Ilk once bi uygulamayi sil ornek instagram biliyorum cok zor cok boslukta hissediyosun ama bi sure sonra geciyo baska bi uygulama yukleme disari cik sarki soyle sora baska bi uygulama sil benim Şu an telde bitek youtube ve whatsap var
Telefonda en cok neye zaman harciyosun ona bak. Sosyal meydaysa sil gitsin. Ilk 3 gun sinirin bozuk olur sonrasinda alisirsin. Telefona cok bakmamaya calis. Muzik dinlemek bir de alarm icin kullabilirsin. Onun disinda baska yapacak bisi bul misal kitap okumak...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ilk once bi uygulamayi sil ornek instagram biliyorum cok zor cok boslukta hissediyosun ama bi sure sonra geciyo baska bi uygulama yukleme disari cik sarki soyle sora baska bi uygulama sil benim Şu an telde bitek youtube ve whatsap var
Telefonda en cok neye zaman harciyosun ona bak. Sosyal meydaysa sil gitsin. Ilk 3 gun sinirin bozuk olur sonrasinda alisirsin. Telefona cok bakmamaya calis. Muzik dinlemek bir de alarm icin kullabilirsin. Onun disinda baska yapacak bisi bul misal kitap okumak...
Nasıl bağımlı biraz aç bunu ki sana yardımcı olayım
8-10 saat telefona bakıyorum
Bu bağımlılık değil ki her insan en az 10 saat tlfon ile ilgilenir
Bence bağımlılık zamanımı yiyor
Ozaman her ikisaate bir 10 dk gir
Telefonu kapat evdeki birinden rica et saklasın o rahatlığa alışınca ihtiyaç duymuyorsun artık
Mesela gunde telefona 3 kez bak sabah 20 dk oglen 20 dk aksam 20dk gunde 1 saat bakmis olursun
Yerine baska aktivite bulman lazim baska turlu kurtulamazsin
şimdi sana anlatsam yanlış olur çünkü ben kendim de öyleyim. Ama yine de günden güne saatleri azaltabilirsin
Bu sorunun cevabını bende arıyorum :(
Telefonu kır at
İmkansız