İnternet & Teknoloji Yeni yükledim uygulama nasıl gençler? Izmir3535355 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni yükledim uygulamayı biraz anlatırsanız sevinirim.Izmirde oturan var mı aranızda? Yeni yükledim uygulama nasıl gençler? Cevapla Sevgi Soruları Uygulama Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ʇsǝsnʇɐǝɹɔsnpunɯɔıs Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Merhaba Burada sorular sorup sorularınıza cevap bulabilirsinizBaşkaları da sorular soruyor çeşit çeşit konular hakkında istediğiniz soruyu cevaplayabilirsinizBu sayede xper puanı kazanıyorsunuz ve xper seviyeniz artıyor :) 0 1 Yorumla Izmir3535355 +1 yıl 2 kere soru sorma hakkımız varmış günde herhalde Yorumla
FransadaHuzurVar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Burada çok masum insanlar da var çok sapık abaza iğrenç mide bulandıran psikopat şerefsizler de var. 0 0 Yorumla
ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kanka çok değişik bir yer, yakında anlarsın 1 2 Yorumla Izmir3535355 +1 yıl Nasıl yani kanka Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Burada zaman geçir ne demek istediğimi anlarsn😂 Yorumla
OzlemSsamverdi Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl güvenmediğim için indirmedim telefonuma 0 2 Yorumla Izmir3535355 +1 yıl Güvenmiyosan kullanma o zaman Yorumla OzlemSsamverdi +1 yıl indirmedim kullanmıyorum zaten gerızekalı bacım cocugu okuma yazmayı yeni mi öğrendin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba
Burada sorular sorup sorularınıza cevap bulabilirsiniz
Başkaları da sorular soruyor çeşit çeşit konular hakkında istediğiniz soruyu cevaplayabilirsiniz
Bu sayede xper puanı kazanıyorsunuz ve xper seviyeniz artıyor :)
2 kere soru sorma hakkımız varmış günde herhalde
Burada çok masum insanlar da var çok sapık abaza iğrenç mide bulandıran psikopat şerefsizler de var.
Kanka çok değişik bir yer, yakında anlarsın
Nasıl yani kanka
Burada zaman geçir ne demek istediğimi anlarsn😂
güvenmediğim için indirmedim telefonuma
Güvenmiyosan kullanma o zaman
indirmedim kullanmıyorum zaten gerızekalı bacım cocugu okuma yazmayı yeni mi öğrendin