Yakın zamanda internetimi değişirmeyi düşunüyorum hem fiyatı inanılmaz yüksek hem de alakasız kötü bir internet alıyorum. Türk net'e geçmeyi düşünüyorum kullanan var mı önerir mi?
Hangi İnternet Sağlayıcıyi kullanıyorsunuz? Aldığınız hız nedir? Ve Türknet hakkında bilgisi olan var mı?
Türknet kullanmaya yeni başladım bulunduğumuz yerde fiber altyapı da var. Saniyede 85mbps hız alıyorum desem daha da anlatmaya gerek kalmaz herhalde. Gerçekten çok hızlı bir şekilde istediğim dosyayı indirebiliyorum ve en son kalitede film/dizi izleyebiliyorum. Modem takmaya geldikleri zaman modemin yanında beyaz bir dağıtıcı da getirecekler 5ghz dağıtıcı ile evinizin her tarafından internete bağlanabilirsiniz. Henüz sorun yaşamadım ve tavsiye ederim.
Şundan korkuyorum Türknete geçtiğimde 75 mbps gelmek yerine yine 3 5 gelir ararım açmazlar karşımda kimseyi bulamam kapatmak için eziyet çektirirler diye korkuyorum daha önce aradıgin hiç konustugun oldu mu ve hangi modemi veriyorlar nasil bir modem?
Bunu en baştan türkneti arayarak konuşabilirsin reis. Ara türkneti ve şuanki adresini ver. Buranın ne kadar hız alacağını vs sor söylesinler eğer onaylarlarsa alırsınız. Aylık 100 lira ödüyorum gayet de memnunum.
Türk Telekom fiber 2.4ghz çekimi güzel ama servisi çok kötü sorun oluştu alarm ışığı yanıyor 2 haftadır servis bekliyorum en iyisi Turkcell fiber onuda dükkanda kullanıyorum servis de olsun cekimde olsun çok güzel
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnternet hızı iyi diye biliyorum ama şirket olarak bir bayisi yok sorun çıkarsa sıkıntı yaşarsın
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Hangi İnternet Sağlayıcıyi kullanıyorsunuz? Aldığınız hız nedir? Ve Türknet hakkında bilgisi olan var mı?