İphone um var şarj gün içinde 80 üzerine çıkmıyor akşam taktığımda 100 oluyor sabaha lakin Ayarlar>pil>pil sağlığı na gidip iyileştirilmiş pil sağlığını da kapattım ardından teli açıp kapattım yine aynı oluyor Pil betam 93
Güncellemeler
+1 yıl
😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım öyle 45 dk uğraşmadım ilerlemiş ama accccayip saçma bir özellik bu
İphone larda iyileştirilmiş pil var onu kapat onu kapattığın halde yavas ilerliyorsa cok norma cunku telefonlar %80 den sonra bataryalarını korumaya aldıkları icin yavas ilerliyor
Dert etme bence bozuk degil telefonun bende de durum aynı ben de sana sorayım bu ios 14.6 guncellemesinden sonra sarjinda normal kullanimina gore hizli bi dusus var mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanka pil sağlığı için öyle oluyor benimde öyle 11im var 80de kalıyor iyileştirilmiş pil sağlığını kapat 80de biraz takılı kalıyor sonra oluyor ama
Gündüz özenle takip ediyorum 88 mesela takıyorum ilerlemiyor
İlerliyor kanka ama uzun sürüyor
Sanırım öyle 45 dk uğraşmadım ilerlemiş ama accccayip saçma bir özellik bu
İphone larda iyileştirilmiş pil var onu kapat onu kapattığın halde yavas ilerliyorsa cok norma cunku telefonlar %80 den sonra bataryalarını korumaya aldıkları icin yavas ilerliyor
Bilmiyorum ya kuzende p40 lite var hiç olmuyormuş
İos olduğu için genelde android telefonların bataryaları cabuk ısınıp cabuk eskiyo. ios yazilimi baya iyi
İos a laf yok orası ayrı da ne bilim 100 oluvermeyişi bir tarafımı yarım bırakıyor 😂😂
Dert etme bence bozuk degil telefonun bende de durum aynı ben de sana sorayım bu ios 14.6 guncellemesinden sonra sarjinda normal kullanimina gore hizli bi dusus var mi
Hmm mesela şarj 100 8 9 dk öyle sonra 1 2 dk sonra 98 görüyorum sanırım dalgalı azalma yapıyor
Aynen bende de oyle pil sagligin kac senin
93
iphoneların şarjı niye böyle mq ya
Şu şarjı halletseler kimse tutamayacak g*tlerini kprdatmıyotlar
hsjajakwkqkqlqlw
Aldığından beri mi öyle
Evet ama önce iyileştirilmiş pil sağlığı açıkmış araştırınca kapatın diyordu kapattım sonra da aynı şeyi yapıyor
Tel iPhone 11
Bi telefoncuya sorabilirsin
Sarj problemini bi cozemediler su telefonda
Harbi ya ya
Bozulmuş
😂😂
Aldığın yere gotur