İnternet & Teknoloji Skype uygulaması ücretli mi? AsTeRia__0 Takip Et Xper 1 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Selam iyi gecelerBu skype uygulaması ücretli mi acaba bilgisi olan var mı yoksa sadece mailimizle üye olmamız yeterli mi? Güncellemeler+1 yıl Bu "ekliyim, ekle istersen." diyenler... Size bir eklerim bir daha kimse ekleyemez. Y@vsamayın l@n oynamasın sağınız solunuz.! Skype uygulaması ücretli mi? Cevapla Uygulama Soruları Mail Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SezaiOnline Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl ücretsiz. ama olur da yurt dışındaki numaraları skype üzerinden aramak istersen, kredi eklemen gerekiyor. bu durumda ücrete tabi olursun. 1 0 Yorumla
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Selam :)Herhangi bir ücretlendirmesi bulunmuyor. Mail hesabınızı kullanarak skype hesabı açmanız yeterli olacaktır. 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ücretsiz, sadece mail ya da numara yetiyor. 1 6 Yorumla AsTeRia__0 +1 yıl Teşekkür ederim. Vişneli browni de çok severim. ☺️ Yorumla Blackbyy22 +1 yıl Merhaba dm atar mısın önemli Yorumla Blackbyy22 +1 yıl Rica ederim dinler misin Yorumla Byklt +1 yıl Merhaba dm atar misin lütfen önemli Yorumla Byklt +1 yıl Lütfen dinler misin beni Yorumla Byklt +1 yıl Birazcık vicdanın varsa dm atıp beni dinler misn Yorumla
7Cristiano7 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Ücretsiz 1 2 Yorumla AsTeRia__0 +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla 7Cristiano7 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ucretsiz msn gibi 1 6 Yorumla AsTeRia__0 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Düzbirisi +1 yıl Rica ederim Yorumla AsTeRia__0 +1 yıl Hayret ilk defa biri ekle demedi 😂 teşekkür ederime Rica ederim çok şükür 😂 Yorumla Düzbirisi +1 yıl Hahahha herkes öyle mi demiş dikkat etmedim 😂 Yorumla AsTeRia__0 +1 yıl Soru sormaya gelmiyor öyle diyenler olmuş 🙂 hemen yvsiyorlar.! Yorumla Düzbirisi +1 yıl Hmm eklemek istesen eklersin yani çok da şey yapmamak lazım 😂 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Ücretli değil. 1 1 Yorumla AsTeRia__0 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 363 cevap paylaştı. Ücretsiz 1 1 Yorumla AsTeRia__0 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ücretsiz 1 1 Yorumla AsTeRia__0 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Raysunî_35 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Değil 1 2 Yorumla AsTeRia__0 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Raysunî_35 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ücretsiz. ama olur da yurt dışındaki numaraları skype üzerinden aramak istersen, kredi eklemen gerekiyor. bu durumda ücrete tabi olursun.
Selam :)
Herhangi bir ücretlendirmesi bulunmuyor. Mail hesabınızı kullanarak skype hesabı açmanız yeterli olacaktır.
Ücretsiz, sadece mail ya da numara yetiyor.
Teşekkür ederim. Vişneli browni de çok severim. ☺️
Merhaba dm atar mısın önemli
Rica ederim dinler misin
Merhaba dm atar misin lütfen önemli
Lütfen dinler misin beni
Birazcık vicdanın varsa dm atıp beni dinler misn
Ücretsiz
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Ucretsiz msn gibi
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hayret ilk defa biri ekle demedi 😂 teşekkür ederime Rica ederim çok şükür 😂
Hahahha herkes öyle mi demiş dikkat etmedim 😂
Soru sormaya gelmiyor öyle diyenler olmuş 🙂 hemen yvsiyorlar.!
Hmm eklemek istesen eklersin yani çok da şey yapmamak lazım 😂
Ücretli değil.
Teşekkür ederim
Ücretsiz
Teşekkürler
Ücretsiz
Teşekkür ederim
Ücretsiz ben kulanıyorım
Beleş
Değil
Teşekkür ederim
Rica ederim