İnternet & Teknoloji İphone se 2020 alınır mı sizce? uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor telefoncuya sordum gerçi bütçemi aşan fiyat verdi ama merak ettim iphone x ile aynı özellikleri var araştırabilirsin dedi 8-10 yıl götürür seni dedi Güncellemeler+1 yıl daha pahalı telefon önercekler konuşmasın şurda İphone se 2020 alınır mı sizce? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mademli_Bagnum Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 67% +1 yıl İphone 11 ile aynı hemen hemen Şu an SE den yazıyorum. Sadece şarjı az diğer iPhonelar gibi 0 5 Yorumla uomoitaliano +1 yıl şarj dayanmıyor mu Yorumla Mademli_Bagnum +1 yıl Yoğun kullanımı kaldırmaz. iPhone 7 - 8 gibi şarjı Yorumla uomoitaliano +1 yıl o zaman buda beş para etmez diyorsun Yorumla Mademli_Bagnum +1 yıl Sadece şarjı. Güç olarak iphone 11 zaten aynı çip Yorumla uomoitaliano +1 yıl benim için önemli detay o şarj olayı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Iphone 12 mini iphonenun alınabilecek en iyi telefonu 0 3 Yorumla uomoitaliano +1 yıl aw ben daha 4000 veremiyorum bana iphone 12 mini diyorsun allah aşkına zaten bu konuda kafayı yicem saçma saçma görüş atmayın ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sence 4 bin tllik telefonla 10 15 bin tllik telefonun özellikleri ayni olur mu? Yorumla uomoitaliano +1 yıl olum hala sala saçmalıyorsun kafayı yedirtmeyin bana uln iphone 12 alcak param olsa burda iphone se mi sorarım aldıysan gtune sok o telefonu rahatlayalım Yorumla
insanlarnedenböyleee Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl çöp alma... 0 2 Yorumla uomoitaliano +1 yıl bunuda alamıcam zaten 4000 diyor en düşüğü ikinci el 3500 falan olsaydı ciddi düşünürdüm Yorumla insanlarnedenböyleee +1 yıl boşver alma başka daha uygun tellere bak oppo vs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İphone 11 ile aynı hemen hemen Şu an SE den yazıyorum. Sadece şarjı az diğer iPhonelar gibi
şarj dayanmıyor mu
Yoğun kullanımı kaldırmaz. iPhone 7 - 8 gibi şarjı
o zaman buda beş para etmez diyorsun
Sadece şarjı. Güç olarak iphone 11 zaten aynı çip
benim için önemli detay o şarj olayı
Iphone 12 mini iphonenun alınabilecek en iyi telefonu
aw ben daha 4000 veremiyorum bana iphone 12 mini diyorsun allah aşkına zaten bu konuda kafayı yicem saçma saçma görüş atmayın ya
Sence 4 bin tllik telefonla 10 15 bin tllik telefonun özellikleri ayni olur mu?
olum hala sala saçmalıyorsun kafayı yedirtmeyin bana uln iphone 12 alcak param olsa burda iphone se mi sorarım aldıysan gtune sok o telefonu rahatlayalım
çöp alma...
bunuda alamıcam zaten 4000 diyor en düşüğü ikinci el 3500 falan olsaydı ciddi düşünürdüm
boşver alma başka daha uygun tellere bak oppo vs
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!