Bu konuda kendinizi başarılı buluyor musunuz? Stalk konusunda iddialıyımdır, benden söylemesi :D Sizde durum nedir?

O kadar yetenekliyim ki görmesem mutlu mesut yaşayacağım her şeyi bulup çıkarıyorum.
Not: uğruna beni terk ettiği kızla birlikteyken bana dönmeye çalışan eski sevgilimin kız arkadaşının yatay geçiş belgesini bulmuştum. Daha sonra bana çarşaf çarşaf yavşadığı ssleri sevgilisine atmak için kızın numarasını bulup kızla konuştum 😂😂😂😂
senden korktum şu an aynı yolda yürümeyelim lütfen dsfdsf bıçaklarsın bir de kızı senn sdf
Onu hayat sevgilisiyle tanıştırarak bıçaklamış ben anca bi bardak su verip saçlarını okşarım 😂😂😂
Korkma kız aslında şeker gibi insanım ama salak yerine konmaya tahammül edemiyorum 😂
şekerin de fazlası zarar biliyor musun sdfsd
İşte çok yükselince milleti komaya sokuyorum o yüzden bkz. Eski sevgilim hsjdjdjfjfj
Senden ders almak istiyorum shahhahaha 😂
İstek atayım mı jdlfkfkfkgk
Olur valla hahahahah
Attım hdkfnfkgl
Stalk olayı bana çok uzak. Sevmiyorum. Eger çok kıymetli bir insan böyle bir faaliyette bulunursa onu da yargilamam. Mutlaka bı açıklama yaptıktan sonra anlaşma yoluna gidebiliriz. Ama ben yapmam. Allah mecbur bırakmasın.
Cevap
7Cevap
Hiç bir şeyime güvenmem. Stalkçılığıma güvendiğim kadar😅 anlatsam ağzınız açık dinlersiniz surda 🤣
vaay be dedektif alalım seni :D
Türkiyenin bir ucunda ben varım, diğer ucundaki bir kızın telefon numarasını buluyorum sen düşün🤣
Bu konuda masterim öyle bir stalk yaparım ki halasının agzında ki altın dişe kadar bulurum 🤣
benım kadar olmasanda var bır ıs sende de demek ki :D
Bu konuda çok başarılıyım. Bazen kendimden bile korkuyorum, o yüzden uzak duruyorum. Tabii stalklamaya değecek biri de lazım yoksa bir anlamı yok 😊
Aaa kimse eline su dökemez. Millet tanıdığı stalklar sen ayrım yapmıyorsun yabancıyıda didik didik araştırıyon 😄
Ben çok iyi stalk yaparım ama şansıma stalk yapmak istediğim kişi sosyal medyayı aktif kullanmıyor hahah
Bazen gönderisini yanlışlıkla beğeniyorum takip falan atıyorum bunlar hariç gayet iyiyimdir.
kendisinin bile tanımadığı akrabalarını bulurum valla dşdkdldk
Hayır ya ben yanlışlıkla salak gibi beğeniyom birşeyler yapiyom
Bu konuda çok iyiyim ya sjxjsjs cidden bak üzerime tanımıyorum
Kim olduğuna bağlı kafayı takarsam 7/24 profilinde gezinirim.
Kimseyi stalklayacak kadar ezik değilim.
Egolu Han Atasözü...
basvursam mit ve siber suclar işe alır :D
ahahaha iddialısın :D
Senin kadar olmasa da idare eder
benim kadarı zor tabi :P
Hayır Neden bilmiyorum kimseyi merak etmem
Bir gün birisi çıkar ettirir bak :D
Bekliyoruz bakalim o ilgiye nail olacak kişiyi 😂
Olurlar sen yeter ki iste xd
O istekte yok ama bakalım nasippp😅
vardır be kendini soyutlama öyle :D
Ben stalk yapmam haberi gelir 😋
mafya mısın senn :D
Olmayalım mı 😅
silahlı oluşumlara karşıyım dsfds
Tamda silah kaçakçısı olduğumu itiraf edecektim tüh, neyse diğer kontenjanımız var insan kaçırıyoruz 😅😂
hırsız falan ol bari eşya kaçır olmaz mı sdfsf
Ev adresini yolla hemen bizim çocıklara haber yolluyorum, yeni işimiz hayırlı olsun ☺️
Benim adresi versem sizinkiler yol masrafına girer sadece, eminim ki senin odandaki eşyaları bırak senin kremin şuyun buyun benim ev kadardır xd ucuz getir indirimlerini kovalıyorum ben sen hırsızlık diyorsun sfds
Böbrekler sağlam mı?
Fakirin böbreğine de göz diktiniz demek xd yalnız sen bunları planlarken kapından aldırmasınlar seni aslan dikkat et xdxd
İçerde farklı insanlar var 😅😂
Yukarıdan bir ses yükseldi : D
https://youtu.be/piIroOC4it4
Bırakıp kaçayım o zaman dozumuzu alıp 🙃
Erkek adam stalk yapmaz bro
erkek de olamadık demek be abi :)
E nasıl bılgı topluyon
yeteneksizim bu konuda yapmdım
Yok bu konuda güvenmiyorum kendime 😂
Dikkatimi çeken olsa fena staklarim😂😂
Evet allah var güzel yaparım
Güzel stalk yaparım shd