En İyi Cevaplar
Normal koltuğun üstüne "oyuncu" veya "gaming" yazıp gereğinden pahalıya sattıkları ürünlerden biri. Tamam oyuncular için özel düşünülmüş şeyleri oluyor ama o fiyata da o kadar gerekli şeyler değiller. Tamamıyla lüks yani.10 Yorumla
herkes en rahatı ister, kim bilir belki oyuncu koltuğundaki rahatlık senin alıştığın sandalyede yoktur ☺️ tavsiyem güzel bir koltuk alabilirsin senin rahatlığına bağlı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- +1 yıl
Eğer ciddi anlamda bilgisayar başında zaman geçiriliyor ise gerekli diye düşünüyorum. Hem ergonomik hem de sağlık açısından faydalı olacağını düşünüyorum.
111 Yorumla- +1 yıl
Akşamları takılıyorum şu sıralar bir ara sabaha kadar oynuyordum fiyatı 1.500 bu düşündürdü sadece beni
- +1 yıl
Yani günümüz ekonomisinden dolayı oldukça pahalı. Bundan 3 sene önce 600 TL ye aldığım koltuk şu an 1200-1400 arası. Ha size demem bekleyin fiyatlar düşsün diye çünkü düşmeyecek bunu belirteyim. Eğer ekonomik durumunuz el veriyor ise alın lakin almadan önce araştırın aldığınız ürün bu paranın hakkını kesinlikle vermeli. Eğer orta halli bir bütçeniz var ise öyle yüksek paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Uygun fiyata da güzel ve rahat ettirebilecek bir koltuk bulunabilir.
- +1 yıl
Bütçe olayı şöyle babam oyun oynamamı istemediği için asla almaz kendi paramla alıcam ama kararsız kaldım değer mi değmez mi diye
- +1 yıl
1500 e değmez. Eğer kesin alacak iseniz almak istediğiniz ürünü benimle de paylaşır mısınız? Hem fiyatına hem özelliklerine hem de çıkış fiyat birimini merak ediyorum da :D
- +1 yıl
Görseldeki ürün dragon trendyolda 1.650 civarı
- +1 yıl
bakayım hemen
- +1 yıl
Bu para buna çok be hocam. Tekerleri olsun, amortisörü olsun, dirseklikleri olsun bana pek iyi gelmedi. Eğer bu fiyat bandında arıyorsanız buna bir bakın derim.
www.vivense.com/...tugu-sari-1570b0512-modeli.html - +1 yıl
Ya beyaz tonlarında arıyorum odam full beyaz siyahlı sarılı şeyler çok sırıtır
- +1 yıl
Teşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Benim gibi güzel Pubg oynayanlar için gerekli ama bırak
14 Yorumla- +1 yıl
tım
- +1 yıl
Ben pubg oynamıyorum valorant oynuyorum
- +1 yıl
Ben oynuyordum bıraktım … işim gücüm var uğraşamıyorum … hileler can sıkıcı olmaya başlamıştı zaten
- +1 yıl
Peki HAYATveİNSAN Beyefendi
- +1 yıl
Param olsa da alsam, sandalyeden kıçım uyuşuyor be artık askljhljksaf
20 Yorumla - +1 yıl
Bence gerekli hem görsel, hem rahatlık, hem uzun ömürlülük açısından.
10 Yorumla - +1 yıl
Rahat hissettiriyor.
Almak çokta şart değil bence10 Yorumla Oyuncu değilim ama koltuk alınacaksa bile önce sağlık düşünülmelidir. Eğlence ikinci plana atılmalıdır. Hangi koltuk sağlığın için en uygunuysa onu al bence.
00 Yorumla- +1 yıl
Valla ben yıllardan beri normal sandalyede oturup oynuyorum 😅
00 Yorumla Gerekli bence çünkü kaç saat oyun oynuyor ve sırtın ağrıyabilir rahat orurman lazım hem kendin için rahatlık önemli hemde daha iyi oynuyabilrsin
10 YorumlaSistem kurup oyun oynayacaksam tabiki alırım.
12 Yorumla- +1 yıl
Sistemim var Gaming bilgisayar , mouse, kulaklık ledli mousepad bile aldım amaaa Oyuncu koltuğum yok bilemedim fiyatı abartı geldi 1.500 den başlıyo
- +1 yıl
kuzenim oyunları çok sever mutfak sandalyesinde oynuyor...
10 Yorumla - +1 yıl
gereksiz bence. ergonomik, kıç ve sırt kısmı fileli rahat ve havadar bişey alman daha konforlu ve daha hesaplı olur
10 Yorumla ergonomik olan rahat hissettiren postürü iyi tutan her şeye oturabilirsin yani oyuncu koltuğu şart değil ofis koltuğu da olur kanepe de olur
00 YorumlaTabii ki herkes böyle rahat bir koltuk ister ama ülke sınırları içinde çok pahalı o yüzden daha uygun bir fiyata da konforlu bir koltuk alabilirsin 🙃
00 YorumlaRahat olduğun. Koltuk en iyi koltuktur
10 YorumlaGerekli kanka. Almalısınn
10 YorumlaPara verip almam böyle bir şey.
10 YorumlaUzun zaman geçiriyorsanız tabiki gerekli olabilir hem sağlık açısından hem rahatlık açısından
00 Yorumla- +1 yıl
Ben aldım gerçekten çok farketti
10 Yorumla Nasıl rahat ediyorsan
10 Yorumla- +1 yıl
Ben aldım acayip fark yaratıyor.
10 Yorumla Boş masraf
10 YorumlaGerekli
10 YorumlaGerekli
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben almam şahsen
11 Yorumla- +1 yıl
Keşke bana alsan
- +1 yıl
Gereklidir daha rahat ve kullanışlı
00 Yorumla Ne Para Veren ya Evdekini Kullan
00 YorumlaGerekli
20 Yorumla- +1 yıl
Bence gereksiz
00 Yorumla - +1 yıl
gereksiz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Fileli ofis koltuğu da tercih edilebilir.
Teşekkür ederim bilgilendirme için