Ufak bir öneri; İnternet oyun yıllardır oynuyorum bir çok insanla tanıştım ortamına girdim. Oyun dediğin bu online oyunsa, Knight Online, League Of Legends, Counter Strike tarzı, sende başla bu oyuna, eşinle iç içe ol. Çok insanla tanıştım ailecek oynayan, eşiyle çocuğuyla, emin olun oyun diyerek geçmeyin, ben 6 sene aynı insanlarla vakit geçirdim, evlerine misafir oldum, inanın gerçek hayatta bulmadığınız dostlukları orada kuruyorsunuz, sizlere çok değer veriyolar ve el üstünde tutuyorlar, tabiki bağımlılık kötü birşey, fakat onunla vakit geçirmek için onun yaptıklarını yapın, oyun oynuyorsa sizde oynayın, bir zaman sonra zaten kendiliğinde bırakıcaktır, ki oyun deyip geçmeyin oyundan aile kurup çoluk çocuğa karışan bir çok insana rastladım, gayette mutluluar :)
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sende gir oyna. Önce zevkli gelecek sonrasında bırakıp yavaş yavaş hergün biraz daha fazla sana dönmek isteyecektir. Kısa yoldan halledeyim dersen oyun oynarken oyununu bölmeden ona oral yap. her oyuna gittiğini gördüğünde bunu yap günde bir defa. Süpriz zamanlarda. Boşalttıkdan sonra hiç konuşma ağzını temizle ve çekil. Olduğu halde bırak onu. Sana bir şey demeye çalışırsa sen benimle i, lgilenmezsen bende kendi ihtiyacımı kendim alırım de dön arkanı git :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBence ona oral seks yapmam onun hoşuna gider ve her an geleceğim diye oyunun başında oturmaya devam eder, ben ona söyledim sen gelmezsen ben de kendi ihtiyacımı kendim karşılarım diye kızdı etti ama aynen devam
Soran+1 yılona oral yaparken ben ne zevk alcam, ben de girdim oynadım afalladı önce kızdı kıskandı deliye döndü sonra ters tepki yaptıgını anlayınca kızmadı , ben oyuna sardım online oyunda bayan düşün erkekler peşimde zaten ilgiye ihtiyacım var, yani bıraksam ben de kötü şeyler yapcam. En sonunda sildim
+1 yılFişini çek. d Bizim evde babam çekiyo çok işe yarıyor...
Şakası bir yana bende bir sene önceye kadar hayatında görebileceğin en manyak pc oyuncularındandım. Sonra ailem zar zor her gün dışarılara çıkardı beni tabii pc yi özlüyor insan. Sonra pc yi kaldırdılar bozuldu serviste filan dediler bana. İlk haftalar her gün internet kafeye filan gittim sonra tv ye alıştım filan bildiğin unuttum onu 1 ay sonra geldiğinde unutmuştum resmen. Eeee araya o kadar ara girince artık nette hiçbir şeyden keyif alamadım filan şimdi öyle nadiren giriyorum. Sana tavsiyem pc hayatınızda çokkkkkkkkkkkkkkkk çokkkkkk lazım değilse kaldır at. Sende kurtul eşinde kurtulsun. Birbirinize vakit ayırır hale geliceksiniz zamanla :)02 Yorumla
Soran+1 yılşu an kaldırıp atıyım çözüm olcaksa gider yenisini alır, interneti kapatalım cd den playstationdan oyunlar oyna dedim yok, kendi çocuğum olsa bir şekilde çözüm bulurum belki yaptırırım olur ama karşımdaki kocaman adam, senin adına çooook sevindim, inş bütün hastalar kurtulur bu durumdan
- +1 yıl
Saolasın :) senin dediğinde doğru yani koca adam gider yenisini alır. Tek çare dışarı çıkarmak sanırım oynadıkça daha da bağlanıcak çünkü.
Ne güzel demişsiniz. Benim de dualarım hep o yöndedir.
Ya da sorumluluk sahibi değilseniz lütfen evlenip de doğru düzgün kızların hayatını mahvetmeyin.
Bağımlısı olmuş. İnterneti kapattırın desem kesin tartışma çıkarır. Anlaması için biraz kırgın olduğunuzu belli etseniz belki iyi olur. Ama alışkanlık yapmış. İşiniz çok zor. Allah yardımcınız olsun.04 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol canım ya inan canımdan bezdim artık o kadar çok seviyordum ki onu, sevgim bitmek üzere bilgisayarla birlikte balkondan aşağı atmak istiyorum.
Soran+1 yılevlenmeden önce iyi gözlem yapmak lazım, aşık olunca zaten insanın gözü kör oluyor görmüyor sorunları, oysa biryerde açık ediyorlar, iyi gözlemle internet bağımlısı biriyle mi asla, hiç evlenme ondan iyi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Benim eşimde evlenmeden oyunu bırakcam dedi para harcamicam dedi evlendik hepsini yaptı para da harcadı ne yazıkki gece gündüz oynuyor otomatik oynicak dedi ama izlemeyi bile seviyormuş hiç ayrılmıyor başından çoğu zaman ne dediğimi bile duymuyor. Bıktım soğudum hamileyim burnumdan geldi artık. Benim dediklerimi duymazken bir baktım almış kulaklığı oyumdakilerle konuşuyor artık ne hali varsa görsün
60 Yorumla
+1 yılBizim Serdal abi vardı online oyunda TeamSpeak'dan konuşuyoduk hep bir gün arkadan sesler geliyo karısı Serdal ya oyun ya ben dedi Serdal abi karısını evden attı boşandılar 2side çok mutlu :)
08 Yorumla
Soran+1 yılsonunda o olacak zaten , bu mudur evlilik ya, yazık günah
- +1 yıl
Valla ablacım biraz da olumlu bakmaya çalış. Başka erkekler kahveye oturuyo halısaya gidiyo vakit geçirip eğlenmek için fırsat buldukça aldatıyo. Belkide en iyisi budur yani düşün ki kahveye gitmeyipte evde oyun oynuyor
Soran+1 yılBende böyle düşünmeye çalışıyorum ama nereye kadar saatlerce oynuyor ya çıldırcam artık yıllar geçti ömrümden, sabah bir oturuyor gece ben yatıyorum o hala oturuyor sabaha karşı yatıyor.
- +1 yıl
hangi oyun ismi ne hani hesabı falan bannlanırsa ancak bırakır
- +1 yıl
veya bir şekilde hesabının çalınmasını sağla :)
Soran+1 yılyeni hesap açıp oynamaya sıfırdan yeniden başlıyor
- +1 yıl
hadi canım o derece de azimli :) işin zor ablacım allah kolaylık versin :)
Soran+1 yılhem de ne zor, bıktım artık uğraşmıyorum onunla ama nereye kadar
Sen bu evliliği tek başına götürüyorsun sanırım Allah kolaylık versin. Çocuğunuz olursa bile bırakmaz valla. Kendisi bu durumdan şikayetçi mi peki yani bırakmak isteyipte mi bırakamıyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılistiyorsa da bana söylemiyor, sanki o normalmiş de ben sorunluymuşum gibi. Ben bıktım çabalamaktan görmek istemiyorum artık onu
Soran+1 yılGidiyoruz geziyoruz zorla da olsa çıkartıyorum dışarı , eve gelir gelmez oturuyor başına.
+1 yılvalla pc başında oturuken birden gelip kucagıma oturması
vuuuuuu cok ateşli oldu bu <3 dsdsd13 Yorumla
Soran+1 yılYapmadığım şey değil, herşey bittikten sonra geri oyunun başına oturuyor, şeytan diyor ki...
- +1 yıl
şeytan diyorki yanaş şuna
adını anma sataş şuna
sdsdds
fişini çekme ani harektlerde bulunma otur konuş. adam akıllı.
Soran+1 yılkaç kez konuştum bir bilsen yanına oturdum ellerini tuttum, gözlerine baktım sakince konuştum onunla neler hissettiğimi anlattım, ne yapmamı istersin söyle dedim, tamam bırakcam falan dedi yine devam
bu oyunlardan kurtulmak pek kolay olmuyor malesef, elbet birgün kopacaktır oyundan. belki de hiç kopmaz bilemiyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılo oyundan kopuyor, yeni bir oyun buluyor, kurtulamıyoruz bir türlü
Soran+1 yıldışarı zorla çıkarıyorum, çocuk yok henüz ama olduğunda da değişeceğini sanmıyorum
Soran+1 yılÇok konuştum, sakince tatlı tatlı olmuyor bir türlü
Soran+1 yılçocuk nolcak peki ortada onu denek olarak kullanmaya ne hakkım var, hem çocuk olursa naısl boşanırım
Soran+1 yılbilmiyorum malesef :(
+1 yılseks ten mahrum bırak onu biyerden sonra artık umursamaz interneti ama şölede bir riks var başkasına kaya bilir :/
06 Yorumla
Soran+1 yılseksten mahrum bırakırsam günah hem nereye kadar mast yapar olur biter, tamam bıraktım der ilişkiden sonra devam eder.
- +1 yıl
bide bana hangi oyunu oynadığını sölersen yardımcı ola bilirim
Soran+1 yılbulduğu her online oyunu oynuyor, sıkıldıkça değiştiriyor, oyunu bilmenin ne önemi var, ateş etmeli aptal bir oyun mesela şu anda oynadığı.
- +1 yıl
:) öyle bir karı koca ilişkiniz varmıdır bilmiyorum ama onu sürekli oyunlardan soğutmaya çalış mesela oyun oynarken git kucağına otur sohpet etirmeye çalış naz yap 2. si anlatmak çok zor olucak sana ama hani ben bilgisayar program okuyorum bunu bilmiyen birine anlatmak nasıl olur bilemem ama oyunları engelemek için bazı ayarlar yapa bilirsin bilgisayarda ama bilmeyen birine bunları anlatmak sağatlerimi alır yani burdan anlatmak sağatlerimi alır kısaca gir bilgisayarıma aç c yi alta windwos olucak aç onu onun içinde System32 olucak onu sil birdahada açamaz ne format ata bilir ne başka bişey yeni pc almak zorunda kalırsınız büyük ihtimale adamında gücü yetermi bilmiyorum mecbur elindeki tek uraş sen olacağın için senle oynar artık :D
Soran+1 yılsırf oyun için kaçıncı bilgisayar değiştirişi, bir oyunu kaldırmıyorsa eğer gidiyor daha pahalı bişey alıyor.
- +1 yıl
ozaman yapıcak bişey yok ne desem yalan olur valaha erkek doğasında var savaş bunu sadece Allah deyiştire bilir
+1 yılEtkilemeyi bileceksin ki böyle sorunlar yaşama tatlım 😉
00 Yorumla
+1 yılÇok kolay hiç birşey yapma evde yokmuş gibi davran konuşma bile bişey isterse de kendinin yapmasını söyle
04 Yorumla
Soran+1 yılbu şekildede davrandım tartışmaktan başka bir işe yaramıyor benim sinirlerim laçka oldu artık. ortada sorun yokmuş gibi davrandım onu önemsemiyorum gibi kendime yeni uğraşlar buldum, ya da tepki olarak konuşmadım günlerce ama zorla konuşuyor benimle, sorun olduğunu kabul etmiyor, içkisi kumarı olsa daha mı iyiymiş
- +1 yıl
Psikolojik bir durum sözkonusu bence
Soran+1 yılbencede sorunları var
- +1 yıl
Bende bilgisayar Eğitimi alıyorum gerçekten abartildiginda bağımlılık yapabiliyor
+1 yılonunla ilgilenme üstüne gitme sende otur pc başına hiç kalkma oyun oyna bir süre sonra eşşek değilse anlar...
08 Yorumla
Soran+1 yılen etkili yöntem de bu oldu, bir ara oyunu bıraktı, bana kızdı önce kızarsan daha çok oynarım bırak hevesimi alınca bırakcam dedim aylarca oynadım kıskançlıktan deliye döndü, sonra o da kızmıyor gibi yaptı, ben iyice oyuna sardım sorumluluklarımı ihmal etmeye başladım, online oyunda bayan kurtlar peşimi bırakmadı zaten ilgisizlikten sıkılmışım nerdeyse ben de kötü şeyler yapcaktım, en sonunda sildim. Bir süre sonra o tekrar oyuna başladı.
- +1 yıl
evde eşi varken ilgiyi başka şeylere veren adama yapılabilecek en iyi şey budur..
Soran+1 yılbir erkeğin evd epek fazla sorumluluğu yoktur, ama kadının öyle mi , yemek yap sofra kur sofrayı topla çamaşır bulaşık temi, zlik bunlardan biribile kısa bir süre terkedildiğinde ev çöp eve döner :) bu sorumluluklarımı da yapıp oyuna devam etttim diyelim cidden ben de kapılıp gitcem sanal bir ilişki yaşıycam belki reele döncek içimdeki boşluğu doldurmak için, o yüzden bunu yapamam tehlikeyi gördüm ben
- +1 yıl
bence yanılıyorsunuz.. bir erkeğin asıl sorumluluğu evine geldiğinde başlar.. hiç bir sorumluluk erkeğin eşine karşı sorumluluğundan daha önemli değildir..
Soran+1 yılBen de sizin gibi düşünüyordum öyle olduğunu sanıyordum, benim gördüğüm bu genelde erkekler eve gelir, yer içer yatar. Ben mi çok şey istiyorum acaba birlikte bişeyler yapsak o da yeter bana birlikte tv izlesek mesela, sohbet etsek, yemek yesek. Bunları yapmıyormuyuz yapıyoruz fakat pc kapalıysa elinde telefonun interneti var bu kez, beraber değiliz yani arada hep internet var
- +1 yıl
siz çok şey istemiyorsunuz normalde olması gerekenleri istiyorsunuz ama eşiniz onları yapmayacak kadar bencil birisi.. bu bencillikten de öte eşşeklik bence.. kusura bakmayın..
Soran+1 yılbu eşşekliği kesintisiz yapsa belki çekemem ya da alışır giderim. Ama daha kötüsü oyundan sıkılınca bırakıyor bak bıraktım senin için havalarına giriyor ve ben her seferinde inanıyorum bir süre böyle giderken sonra başka bir oyuna başlıyor. Oyun oynamadığı zamanlarda da illa yapcak bişey buluyor zaten pc başında ben birkaç saate de razıyım , ama oyun oynarken tam bir zombi oluyor söylediklerimi bile duymuyor, ve ben hamileyim...
- +1 yıl
alışmış ya oyun oynamaya sizinle de oyun oynuyor demek ki.. sizin sorumluluğunuzu almayan biri bebeğin sorumluluğunu nasıl alıcak bilemiyorum..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSizde bir hesap açıp oyunda ondan iyi bir seviyeye gelin, sıkılıp bırakır.
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu da yaptım :) sıkılmıyor, oyuna para döküyor bu kez , ben tartışmaktan bıktım o bıkmadı.
Cevap sahibi+1 yılMadem bu alanı seviyor, sende şu oyunların yapıldığı programları öğrenip bir oyun yapsana diye teşfik etmeye çalışın. Bende eskiden çok oyun oynardım, bu programları öğrenmeye başladığımdan beri oyun oynamaz oldum. Hem piyasaya iyi bir oyun çıkartırsa para kazanırsınız.
Soran+1 yılonun için gerekli olan altyapı yok onda, oyun yapmak için bir sürü teknoloji gerekli ve bu imkanları da ancak kendini ispatlamış bilgisayar mühendisi vs gibi mezunlara sunuyorlar.
Cevap sahibi+1 yılHazır altyapılar var bir sürü internette bazısı aylık üyelikli (10$-20$) bazısıda ücretsiz. Örnek : cryengine, unity, unreal engine bunlardan bazıları, sitelerinde eğitimleride var ücretsiz
Soran+1 yılBu bilgiler için teşekkür ederim bunlardan ona bahsederim inşallah faydası olur.
Eee senin de pek farkin yok koçan oyunda sen burada :)
010 Yorumla
Soran+1 yılben bağımlı değilim, kocamın oyun oynamasına ya da internette gezinmesine de karşı değilim, o saatlerce başında duruyor sabah bir oturuyor, sabaha karşı bırakıyor. Sorumluluklarını ihmal ediyor ben etmiyorum, o aptalca şeylerle vakit öldürürken ben sorunlarıma çözüm bulmak gibi faydalı şeyler için kullanıyorum interneti.
Soran+1 yılsöyledim kaç kere, tamam dedi önce sonra bahaneler öne sürdü
Soran+1 yılbeni tehdit ediyor, daha kötü şeylermi yapayım gibi, inadıma yapar sırf benim istemediğim bişeyler bulur çok sinir bozucu bir kişilik ya ben nasıl evlendim böyle bir adamla bilmiyorum, oturup konuşulur halledilir sorunlar sanıyordum yok olmuyo karşıdakinin kafası kalın olunca olmuyor. Ben yatakları da ayırcaktım ama inan bana bunun sonu boşanmayla biter. Beni sallayan kim konuşmayla olmuyor yaptırım laızm dediğiniz gibi ama 4 yıldır öyle çok taviz verdim ki kişilik bırakmadı bende keşke en başta uygulasaydım o yaptırımları sonu ne olacaksa olsaydı.
- +1 yıl
Öyle seylerle tehtit ettiği zaman sende dersin bendemi öyle yapayim istermisin öyle birşey madem evliyiz benimde sözümü dinlemek zorundasin baktin dinlemiyor sende biraz konusmazsin hala daha yapiyorsa allah yardimcin olsun sana karsi pek ilgisi kalmamistir umarim öyle değildir yani biraz zorla bakalim
Soran+1 yılsaçma sapan şeyler yapıyor kör inadına , belki de bana karşı ilgisi sevgisi kalmamıştır, bunu da sordum bak istiyorsan boşanalım geç olmadan beni sevmiyorsan nereye kadar dedim, seviyorum seni dedi biraz ilgi gösterdi sonra devam oyuna, çabalamaktan bitkin düştüm artık beynim yoruldu, tehdit ettiği şeyler karı kız gibi şeyler değil.
- +1 yıl
Korkma biraz cesaretli ol hee bu cesaretini ona saygisizlik ya da karsi cikmakta kullanma anliyorum kusura bakma koçan ama kütük demek geldi içimden anlamiyor belliki anlamasi için farklı metotlar dene dediğim gibi hic bisey yapamaz kapattir interneti ya o de ya ben eğer gerçekten bu senin için sikintiysa yani esin görevlerini yerine getirmiyorsa bu arada anlamıyorum bu kizlari evlenirken es seçimini neye gore yapiyorlar ölçüleri nedir sonra boyle sorunlar cikiyor neyse ben yatiyorum takma dua et Rabbim islah etsin düzelir inşallah sen üzerine düşeni yap yeter hadi iyi geceler yine bir sorunun olursa istersen özele yazarsin ben cikiyorum
Soran+1 yılevlenmeden önce erkekler neler yapıyor ne vaatler ne duygusal konuşmalar yapıyorlar bilmiyormusunuz :) evlendikten sonra değişiveriyorlar, çok geç oldu teşekkürler iyi geceler
oynasın ne zararı var? evin ihtiyaçlarını karşılamıyormu? çalışmıyormu?
01 Yorumla
Soran+1 yılbu yeter diyosun yani, o zaman eşindende beklentin yemek yapsın, evin işlerini görsün tamam.
+1 yılModemi Kapat ;) veya telefon hattına sabotaj düzenle ankastre kutusundan :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu da denedim ama bağımlı olduğu için hemen tamir ediyor.
+1 yılbisi yapamazsin anca karakteri ban yemesi ya da soyulmasi lazim
05 Yorumla
Soran+1 yılO da başına geldi, yeniden başlıyor nasıl bir sinir sistemi anlamış değilim.
- +1 yıl
metin2 mi oynuyor
Soran+1 yılonuda oynadı
- +1 yıl
Allah sabır versin cok zor valla
Soran+1 yılhem de nasıl Allah kimsenin başına vermesin çaresizlere derman versin inş.
İnternetin kablosunu kimsenin gördmiceği yerden kesin 😉
07 Yorumla
Soran+1 yılnapar eder bulur :) çıldırır oyun oynamadan duramaz, hiç olmadı internet cafeye gider, gerçi iyi olur benim için onu bilg. başında gördükçe çıldırıyorum görmem en azından, sorumlulukları nolcak peki böyle evlilik mi olur ya :(
Soran+1 yılamin inşallah dua etmekten başka bir çare gelmiyor benim de elimden, bir ben değilim biliyorum ki benim gibi milyonlarcası var malesef daha ne ocaklar yıkılcak belki de biizmkide.
Soran+1 yılevet kılıyorum çok şükür dua ediyordum artık duada edemez oldum bıktım gerçekten ya artık çok sıkıldım
Soran+1 yılsabrım tükendi artık sabredemiyorum gün geçtikçe nefret ediyorum ondan düzeleceğine ise umudum yok denecek kadar az, düzelse bile düşünüyorum da içimdeki o yaralar geçmiycek 4yılımı yedi. Çok teşekkürler
+1 yılÖnerim ona oyundan önemli olduğunuzu ispatlayin artık orası size kalmis
08 Yorumla
Soran+1 yıliş raddeye gelirse çok kötü olur gerçekten
- +1 yıl
Nasıl yani?
Soran+1 yılona oyundan önemli olduğumu nasıl gösterebilirim? ben terkedin blöf yapın dedin sandım.
- +1 yıl
Yok kadinsiniz yani kadın erkeği elde etmeyi çok kolay başarabilir sizde biliyorsunuz mesela oyundan önemli çeşitli fantezi olabilir onlar ise yarar cinsellik evliliği kurtarır ama düzenli cinsellik
Soran+1 yılyapıyorum bunları hem de fazlasıyla ama bunlar geçici çözüm malesef
- +1 yıl
Geçici değil bir kıvamına ulaştırsaniz dorukta ulastirirsaniz onda oyun değil siz bağımlılık yaparsınız ve sürekli sizi ister
Soran+1 yılben beceremiyorum demekki sorun bende
- +1 yıl
Yok sorun sizde değildir oyun oynarken dar vücuduna yapışan tayt ya da mini etekle gidip kucağına otur bir opun sonra kalkın içeri gel istiyorsan çabuk diyin gelecek büyük ihtimal geldikten sonrada önce birazcık yapacağınız işten önceki on sevişme yapın sonra siz onun kıyafetlerini o sizin tayt inizi zaten vücuda tam oturanlar dan olursa daha iyi olur gerisi sizin yani inşallah oyundan soğutursunuz basarilar
diğer bağımlılıklar gibi tedavisi olan bir şey bu da
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl peki , bence günümüzde diğer kötü alışkanlıkları geçti solladı, acilen çözüm bulunması lazım.
- +1 yıl
reklam gibi olmasın ama https://www.batem34.com/internet.asp
ya da google a internet bağımlılığı tedavisi yazıp dene. baya birşey çıkıyor
Soran+1 yılçok teşekkürler hepsini okudum, sanırım önce bunu onun istemesi lazım, sorun olarak görmüyor ki adam hayatından gayet memnun, ben değişeyim dedim ama nereye kadar sorumluluklarını da ihmal ediyor, böyle evlilik mi olur ya, tartıştık yıllarca şimdi sadece gözüme görünme yeter diyorum bıktım artık, sevgi mevgi kalmadı ya herşey yalanmış, o değil beni de bozacak bende kötü alışkanlıklara yönelcem ikimizde bataktan çıkamıycaz
Soran+1 yıldibe vurduğu da oldu, sıfırdan başladı tekrar, işin garibi oyun oynarken sinirleniyor falan, zevk aldığını da sanmıyorum pek fazla bence tamamen hastalık, belki de benim inadıma yapıyor
hangi oyunu oynuyor? oynadığı oyunu öğren beraber oynayın :))
00 Yorumla
+1 yılçok kötü gerçekten birde çocuğun oldumu geri dönüş te zor olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu düşündükçe daha çok üzülüyorum zaten, bu boşanmaya kadar gider, çocuk olursa geri dönüşü de yok, oysa ne çok severdim kocamı ne hayallerle evlenmiştim herkes gibi yazık ya
+1 yılulan kahkaha atıyorum benim karıda mı böyle olacak ki :D knight ve dota ve wow bagımlısıyım
00 Yorumla
+1 yılevlilerin evinde pc'ye karşıyım, sök at
12 Yorumla
Soran+1 yılgider yenisini alır, bana daha pahalıya patlar.
Bu nasıl erkek ya okadarda değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılmalesef o kadar neden bu tip internet bağımlıları heryerde çok fazla
Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ona internetten daha cazip olduğunu ispat et...
01 Yorumla
Soran+1 yılMisal yaşpastanın sigaradan daha tatlı olduğu katidir, ama yine de bırakılamaz, her zaman iyi tercih edilmiyor ki. Neler denedim bir bilseniz kadınlığımı kullandım, umursamaz davrandım, ben de kendime uğraşlar buldum kıskandırdım onu, günlerce küstüm, ağladım, anasına şikayet ettim, o yokmuş gibi davrandım ama hepsi bir yere kadar bu resmen hasta. Nefret ettirdi kendinden
Gamer konusunda 374 cevap paylaştı. Psikologtan destek almanız daha iyi olur
011 Yorumla
Soran+1 yılpsikologa asla gitmez, sorun olduğunu kabul bile etmiyor.
Soran+1 yılBu da aklıma geldi aslında annesine söyledim daha kötü oldu, içkiisi kumarı karı kız alışkanlığı olsa daha mı iyi olurmuş, oynasın kızım nolcak dedi, sözünü dinlediği hiçkimse yok kendi başına buyruk malesef :((((
Soran+1 yılben çok konuştum tatlılıkla, tartışarak... o kadar ağladığımı üzüldüğümü gördü umrunda bile olmadı bikaç saatlik çözüm oldu o kadar
Soran+1 yılkeşke ilk bırak dediğimde bırakmadığında boşansaydım çok pişmanım geçen yıllarıma yazık, oldu olası bilgisayar delisiymiş zaten
Soran+1 yılgeleceği düşündükçe iyice endişeleniyorum
Soran+1 yılson zamanlarda hep bunu düşünüyorum
+1 yıloyunun kapanması için dua et :))
00 Yorumla
+1 yılOynadığı oyunu öğrenebilir miyim?
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an silahlı bir oyun oynuyor adını tam bilmiyorum
- +1 yıl
Online oyunlar maksiumum derecede bağımlılık yapıyor o yüzden sordum.
Soran+1 yılevet sorun bu zaten online oyun, cd den oynasa ya da playstationdan inan hiç sorun etmem oynasın bikaç saat kapatır kafada rahat olur. Ama online oyun öyle değil.
+1 yılNe oynuyorda? Legend Online mı :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBitmiyor ki, yıllardır böyle biri biter biri başlar, oyun oynamasına bişey dediğim yok ama saatlerce ya hiç bitmiyor.
- +1 yıl
O dediğin probleme çare yok maalesef :) Ancak bir psikolog ile görüşmeli ve sosyal hayata geri döndürmelisin.
Soran+1 yılonagöre kendi normal anormal olan benim, herkes böyle diyor, oynamayıpda napıyım diyor, psikologa asla gitmez yakında ben giderim ama.
- +1 yıl
Haha :D Psikoloğa gitmesse sen getir ayağına psikoloğu.
Soran+1 yılöyle bir psikolog bulursam ne ala, hem psikologuda dinlemez bu, bildiğinden ölse şaşmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYataktan Mahrum Bırak, Ciddiyim...
02 Yorumla
Soran+1 yıldenedim ama vazgeçmiyor tamam diyor istediğini aldıktan sonra devam ediyor, sürekli kavga etmek istemiyorum artık.
Cevap sahibi+1 yılPDR.'ye Gidin...
- Gamer konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılDikkat çekici ol ilgisini kendine yönlt :)
06 Yorumla
Soran+1 yılsüslenip püslenip geziyorum evde hatta iç çamaşırlarımla, bunlar geçici çözümler oldu sadece.
- +1 yıl
Yoo kalıcı çözümde oluyor bende yani işe yaradı bıraktım pcyı bağımlılık geçti gitti
Soran+1 yılmalesef bizimkinde olmadı hastalık derecesi ileri demek ki
- +1 yıl
Nolursa olsun bırakır yaa göbek bağını bile bebekler bırakıyor dmi :)
Soran+1 yılartık o oyunu mu bırakır ben onu mu bırakırım Allah sonumuzu hayır etsin
- +1 yıl
Amin amin hayırlısı artık :)
Sana bağımlı olmasını sağla
08 Yorumla
Soran+1 yılbirçok yöntem denedim, hepsi geçici çözümlerdi, nasıl sağlayabilirim bunu?
Soran+1 yılne şenlendirdim ne şenlendirdim inanın bana her yolu denedim ama işi bitince yine dönüp dolaşıp oyuna oturuyor bildiğinz hasta.
Soran+1 yıl4 yıldır bekliyorum bu geçen yıllarımın hesabını kim vercek, hem bıkacağı ne malum hergün yeni oyunlar yapılıyor, bulunmaz hint kumaşımı boşuycam kurtulcam onu istiyo, belki de en başta bunu yapmalıydım.
Soran+1 yılben bilirim değilmi , ben diye bişey kalmadıki kişiliğimden taviz vere vere neyse sağolun başınızı ağrıttım
+1 yılçok üzüldüm :( umarım kendine gelir kocan
07 Yorumla
Soran+1 yılsağol, ona sevgim giderek azalıyor bitme noktasına geldi.
- +1 yıl
ah ahhh. anlıyorum valla. bende o durumdaydım neyseki kendime geldim. onunda kendine gelmesi lazım. daha sert olmaya bak. dikta etmeye çalış yavaş yavaş. belki düzelir
Soran+1 yılnasıl anladın, düzeldin anlatsana lütfen
- +1 yıl
neyi anladım kötü durumda olduğumumuzumu. belliydi zaten. ama bende çökmüştüm tek oyundan falan teselli buluyodum. sevgilimde hiç zorlamazdı beni sadece uyarırdı. o yzden iyice pc bağımlısı oluverdim gitti. onunda benden soğuuduğunu görünce bir zaman sonra kendimi pcden atmayı başardım bu kdr işte. ama sevgilim beni bazen zorlasa kızardım yinede zorlamak iyidir bence. onu pc den soğutur. eğer iddaa bağımlısıysa onu hiç bilemicem o tipler farklı oluyor nede olsa kumardır
Soran+1 yılo benim ondan soğuduğumun farkında ama karakter meselesi inatçı, sonunu görsede görmez eline boşanma dilekçesi geçse belki o zaman
- +1 yıl
üzüldüm :( umarım akıllanır
Soran+1 yılamin inş
ınternetı kapattır kanks
01 Yorumla
Soran+1 yılgeri açar
kullanıcı adlarıyla şifrelerini bana ver :)
05 Yorumla
Soran+1 yılşifresini değiştirdim farkına varmadan ama 1 hafta içinde mail adresine girmemesi gerekiyordu, girdiğinde gördü o iş de orda kaldı. Ama silsem bile yeniden başlar biliyorum, karakteri soyuldu sıfırdan başladı hiç erinmeden
Soran+1 yılbir onu oynamadı zaten
Soran+1 yılsilahlı vurmalı bir oyun işte adını bilmiyorum
Gamer konusunda 352 cevap paylaştı. Aradigin cevap; Yatak odasi.
013 Yorumla
Soran+1 yılyatak odasından sonra geri oyunun başına oturuyor.
Soran+1 yılo zaman bende zevk aldığım şeyler bulayım
Soran+1 yılinan bana onu da denedim, sıkıldım artık işe yaramadı malesef.
Soran+1 yılçok kere konuştum , güzellikle de konuştum bağıra çağıra da konuştum, ağlayarak da konuştum, kısa süreli çözüm oldu olduysa da.
Soran+1 yılsilahlı bir oyun adını tam bilemiycem
Soran+1 yılçıktık yeni geldik zaten , gelir gelmez oturuverdi
Soran+1 yılsağolasın
bencede evlilerin evinde internet olmamalı
08 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum, öyle yapalım dedim, tamam falan diyor sonra aynı tas aynı hamam.
Soran+1 yıl30 yaşında
Soran+1 yılbu yine oyunu bırakmaz ben bütün sorumlulukları tek başıma üstlenmem yetmezmiş gibi çocuklada tamamen ben ilgilenmek zorunda kalırım böylesi daha kötü.
Soran+1 yılsağol yine de
+1 yılİnterneti kapattır :D
04 Yorumla
Soran+1 yılkocaman adam gider geri açtırır.
- +1 yıl
senin mesajları kapattığın gibi mi?
- +1 yıl
Aynen rahatsız oldum:D
- +1 yıl
ama sonunu merak etmiyor musun? :)
demekki ilişkide sorun var
02 Yorumla
Soran+1 yılbence adamın beyninde sorun var hasta. Yanına oturdum ellerini tuttum baktım tatlı tatlı konuştum sorun ne dedim bırakmak için benden ne istersen söyle sana yetmiyormuyum dedim ilgimmi az geliyor sıkılıyormusun yeni uğraşlar bulalım. Ona göre sorun yok o böyle mutlu. Dizi mi izliycekmiş, kahveye mi gidicekmiş, aklına başka bişey gelmiyo adamın, yeni uğraşlar bulalım seninle dedim bir sürü alternatif sundum yok yok
çok zor ne yapsan boş bırak anı yaşasın
06 Yorumla
Soran+1 yılyaşasın da ben onu bırakalı çok oldu yıllar geçti, benim kaçan güzel yıllarım ne olcak peki
Soran+1 yılöyle bir batağa batacağıma önce ondan boşanırım sonra ne halt yiyeceksem yerim. Onun yüüznden kendime kıyamam
Soran+1 yılboşanmı diyorsun yani ya da bu şekilde devam et mi
- +1 yıl
Mrrhaba Soran,
Bendede ayni dert var.. Yazdiklarin hepsini okudum benden bir farkin yok. Yani benim kocam cinsel iliskiye bile girmiyor kac aydir. Ustune bide hamileyim. 3 ayim kaldi dogumuma. Evde huzursuzluk var. Ve ben kizinxa bagirip cagriyor. Yataklari ayirdim. Yemekleri bile beraber yemioz artik. Hatasini belki boyle anlar diorum ozler diyorum ama onun isine geliyor. Rahat ediyor.. Bosanmak istemiyor duzelmekte istemiyor kafayi yicem.
Gizli Üye(36-45)+1 yılevde çocuk yoksa iç çamaşırı ile gez abla :D
02 Yorumla
Soran+1 yılvallahi onu da yaptım :) güldüğüme bakma çıldırcam artık ya
Cevap sahibi+1 yılvalla psikolog mu ne bul internetde doktorum sitesi var oraya filan yaz ne diyim.
- Gamer konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılhiç bir şey yapamazsın -_-
00 Yorumla
+1 yılbilgisayarını kırın
03 Yorumla
Soran+1 yılgider daha yenisini alır zaten niyeti var
- +1 yıl
onu da kır olmazsa kafasını kır
Soran+1 yıl:))) çok istiyorum bunu. Daha önce tırnağına bişey olsa kıyamazdım ne hale getirdi beni
+1 yılHangi oyunu oynuyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılbir oyun değilki bir sürü online oyun , biri bitiyor diğeri başlıyor.
- +1 yıl
İnterneti kestir
Soran+1 yılo geri açtırır
- +1 yıl
:)))
+1 yılokey at
010 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
okey oynar nette napacak başka tahminen
Soran+1 yılonline oyunlar var bir sürü onları oynuyor.
- +1 yıl
kızlarla tanışmak şahane online oyunlar bahane dikkat et sende
Soran+1 yılaklıma gelmedi değil, öyle oyunlar oynarken bakıyordum sürekli çaktırmadan, ama uzun sürdir sırf erkeklerin oynayacağı şu aptal ateş etme oyunlarından oynayıp duruyor.
- +1 yıl
ateş ediyosa fena yaklaşma tabanca dolu demek ki kocanın
Soran+1 yılboşaltsak nolcak sanki er geç yeniden dolacak
- +1 yıl
iyi ya işte bide hiç dolmayanlar var şükreeet :)
Soran+1 yılcidden çok çaresiz bir haldeyim
- +1 yıl
ne oldu çaresiz dert yok kes kabloları şaka da ne oldu yav
interneti kes
01 Yorumla
Soran+1 yılcahil bir insan değil ki, napar eder sorunu bulur, yine bağlanır
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem