Arkadaşlar ne zamandır istiyordum sonumda para biriktirip iPhone 11 almıştım ama bir ay kullanabildim. Para lazım olduğu için satmak zorunda kaldım. Aslında rehin vermiştim geri alacaktım ama para denkleştiremediğim için geri de alamadım idarelik iPhone 6 aldım ama çok üzülüyorum. Nasıl geçer bu üzüntüm?
Yeniden biriktirip almak istiyorum ama çok zor 😔
Yeniden biriktirip almak istiyorum ama çok zor 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani zevk ve renk biliyorum ama bütçe aşan özellikle iphone gibi cihazlar neden tercih ediliyor anlamıyorum.
Üstteki kadına yazdığımı oku
Maddi konuda zorsa pahalı telefon almak niye lüks peşine düşünüyorsun. Elindeki ile yetin ölmezsin merak etme.
Birincisi maddi konuda rahatken bile bir anda zor bir duruma düşebiliyoruz. İnşallah başına gelmez ne diyim. İkincisi de ben böyle bir şey sormadım o kısmı seni hiç ilgilendirmez.
En son kendime bir şey aldığımda liseye gidiyordum sağol senden iyi bilirim durum iyi iken birden sıkıntıya düşme olayını. Elinden bir şey gelmiyorsa neden üzülüyorsun? Yapabileceğini yapmışsın zaten. Alamıyorsan telefonu geri şu an durumunu düşün biriktiremem o kadar parayı dediğin halde telefonunu düşünmen sadece zevkine üzüntü yaşatır doğal olarak. Nasıl geçsin
Bosver canini sikma hayat devam ediyor belki yenisini alma firsati dogar
Ne kadara sattin merak ettik
6100 e sattım neden ki?
Çok ucuz değil mi
Sıfırı zaten 7-8 en fazla iyi bile satmış
Bilmiyordum ben 10 12K saniyodum
Neden ucuz? O anki ihtiyacımı karşılıyordu ve acildi.
Bende alacam merak ettim Günaydin
@ireemşeen ucuz mu sence günaydın 😃😃
Zamanla geçer Xiomi daha iyidir iPhone 6 dan
iPhone 6 yı da satmayı düşünürsen 200 ₺ veririm