama bahsettiğim c+modül uyar mı bilemem
Bende bilemedim şimdi ama netten araştırmak lazım digitürk e sor diyecem müşteri hizmetlerine onlarda bilip bilmeden uyumlu diyebilirler
az çok bilgim varda yine tam emin olmak için söyledim 👍😊
Anladım zaten nette doğru düzgün bir şey yok konu hakında
Yok varda biraz karmaşık bir durum