Normal kendi fotoğraflarımı paylaştığım şahsi bi hesabım var 200 takipçili tamamen normal yani ama şimdi fotoğraf beğensem beğendirtmiyo diyoki TOPLULUĞUMUZU KORUMAK İÇİN BAZI HAREKETLERİNİ KISITLIYORUZ tamam da ben napmış olabilirim yani bi de ne kadarlığına kısıtlıyosun hiçbi şey belli değil napmam lazım
Aero geliştirici tarafında çalışıyorum yeni güncelleme sonrası bu hatayı almış olman gerekiyor. İlk başta orjinal instagram ı kurman gerekiyor. Sonra tekrar en yeni sürüm ü indirip ayarlardan fotoğraf, hikaye, ig tv fotoğraf kalite arttırma özelliğini kapatman gerekiyor. Aklına aero ile başka birşey takılırsa instagram:ercnsha yazabilirsin.
Rica ederim, yakında yeni güncelleme gelicek güncelleme ile düzelecektir bu arada API sistemli takipçi analizi vs. Kullanıyorsanız buda o hatayı almanıza sebebiyet verebilir.
Yeni güncelleme ne zaman gelir tam olarak belli değil şu an test aşamasındayız hatanın sebebini %100 de %100 çözmüş değiliz dediğim adımları izliyerek aldığınız hatayı çözebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ard arda çok beğeni yaptıysan ondandır 2 güne geçer
Ne sanıyo kendini bu instagram ya. Nasıl kısıtlar seni
Biri uğraşmış demek ki spam basmis.
Spam temizsin. Bir iki güne açılır
çok resim beğendiysem kısa sürede ondan kısıtlıyor
İnstagram aero kullanıyorsun galiba?
Evet nerden anladın
Aero geliştirici tarafında çalışıyorum yeni güncelleme sonrası bu hatayı almış olman gerekiyor.
İlk başta orjinal instagram ı kurman gerekiyor. Sonra tekrar en yeni sürüm ü indirip ayarlardan fotoğraf, hikaye, ig tv fotoğraf kalite arttırma özelliğini kapatman gerekiyor. Aklına aero ile başka birşey takılırsa instagram:ercnsha yazabilirsin.
Evet yeni güncelleme sonrası böyle oldu çok teşekkür ederim
Rica ederim, yakında yeni güncelleme gelicek güncelleme ile düzelecektir bu arada API sistemli takipçi analizi vs. Kullanıyorsanız buda o hatayı almanıza sebebiyet verebilir.
Takibi bırakanları kullanıyorum yeni güncellemeyle düzelecekse hiçbi şey yapmiyim bekliyim
Yeni güncelleme ne zaman gelir tam olarak belli değil şu an test aşamasındayız hatanın sebebini %100 de %100 çözmüş değiliz dediğim adımları izliyerek aldığınız hatayı çözebilirsiniz.
Tamamdır teşekkür ederim