İnstagram ticari hesabimdan böyle bir uyari aldim. Bugün yüklemem gereken işlerim vardi çok üzüldüm bunun için ne yapilabilir ve neden oluyor bu bilen varsa Allah için söylesin... Çok sinirliyim 😣
İnstagram paylaşım engeli aldım. Bilen varsa detaylara bakabilir mi lütfen?
Ciddi mi ya hayır topluluk kurallari için diyor yaptığım ürünleri çekip atiyorum neyi ihlallik onu anlamadim bu neden oluyor bir bilginiz var mı? Spam mi yiyorum acaba
Kural ihlali olmasi imkani yok çünkü diktigim ev ürünleri ve kıyafetleri paylaşıyorum... Birden fazla yükleme de yapmadim en son bir hafta önce gönderi attimw tek kalan ihtimal spam... 😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Spam yiyorsundur. İnstangrama bildir duzlemezse gönderilerine bol bol yorum yaptır. Spam yorumla da kalkar.
Tamamdir , teşekkür ederim inşallah düzelir 😣
Orada yazan tarihi beklemekten başka yapacağınız bir durum yok.
Ciddi mi ya hayır topluluk kurallari için diyor yaptığım ürünleri çekip atiyorum neyi ihlallik onu anlamadim bu neden oluyor bir bilginiz var mı? Spam mi yiyorum acaba
Spam olabilir evet ya da birden fazla yükleme yaptıysanız oda olabilir kural ihlali bir fotoğrafta olabilir.
Kural ihlali olmasi imkani yok çünkü diktigim ev ürünleri ve kıyafetleri paylaşıyorum... Birden fazla yükleme de yapmadim en son bir hafta önce gönderi attimw tek kalan ihtimal spam... 😔
Spam olabilir o zaman :(
Suçun neymiş @helloguard1
Bilmiyorum ki😣 aslında engelim bugün bitiyordu, uzattilar
Biraz başbaşa görüşelim
Ne alak
Sorularım olacak