Merhabalar:
Ürününüz baya eski yani üzerinden 10 yıl geçmiş gerek yedek parça bulmak, gerekse satması zor olacağı için bence yaptırmaya değmez. Onun yerine paranız varsa yeni bir cihaza geçmenizde fayda olacaktır. Ayrıca yaptırsanız bile ileride başka problemlerle karşılaşma ihtimaliniz yüksek. İmkanınız varsa yeni bir cihaza geçin ya da ikinci el temiz güzel cihazlardan alabilirsiniz. Ama karar sizin bozulan bilgisayarınızı da yaptırıp kullanabilirsiniz. :)00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. yaptır bence bi ssd taktır ram ve ekran kartı da takviye ettir
00 Yorumla- +1 yıl
Milleti dinleme ekonomik durumuna göre hareket et ve anladığıma göre tamir ettirmek istiyorsun =)) tamir ettir kullan. Yeni bilgisayarlar ssd li ve 2 sn açılıyor demiş birisi EVET doğru o ssd'li bilgisayar en az 5 bin tl sadece 500 tl civarı ssd alıp bilgisayara taktır aşağı yukarı aynı hıza ulaşırsın.
Not: Bilgisayarının işlemcisini ve kaç gb ram olduğunu söylersen ona göre kesin bir çözüm öneririm. Ayrıca yeni bilgisayarların işlemcisi anakarta çakılı oluyor ve birisi bozulunca ikisi birden çöp oluyor. Tamir ettirsen bile çok zor ve pahalı oluyor. Eski bilgisayarlar daha değerli bence..10 Yorumla Selam,
Değmez ama utanman gerektiği için değil kullanış açısından imkanın varsa yeni bir bilgisayar alabilirsin ama çok pahalı buluyorsan tabi ki yaptırmak en iyisi olacaktır. Utanılacak bir durum yok burada canını sıkman gerekmez.10 YorumlaUtanilacak bir sey degil isini goruyorsa yenisini alma bence.
30 Yorumla- +1 yıl
Ben bir tokayı bile 10 yıl dayandıramadım. Koptu kayboldu. Senin gibi insanlara hep imrenirim. Bu tüketici toplumda senin gibilere ihtiyaç var daha az tüketim şart.
20 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 446 cevap paylaştı. bi bilgisayarı 10 sene kullansam gururla götürürüm onu her yere 10 sene çalıştırmışsın 10
ben 5 senede yaktım birini00 YorumlaUtanacak sen değilsin sana iyi bilgisayar vermeyen o şirket.
10 Yorumla- +1 yıl
birkaç işlem ile kullanılacak duruma getirebilirsin
00 Yorumla 10 yıllık pc işe yaramaz. ama orta bir pc 5000tl ye alabilrsin
00 Yorumla- +1 yıl
Yeni laptoplarda SSD var 2 sn de açılıyor sistem sıfır al o hurdayı at
00 Yorumla Senin Malın Sonuçta Yaptır Kullan Kendi Malına Sözün Geçer Utanılacak Bir Durum Yok Keyfine Göre Takıl Derim
10 YorumlaO zamana kadar çalışması mucize sanırım bakımı yapılmamış olabilir macun değişimi toz temizliği falan vs bu işlerden anlayan bir arkadaşa emanet edebilirsiniz sistem parçaları eski sanırım zamanın şartlarına uygun değil bunları yeniliyebilirsiniz
00 Yorumla- +1 yıl
çok maliyetli ise yenisini almak daha iyi olabilir. eski modellerin parçalarını tedarik etmek zor oluyor.
1000 tlyi geçmeyecek bir masrafı varsa ilave olarak en az 240 gb ssd taktırarak performansını artırabilirsiniz.00 Yorumla - +1 yıl
ya ne utanması? yaptır kullan
20 Yorumla - +1 yıl
Benim bilgisayarımda eski ve artık kemikleri sızlamaya başladı yavaş ve batarya son nefesini veriyor bence 10 yıllık işçinin emekli olma zamanı gelmiş
00 Yorumla - +1 yıl
Degil tabiki. Laptoplar cok pahali bu aralar
10 Yorumla - +1 yıl
Hayır neden utanıyorsun ya böyle düşündürenler utansın sana yetiyorsa sorun yoktur
00 Yorumla Hayır kesinlikle utanılacak bir durum değil. Teknik özellikleri nedir? Ona göre yardımcı olalım
00 Yorumla- +1 yıl
10 yılda insan pili bile bitiyor leptop çöp olmuştur
00 Yorumla - +1 yıl
Yeni bilgisayarlar çok pahalı, tak bir ssd, onar en az beş yıl daha kullanırsın.
00 Yorumla - +1 yıl
6 telefon 1 diz üstü bılgısıyar bozdum bende nazarmı var
00 Yorumla Yeni al 10 yillik demissin eskidir o
10 YorumlaUtanılacak bir durun değil
00 YorumlaMüzeye ver onu yenisini al
00 Yorumlaver yapsınlar utanılacak bir şey yok
00 Yorumla- +1 yıl
Yenisini almanızı öneririm
00 Yorumla - +1 yıl
Deymez yaptırıp yükseltmende gerekicegi için
00 Yorumla - +1 yıl
At çöpe gitsin
00 Yorumla - +1 yıl
Değmez
00 Yorumla - +1 yıl
O paraya yenisini alırsın bence
00 Yorumla - +1 yıl
Bence yaptır çok büyük bir ücreti yoksa sakla
00 Yorumla - +1 yıl
Değmez bas parayi yenisini al
00 Yorumla Al bence
00 YorumlaDegmez yenisini al
00 Yorumla- +1 yıl
Fakir
10 Yorumla - +1 yıl
Yenisini al
00 Yorumla - +1 yıl
Değmez
00 Yorumla - +1 yıl
değmez
00 Yorumla - +1 yıl
Değmez
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
maliyeti önemli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Biraz bütçe ayırarak kendisine taze can verilebilir.