Teşekkürler Online çalışıyorum kafa olarak hep meşgulüm ama gezme fırsatım çok oluyor yasadigim yerden dolayı biraz videoda konuşması aptalca geliyor ama geçende albüme baktım hiç foto çekmeyi sevmeme rağmen 2000 e yakın manzara fotoğrafı birikmiş 4 yilda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gercekten cok guzel yerlere gitmissin ve fotogrsflar mukemmel. Tiktoga girmeni tavsiye ederim kesinlikle daha hizli yukselirsin
Teşekkürler Online çalışıyorum kafa olarak hep meşgulüm ama gezme fırsatım çok oluyor yasadigim yerden dolayı biraz videoda konuşması aptalca geliyor ama geçende albüme baktım hiç foto çekmeyi sevmeme rağmen 2000 e yakın manzara fotoğrafı birikmiş 4 yilda
Ahahah gerçekten çok güzel. Hayalimi yaşıyorsunuz :) . Hesap acarsaniz ilk takipciniz benim :) 🙏
Teşekkürler acaba Instagram hesabimi açsam yahu bu manzaraları geze geze alkolik oldum burada içilmez mi surada içilmez mi
Instagramda mantikli guzel bi reklamla iyi yerlere gelebilirsin👌 her gittigin yerde bi 35 lik viski icsen harbiden tam alkolik oluyosun zaten ahhahaha
Bence Instagram ile başlayıp ilgi görünce YouTubea geçmelisin, fotoğraflar şahane 🌸
Teşekkürler
Youtube nolur tiktok deme güzel olur
Yatay çekim görseli biraz bozabiliyor sanki Instagramda olabilir aslında hiç fotoğraf çekmeyi sevmeme rağmen 2000+ fotoğraf olmuş 4 yilda
Vays onu telefondan ayarliyo zaten de bi kamera al