Sensor Tower, 2021’in ilk yarısı raporunu yayınladı! Pazardaki gelişmeleri gözlemleyen ve takip eden şirket, hem Android hem de iOS tarafını yakından gözlemledi. Gözlemlerini okuyucularıyla paylaşan platform, 2021’de en çok kazanan uygulamaları tespit etti. Yükselişi bir türlü engellenemeyen TikTok, YouTube’ı tahtından etti.
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Valla hep sapık amcalar dolu kız kesiyolar
11 Yorumla- +1 yıl
Sapık amcalar+ yarısı bisexsüel nedense
- +1 yıl
Üzücü
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
14Cevap
- +1 yıl
Cahil kişiler bir kişiyi görünce onun fanı oluyor hemen ben anlamıyorum ki mesela survivor da Batuhan onu sayıp duran vardı ki mesela başka yarışmacı nın videosu paylaşılıyor hemen Batuhanın adı geçiyor yorumda bu sene survivor yorumların dan çok sıkıldım resmen hemen birinin fanı oluyorlar anlamıyorum ki
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Süresinin kısa veriminin fazla olması. Dolu içerik için söylüyorum bunu yoksa aptal videolarla dolu olan videoları izleyenler ise aptallarla dolu şaklabanları izlemeyi seven insanlar (kafatasının içinde jöle olanlar). Hala tik tok indirmemiş insanlar
❤ işte vizyon, işte feraset, işte zekilik10 Yorumla - +1 yıl
Dünya da Eşşek kafalı, boş işli, para gözlü ve başkalarının beğenisine ilgisine muhtaç insanların fazlalığından dolayı... 😌😎😌😎😌😎😌😎😌
Haksız mıyım? Hayır haklıyım 🤷🏻♀️😂30 Yorumla - +1 yıl
Asla kullanmadım kullanmam da. Youtube de 1 saatlik belgeselin tadını verebilir mi bu tiktok denen şey? Veremez.! Boş insanların yeri ve youtube tiktok denen zımbırtı uygulamasıyla kıyaslanamaz bile.
10 Yorumla Saniyelik video o yüzden de YouTube’i tahtından etmesi için daha çok ekmek yemesi lazım para kazanma konusunda reklam işbirlikleri derken YouTube 1. Sırasını hala koruyor bence.
10 Yorumla- +1 yıl
Korkarım ki Bir Gün Teknoloji İnsan İletişiminin Ve Yakınlaşmasının Önüne Geçecek Ve Aptal Bir Nesil Ortaya Çıkacak (Albert Einstein)
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ergen olan her insanı ünlü yapması mesela şöyle düşün YouTube de emek verirsin p kadar çekersin. Tiktok ta her hangi biri göbegini açar orasını burasını açar oynar ve ünlü olur
30 Yorumla - +1 yıl
Milletin dötü sergi olması nedeniyle ilgi çok oluyor birde para basıyorlar o dötlere hiç indirmedim daha dhhd
10 Yorumla - +1 yıl
umrumda olmaz valla, youtube değişmem asla, çünkü tiktok internet de niteliksiz kullanıcılarının arttığının bir göstergesi çöp tenekesi
10 Yorumla Normal gençler ne yapsın iş mi var çok? Tiktokta sevilirsen para daha çok gelir güzel hediyeler gelr ben çekmiyorum öyle 2 3 videom var çekmiyorum
10 Yorumla- +1 yıl
Ne demiş atalarımız?
"Nerede bkluk, orada çokluk"
Bu sözün üstüne söz getirilemez.10 Yorumla - +1 yıl
Tiktok balon bir medya ilerlemesi normal yükü hafif cunku. oysa youtube oyle mi ne ararsan var yükü ağır olduğu için hızlı yol alamıyor
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 377 cevap paylaştı. YouTuba hantal kalıyor. Tiktoktra çok dinamik bir yapı var, hızla ilerliyor. Her an farklı bir içerik görme şansı var. Canlı yayın, etkileşim vs derken Tiktok daha çok iş yapar
10 Yorumla2 tanesini üstüste izleyemem
Tiksinme derecesinde nefret ediyorum.10 Yorumla- +1 yıl
Kisa videolar atarak saklabanlik yaparak para kazanmak
10 Yorumla - +1 yıl
Ohh olmuş ya bıktım bu youtube reklamlarından 2 dk da bi reklam sinir krizi geçiriyorum yeminle🙄
13 Yorumla- +1 yıl
Reklamları youtube koymuyor o videoyu yükleyen koyuyor
- +1 yıl
Olsun ama kaç tane reklam koyulacığını youtube belirliyor
- +1 yıl
Hayır bn video yüklerken 1 tqne koyuyorum mecburiyet yok
Şu uygulamayı duydugumdan buyana hiç merak edip de indirmedim. Çok salakça. Dünyada da akıllıların azınlıkta oldugunu düşünürsek rekor kırması normaldir
41 Yorumla- +1 yıl
Aynı durumdayım hiç indirmedim
- +1 yıl
İnsanların beynini kullanmayı bıraktığının kanıtı
30 Yorumla Kolay para ve beynin kullanımı bilinmemesi
11 Yorumla- +1 yıl
ee parası bol kazancı sınırsız tiktok bi zahmet
10 Yorumla düşük IQ seviyeleri insanların çokluğu
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Çok basit cevabı, Ülkede maldan çok ne var?
10 Yorumla Aptallığın çağımızda bulaşıcı olması maalesef
20 Yorumla- +1 yıl
Z kuşak terörü 🤦♀️
10 Yorumla - +1 yıl
Gereksiz anlamıyorum bende nasıl böyle olduğunu
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Rekor kıran TikTok, YouTube’ı tahtından etti! Sizce TikTok'un bu kadar popüler olmasının en büyük sebebi nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
YouTube'un vizyonsuzluğu ile alakalı olmalı.
Saygılarımla.