Samsung galaxy buds kulaklık istiyodum araştırırken Hepsiburada da 160tl buldum almak için araştırdım fakat bi adama başka kulaklık göndermişler sizce yanlışlık mı oldu? Yoksa kasıtlı mı?
İnternet & Teknoloji konusunda 548 cevap paylaştı.
Yoruma güvenin almayın. Hepsiburada. com sitesine güvenilir fakat satıcıları değişiktir. Mağazası olanda sitede, küçük dükkanı olanda sitede bulunabiliyor. Yani bu site sadece size aracı görevi görür. Onayınız olmadan paranızın karşı tarafa gitmesini istemediğiniz güvenilir bir site ararsanız gittigidiyor sitesini önerebilirim. Ürünü aldıktan bir süre sonra sistemden takip ederek geldiğinde ürünü kontrol edebilir daha sonra ürün ile ilgili bir sorunum var diyerek satışı durdurabilir paranın karşı tarafa geçmesini engelleyebilirsiniz. Bu durumda paranız gittigidiyor sitesinde kalır karşı tarafa aktarılmaz ve sorununuzu o süreç içerisinde çözmeye çalışırsınız. Sorun çözüldükten sonra paranızı veya ürününüzü istediğiniz şekilde temin edebilirsiniz.
Hepsiburada da gördüğünüz o yorumu dikkate alın ve o satıcıdan ürün satın almayın.
Tavsiye etmiyorum. Kayseri'de yerleşik olan ve Hepsiburadada satış yapan bir satıcı sahte kulaklık gönderdi ben fark etmedim 2 hafta sonra bozuldu garantiye gitti falan ana garsntisi dedi bu ürün bizim değil sonra öğrendimki ürün sahteymis satıcıyı aradım yok falan dedi. Hepsiburadayla iletişime geçtim dedi iade işlemleri için 1 ayi geçmiş bişey yapamayız. Yani diyor ki adam sahte ürün satabilir , 1 ay süre geçmiş yapacak birşey yok. Demiyorki bu adamın satışını kapatmaliyim. Yani dolandırıcılığa göz yuman ve ortak olan bir site. Asla ama asla tavsiye etmiyorum Hepsiburadayi. Türkiye'deki en kurumsal satış sitesi Amazon'dur. Ordan alabilirsin, eğer istediğin ürün yoksa n11 de olabilir. Bir sorun yasamadim
En İyi Cevaplar