Arkadaşlar bugün telefonumu telefoncuya verdim kırıldığı için telefoncunun kurcalamasından endişe ediyorum. Telefon ip7 ydi. parola falan koymuştum ama zaten isteseler kırabilirlerdi. bunun için acaba interneti açacaklar mı, whatsappa girecekler mi diye test etmek için birine mesaj gönderttim beklettim. telefonu verdiğimden beri mesaj tek tikti, yani internet kapalıydı. ama buna rağmen endişe ediyorum, whatsappa girmişler midir?
Güncellemeler
+1 yıl
telefoncu arkadaş varsa aramızda böyle şeyleri yapıyorlar mı, yanıtlasalar çok memnun olurum
Arkadaşlar bugün telefonumu telefoncuya verdim kırıldığı için telefoncunun kurcalamasından endişe ediyorum?
ben de pek ihtimal vermiyorum ama kafamda olayları çok büyüttüğüm için- belki de paranoyak olduğum için- aklıma kurt düştü sevgilimle özel mesajlaşmalarımız vardı, onun için tek tikteydi mesaj sürekli kontrol ettim olana kadar ama yine de endişeleniyorum
Endişelenmene gerek yok öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Ben kaç defa telefonu verdim sorunsuz bi sekilde aldım. Şifre varsa zaten için rahat olsun. Şifreyi kırıp kurcalayacak kadar mal değillerdir
gerçekten biraz rahatlattın beni teşekkür ederim. adam zaten pislik bir tip değildi ama yine de biraz paranoya olunca böyle düşünüyor insan. umarım dediğin gibi olur teşekkür ederim tekrardan
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Arkadaşlar bugün telefonumu telefoncuya verdim kırıldığı için telefoncunun kurcalamasından endişe ediyorum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
neden telin icerigini icloud a kopyalayip teli sifirlamadin?
icloud yedeklemesi için hem vaktim yoktu hem de yer yoktu
hmm bakacaklarini sanmiyorum
inşallah öyledir. teşekkür ederim görüşünüz içib
Girselee ne olacak
Sanmıyorum
ben de pek ihtimal vermiyorum ama kafamda olayları çok büyüttüğüm için- belki de paranoyak olduğum için- aklıma kurt düştü
sevgilimle özel mesajlaşmalarımız vardı, onun için tek tikteydi mesaj sürekli kontrol ettim olana kadar ama yine de endişeleniyorum
Endişelenmene gerek yok öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Ben kaç defa telefonu verdim sorunsuz bi sekilde aldım. Şifre varsa zaten için rahat olsun. Şifreyi kırıp kurcalayacak kadar mal değillerdir
gerçekten biraz rahatlattın beni teşekkür ederim. adam zaten pislik bir tip değildi ama yine de biraz paranoya olunca böyle düşünüyor insan. umarım dediğin gibi olur teşekkür ederim tekrardan