Rekor kıran TikTok, YouTube’ı tahtından etti! Sizce TikTok'un bu kadar popüler olmasının en büyük sebebi nedir?

Valla hep sapık amcalar dolu kız kesiyolar
Sapık amcalar+ yarısı bisexsüel nedense
Üzücü
Teşekkürler
Cevap
14Cevap
Cahil kişiler bir kişiyi görünce onun fanı oluyor hemen ben anlamıyorum ki mesela survivor da Batuhan onu sayıp duran vardı ki mesela başka yarışmacı nın videosu paylaşılıyor hemen Batuhanın adı geçiyor yorumda bu sene survivor yorumların dan çok sıkıldım resmen hemen birinin fanı oluyorlar anlamıyorum ki
Süresinin kısa veriminin fazla olması. Dolu içerik için söylüyorum bunu yoksa aptal videolarla dolu olan videoları izleyenler ise aptallarla dolu şaklabanları izlemeyi seven insanlar (kafatasının içinde jöle olanlar). Hala tik tok indirmemiş insanlar
❤ işte vizyon, işte feraset, işte zekilik
Dünya da Eşşek kafalı, boş işli, para gözlü ve başkalarının beğenisine ilgisine muhtaç insanların fazlalığından dolayı... 😌😎😌😎😌😎😌😎😌
Haksız mıyım? Hayır haklıyım 🤷🏻♀️😂
Asla kullanmadım kullanmam da. Youtube de 1 saatlik belgeselin tadını verebilir mi bu tiktok denen şey? Veremez.! Boş insanların yeri ve youtube tiktok denen zımbırtı uygulamasıyla kıyaslanamaz bile.
Saniyelik video o yüzden de YouTube’i tahtından etmesi için daha çok ekmek yemesi lazım para kazanma konusunda reklam işbirlikleri derken YouTube 1. Sırasını hala koruyor bence.
Korkarım ki Bir Gün Teknoloji İnsan İletişiminin Ve Yakınlaşmasının Önüne Geçecek Ve Aptal Bir Nesil Ortaya Çıkacak (Albert Einstein)
Ergen olan her insanı ünlü yapması mesela şöyle düşün YouTube de emek verirsin p kadar çekersin. Tiktok ta her hangi biri göbegini açar orasını burasını açar oynar ve ünlü olur
Milletin dötü sergi olması nedeniyle ilgi çok oluyor birde para basıyorlar o dötlere hiç indirmedim daha dhhd
umrumda olmaz valla, youtube değişmem asla, çünkü tiktok internet de niteliksiz kullanıcılarının arttığının bir göstergesi çöp tenekesi
Normal gençler ne yapsın iş mi var çok? Tiktokta sevilirsen para daha çok gelir güzel hediyeler gelr ben çekmiyorum öyle 2 3 videom var çekmiyorum
Ne demiş atalarımız?
"Nerede bkluk, orada çokluk"
Bu sözün üstüne söz getirilemez.
Tiktok balon bir medya ilerlemesi normal yükü hafif cunku. oysa youtube oyle mi ne ararsan var yükü ağır olduğu için hızlı yol alamıyor
YouTuba hantal kalıyor. Tiktoktra çok dinamik bir yapı var, hızla ilerliyor. Her an farklı bir içerik görme şansı var. Canlı yayın, etkileşim vs derken Tiktok daha çok iş yapar
2 tanesini üstüste izleyemem
Tiksinme derecesinde nefret ediyorum.
Kisa videolar atarak saklabanlik yaparak para kazanmak
Ohh olmuş ya bıktım bu youtube reklamlarından 2 dk da bi reklam sinir krizi geçiriyorum yeminle🙄
Reklamları youtube koymuyor o videoyu yükleyen koyuyor
Olsun ama kaç tane reklam koyulacığını youtube belirliyor
Hayır bn video yüklerken 1 tqne koyuyorum mecburiyet yok
Şu uygulamayı duydugumdan buyana hiç merak edip de indirmedim. Çok salakça. Dünyada da akıllıların azınlıkta oldugunu düşünürsek rekor kırması normaldir
Aynı durumdayım hiç indirmedim
İnsanların beynini kullanmayı bıraktığının kanıtı
Kolay para ve beynin kullanımı bilinmemesi
ee parası bol kazancı sınırsız tiktok bi zahmet
YouTube'un vizyonsuzluğu ile alakalı olmalı.
Saygılarımla.