Nereler daha iyi olur vatan, teknosa?
Bilgisayarı internetten almak mı mantıklı olur yoksa mağazadan direkt almak mı?

Merhaba,
İkisininde kendine göre avantajları dezavantajları var.
Önemli not: İlk önce bilindik güvenilir satıcıları tercih ediniz
İnternet alışverişinin dezavantajları
Cevap
29Cevap
Parça toplayacaksan bilgisayar için bir büyük bilgisayar donanım çarşısı na uğra. Internet belli olmuyor x kisisi sonuç ta, zihin göz algısı Fiyatları gör laptop masaüstü kalitesini kendin belirle fakat bunun için orta seviye bir bilgisayar için 4000 - 5000 tl ayırman gerekir dolar euro kurları na göre. Tabi ne için kullanacağına göre de değişir bu durum. Saygılar tavsiye gez bütçe olsun.
Günaydın , Laptop alacaksan teknoloji mağazasına gidip incele , fakay yok ben tek tek ugrasirim dersen ki o sana kalmış bilgisayar laptop parçaları satın alabilirsin , kendi istediğin özellikte Bu biraz aşırı ya kaçar da iler de masaüstü pc fiyatına satarsin laptop donanım parçaları , ya da kendin masaüstü yaparsın , kararını vermişsin saygilar iyi haftasonları.
Detaylı bilmene gerektirecek bi durum yok est , yönlendirme yapan bilgisayar donanimcilar olacaktır teknoloji mağaza lar da. Rica ederim iyi haftasonları.
Ne demek. İyi geceler.
Saol. 🌚
İnternetten almak daha ucuz ama güvenilir sitelerden almak lazım. Ben hepsiburadadan laptop almıştım paketi açtım sallayınca içinden tıkırtı geliyordu sanki içinde vida parçası veya kırık parça var gibi. Sorun olmadan iade ettim
Teknosadan da laptop almıştım enter tuşu defolu çıktı değiştirdim yenisinde de aynı sorun vardı toplam 4 kutu açtırdım 4. sünü aldım gene sorun olmadı. Tabi mağaza müdürü delirdi
Yani mağazadan veya güvenilir bir siteden alman hizmet açısından farketmiyr
Paraya kıy mağazadan al nabıcaksın zaten parayı ev araba alamıosun dışarda yemek bile yiyemion bare laptop al yaşamak için bir gayen olsun
Neden bu kadar Celâllendin jsjsjs
Vatan tatatataan sjxsisj bilgisayarımı da telefonlarımı da hep vatandan aldım memnunum
İnternetden almak mağazaya göre daha indirimli olduğu düşünülüyor ama yanlış bir düşünce bence mağazadaki indirimleri takip edebilirsin ve görerek alabilirsin bana herzaman daha güvenli geliyor senin kararin sana kalmış
vatan, teknosa falan direkt 400-500 koy üstüne aynı ürünün. ismi olan bi muhataptan alıyorsun ya, onun farkı sanırım. o nedenle güvenilir bir alışveriş sitesi üzerinden al derim
Alacagin yere ve fiyat farkina gore degisir. Sonucta magazadan da alsan odemeyi kutuyu acmadan once yapacaksin ve problem cikarsa teknik servis gorecek :)
hepsiburada dan alırım.. mağazalarda aynı cihazlar çok daha fiyatlı oluyor.. ve freedos alırım , windowsu sonradan yükletirim.
Mağaza çalışanına güveniyorsa ordan al, ama gücenin yoksa. Garanti sağlam gelecek olan internetten dirke firmadan almak daha faydalı. Merak etme bende internetten aldım.
Gereksiz insanları hayata sokmaktan iyidir.
İnternetten almak daha mantıklı. Ama alacağın yeri bilmiyorsun anlaşılan. O yüzden sen git bi mağazadan alı ver.
Toplu hazır bilgisayar ise internetten sipariş ver ama gidip kendin parça veya bilgisayar seçecek isen gidip görmen gerekir
Alacağın modelin ucuz olduğu mağazan veya güvenli olan internet mağazasından da alabilirsin. Bazen internetde extra indirimler oluyor.
Mediamarketten almıştım ben. Alırken bayağı yardımcı olmuşlardı sağ olsunlar
İkisi de olur ama internetten indirim kovalarsan daha mantıklı
Mağazadan Al İnternetten Birşey Alma Dolandırıcılar Çok
mağazada gör, seç ama internetten al. 2 hafta koşulsuz şartsız iade hakkın oluyor. ne olur ne olmaz
ben monsterın kendi sitesinden aldım direk aracı olmadan.
Genelde internet üzerinden satılan bilgisayarlar freedos gelmektedir ürün özelliklerinde belirtirler zaten. Yani içinde her hangi bir işletim sistemi yoktur. Buna dikkat edilmeli. Güvenilir magzalar olduğu sürece internet genelde daha ucuz oluyor.
Ucuz maliyet ile sağlam bilgisayar toplayabilirsiniz diğer türlü kur’ un verdiği teknoloji zamlarıyla daha fazla para harcamış olursunuz
Sıfır hiçbir şekilde almamak.
Günümüz Türkiye’sinde sıfır teknolojik ürün alınmaz. Biraz mantıklı olun.
Ya tamam git al.
Yanıtladım. Ama illa alacaksan gidip fiziki kontrol yapmak daha iyi. Çünkü ekran kontrolü yapmak lazım. Piksel hataları var mı bakmak lazım. Ancak mağazaya gitmenin şöyle avantajı var: satıcılar prim almak için ek satışlarla müşteriyi kandırıyorlar. NE OLURSA OLSUN, KANDIRILMA! Bu tongaya düşmeyin. İyi alışverişler.
Dezavantaj dicektim. Rica ederim
İhtiyacınıza göre bilgisayar almak en mantıklısı
Bilgisayar almak gerçekten kişiden kişiye ve ihtiyaçlara göre değişen birazda karmaşık bir satın alma sürecidir. Bilgisayar almadan önce ihtiyaçlarınızı ve ihtiyaçlarınıza yönelik teknolojideki gelişmeleri öngörmek durumundasınız.
Örneğin evinize aldığınız buzdolabı, çamaşır makinası gibi ürünleri kullanırken sizde şu soru işareti uyanmaz acaba eskidimi güncellemek gerek mi? Ama almış olduğunuz bilgisayar ile ilgili ortalama 1 yıl gibi aralıklarla bu soruları kendinize sorma ihtiyacı hissedersiniz.