İnternet & Teknoloji Kik uygulaması telefon numarası istiyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Telefon no vermeden kayıt olabilir miyiz? Güncellemeler+1 yıl Yabancı bi adam istedi de😂 Kik uygulaması telefon numarası istiyor mu? Cevapla Telefon Soruları Uygulama Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Selam,Uygulama ücretsiz olup telefon numarası da dahil hiçbir kişisel bilgi talep etmez sizden. 1 0 Yorumla
Night-Walker Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl uygulamayı yeni duydum simdi indirdim😂 telf numarası istiyo 1 2 Yorumla Night-Walker +1 yıl sakın indirme yaslı teyzeler yarı cıplak dans ediyor midem kalktı😝😝periscope un mature modu😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Yok istemez... adresi vereceksin... 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten doktor musn😃 Yorumla drhakannn +1 yıl Kik ten yaz ispatı var...😁😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Walla mı yarın yazarm😂 Yorumla drhakannn +1 yıl Yazdın yazdın😅😅 aldın aldın Yorumla Soran +1 yıl 😂🤔 Yorumla drhakannn +1 yıl Gel bir çay içelim terasa gel Yorumla Soran +1 yıl Uyucam😴😚 Yorumla drhakannn +1 yıl Uykucu seni bak biz bu saatte çalışıyoruz gel Sana bir iğne yapayım serum takayım😁😁😁😅 Yorumla Soran +1 yıl Yalan 😂 Yorumla drhakannn +1 yıl Yalan yalan Seni Sevmediğim Yalan😇😇😆😂😂 Yorumla
Bi_miteolojixx Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Yaşıyor mu o uygulama. d 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaşıyormuş😂 Yorumla
vehakan Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Tmda boyle bi seye ihtiyacim vardi 0 2 Yorumla vehakan +1 yıl Hic guzel degildi Yorumla Soran +1 yıl Ne değildi? Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl karı varsa bende indiriyorum var mı oralarda karı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂komiksnz çocuklar ya Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 604 cevap paylaştı. İster 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ister 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İstemedi ama😂niye kandrdn aşkolsun 😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Salladim ne bilim utandim Şu an :Dd Yorumla Soran +1 yıl 😂 küstüm aa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küsme ben seni denedim Yorumla
cessss55 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Kik ne işe yarıyor 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Tel vermeden konuşmaya Yorumla cessss55 +1 yıl Hemen indirdim hemen Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçme 😂 Yorumla cessss55 +1 yıl Valla indirdim 😀 Yorumla Soran +1 yıl Deli😂❤️ Yorumla cessss55 +1 yıl Gelsene 😘 Yorumla Soran +1 yıl 38yaşndaym ben 😂😚 Yorumla cessss55 +1 yıl Olsun farkedermin😘 Yorumla Soran +1 yıl Aa yanmda olsan saldrcan tatlı çocuk😂🙈iyi geceler 😚 Yorumla cessss55 +1 yıl Yazsana bana ya hadi 😘 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Selam,
Uygulama ücretsiz olup telefon numarası da dahil hiçbir kişisel bilgi talep etmez sizden.
uygulamayı yeni duydum simdi indirdim😂 telf numarası istiyo
sakın indirme yaslı teyzeler yarı cıplak dans ediyor midem kalktı😝😝periscope un mature modu😂😂
Ahaha
Yok istemez... adresi vereceksin...
Gerçekten doktor musn😃
Kik ten yaz ispatı var...😁😁😁
Walla mı yarın yazarm😂
Yazdın yazdın😅😅 aldın aldın
😂🤔
Gel bir çay içelim terasa gel
Uyucam😴😚
Uykucu seni bak biz bu saatte çalışıyoruz gel Sana bir iğne yapayım serum takayım😁😁😁😅
Yalan 😂
Yalan yalan Seni Sevmediğim Yalan😇😇😆😂😂
Sahte numara alabilirsin basit
Yaşıyor mu o uygulama. d
Yaşıyormuş😂
Tmda boyle bi seye ihtiyacim vardi
Hic guzel degildi
Ne değildi?
karı varsa bende indiriyorum var mı oralarda karı
😂😂😂😂komiksnz çocuklar ya
Olunuyor diye biliyorum
İster