Merhabalar:
Artan dolar kur nedeniyle özellikle teknolojik ürünleri ciddi zamlar gelmektedir. Tabi insan iyi bir bilgisayar almak istiyor. Eğer bütçeniz kısıtlı ise size tavsiyem sıfır bilgisayar almak yerine aynı paraya ikinci el temiz daha üstün özelliklere sahip bilgisayar almak mantıklı olacaktır. Bunun için temiz olmasına dikkat edin. Hatta bazen acil durumlar yüzünden bilgisayarını piyasa değerinin altında satan satıcılarda oluyor. Böyle bir satıcıya denk gelirseniz kazançlı siz çıkarsınız :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Lütfen yazdıklarımı samimiyetle oku lütfen. Bak maddi durumunuz iyi değil ve inan bana dışarıdaki hayat daha zevkli. Bilgisayar alıp oyun oynayıp saatlerce kafayı yeme. Muhtemelen ünide çok oynayacak vakit bulamazsın ki zaten oynama. Bak alıcaksan bilgisayar al fakat ucuz bir şey al. Googlea giren veyahut youtubeda video izlemeni sağlayacak veya herhangi oynamak istediğin bir oyunu kaldıracak bilgisayar al. Bak sana tavsiyem. Tek oyunculu oyunlarda çok ama çok pc özellikleri önemli olmuyor ve single player oyunlarda hikayesi güzel oyunlar aşırı zevkli keyifli oluyor. Uzun lafın kısası yıllardır bağımlı gibi pc oynayan birisi olarak söylüyorum bilgisayar kadar zevksiz berbat bir şey olamaz. Oyun oynamak için para sayma bilgisayara yani. Ünideyken pc açar mısın orası bile makul ama dediğim gibi git ucuz bir laptop al zaten onunla geçinirsin. Normal şekilde gidip dışarıda gez onu bunu yap her insanın yapması gerektiği gibi. hadi ordan et bilgisayarı aga ne diyeyim daha sana :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- +1 yıl
Çünkü parçaları biz üretemiyoruz. Teknolojiye yatırım yapmadık. Paramız da değersizleştiği için pahalı oluyor. Muhtemelen daha da pahalanacak.
Yalnız ekran kartları ile bu sene istisnai bir durum oldu high-end rtx modeller için onu konudan müstesna tutuyorum.15 Yorumla- +1 yıl
Birazdan buraya damlarlar ekonomi çok iyi diyenler. Parmaklarını hazırla.
- +1 yıl
Kimin umurunda alım gücü ne olmuş umrundamı kimsenin? götüren götürmüş malı. Düzen değişirse herşey değişir.
10 Yorumla - +1 yıl
Dolar vergiler almış basini gidiyor vallahi.
Teknolojik aletlerin fiyatı çok fazla20 Yorumla 3 bin kusure aldigim ekran karti gecen 9000 kusurdu. Ogrenirsen bana da soyle. Bu yukselisi tahmin etsem 20 tane alirdim...
10 Yorumla- +1 yıl
Döviz kurunun artmasının etkileri. Eskiden on , on iki bine internet cafe devranılırdı. Şimdi ekran kartı satılıyor bu fiyata.
00 Yorumla - +1 yıl
Kardeş bu ülkede ne ucuz? 2 sene önce 50 bin tl olan araba şu an 150 bin TL
00 Yorumla - +1 yıl
Ülkenin alım gücü yok çünkü. Dolar almış başını gidiyor. Sana tavsiyem ikinci el bilgisayar alman.
00 Yorumla - +1 yıl
hardisklerden dolayı pahalı.. coinler yüzünden hardiskler kara borsa … değerleri kat kat yükseldi
00 Yorumla - +1 yıl
Sorma bilgisayar kocam fiyatlari yüzünden alamıyorum ne yapicam hiç bir fikrim yok
01 Yorumla- +1 yıl
Alicam yazacaktım
- +1 yıl
Knk enflasyon var kendimiz üretmiyoruz vergi derken pahalı oluyor
00 Yorumla - +1 yıl
herkes dolar kuru ve vergilerin sebep oldugunu soylemis, peki bunlara kimin/kimlerin sebep oldugunu da dusunuyor muyuz :)?
10 Yorumla Diğer ülkelerde öyle değil bizim ekonomi kötü olduğu için öyle. Niye diye sorarsanda iktidara sormak lazım 🙃
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Tek bilgisayarlar mı her şey öyle şu an
21 Yorumla Dolara baglı malesef herşey pahalı
12 Yorumla- +1 yıl
pahalı diyorsunuz herkesin evinde laptop var cafeler tıkklım tıkklım dolu
- +1 yıl
Enflasyon 5 sene önce asgari ücret bin liraydı şimdi 3.000₺ öğrenciyken anlamazsın çalışan kazanır fazlasıyla hemde laptopunu iphonunu alırsın.
11 Yorumla- +1 yıl
Kanka iş bulmak kolay mi saniyosun? Çaycı arayan bile tecrübe ister olmuş... Iş var ama nasil iş biliyomusun hiç uyumicaksin ve baban yaşındaki ilkokul mezunu birine ben 18 yaşında bi genç olarak hizmet mi yapicam? Kimse kusura bakmasinda kölelik falan yapamam:) asgari ücret 3000 bin değil bu arada brüt 3000 bin.. ve kimse de brüt vermiyo:) 3000 alsa bile evin giderlerine gidecek yarısı geriye ne kalacak
Ben de üni. hazırlanıcam bilgisayar pahalı sanırım ben de alamıyorum paranın gözü kör olsunn
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sudan ucuz olmasını mı bekliyorsun? Bir işe girsen asgari maaşla 1 ay çalışsan alırsın rahatça
14 Yorumla- +1 yıl
Askeri maaş 5 6 bin oldu da bizim mi haberimiz yok
- Cevap sahibi+1 yıl
3000 lira?
- Cevap sahibi+1 yıl
Eğer ihtiyacın varsa yemenden içmenden kesiceksin. Ya da maaşının bir miktarını kenara koyucaksın. Bizim de babamız anasının karnından zengin doğmadı
Dolar vergi: Güzel bindirim
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bende 4 tane var rahatım 2 si kasa diğer 2 si dizüstü
017 Yorumla- +1 yıl
neden 4
- Cevap sahibi+1 yıl
Ala ala birikti
- Cevap sahibi+1 yıl
Apple PC istedim aldım mesela biri Apple leptopların
- Cevap sahibi+1 yıl
Oyun için istedim aldım
- Cevap sahibi+1 yıl