Papara kartı istetmeyi düşünüyorum kullanan var mı bir sorun yaşadınız mı, güvenilir mi para kesintisi oluyor mu, kartı istetirken para ödeniyor mu?
Papara kart güvenilir mi?

Cevap
9Cevap
Papara candır ❤️
Memnun musunuz, bir sorun yaşadınız mı? Sanırım bazı alışverişlerde indirimde sağlıyormuş
Memnunum hayır sorun yaşamadım şu ana kadar evet bazı yerlerde cashback özelliği var. şu an papara nın en iyi kartı black card'ır metal card ondan daha iyi ama geçici olarak tedavi den kalktı
Enpara kullandınız mı peki siz hangisini tavsiye edersiniz
Kullanmadım şu an ön ödemeli kartta papara birinci durumda ama ek olarak enpara da kullanabilirsiniz
herşey bedava tabıkıde güvenlı 4 bankanın ortak sıstemı papara 1 numara !
Black kartı varmış onu almayı düşünüyorum siz kullanıyor musunuz
Evet black card var bende
Hepsı aynı zaten tek görünüş olarak farklı
Hiçbir sıkıntı yok gönül rahatlığıyla alabilirsin ücret de yok
Uzun zamandır kullanıyorum her hangi bir problemle karşilaşmadim🙄
hesabım var kartını almadım memnunum güzel kampanyaları oluyor alışverişte indirim yaptırıyor
Papara Kart Tabiki güvenilir, internet üzerinden alış veriş için İdeal karttır.
Ben BlackKart kullanıyorum gayet memnunum. Bence güvenli
enpara kart al kullan neden papara
borcu falan vardır belkı
papara da 18+ degılmıydı
Enpara hakkında hiç bilgim yok ne gibi avantajları var ki, paranın avantajları olduğunu duydum. Bu arada yaşım 18
Enparada herşey ücretsız fınansbankın
İstenmiyor bir şey kripto için kullanmıştım
Evet çok guvenilir
Guvenilir
Selamlar,
Papara kart, internet üzerinden alışveriş yapanların işini güvenli bir şekilde yapmasını sağlayan karttır.
Özellikle taksitle işi olmayanlar için güzel bir seçenek. Benim şahsi görüşüme göre ise yeğenim bu karta sahip. Görüşlerini sorduğumda oldukça memnun kaldığını gördüm.
Bir şey alacaksa harçlıklarını bir bankamatikten Papara'ya yatırıyor sonra online olarak alabiliyor. Kapıda ödeme almayan alışveriş siteleri için oldukça ideal bir çözüm.
Masrafsız olması onu bir adım daha öne geçiriyor.