Bu sıralar aklımda, bi laptop alarak Microsoft Office programlarını ve photoshop gibi programları öğrenerek ek gelir elde etme gibi düşüncelerim var. Sizin böyle yaptığınız işiniz var mı? Başarılı olur muyum veya kazanç sağlar mıyım?
Selam :) Ev geçindirecek kadar bir kazanç sağlayacağını söyleyemem ama güzel bir alışveriş yapacak paralar kazanabilirsin. Özellikle photoshop ve video düzenleme konusunda gayet rağbet görebilirsin. Bionluk gibi sitelere üye olarak ardından ilanlar verebilir ve buradan müşterilerini toplayabilirsin.
sağlam düzeyde excel öğrenirsen veya photoshop öğrenip grafiker düzeyinde bilgi düzeyi sağlarsan güzel gelirler elde edersin. ama ben photoshopla bir iki düzeltme yapayım veya wordde biraz yazı yazayım mantığıyla herhangi bir gelir elde edemezsin.
Microsoft Office programlarını şu an her kes biliyor, elbette öğrenmen senin açından faydalı ama onlar sana ek gelir sağlamaz. Web tasarım ve ya SPSS gibi programları öğrenmeyi dene
Arkadaşlar ben kendim için değil genç işsiz olan pandemi nedeniyle işini kaybedenler için bu paylaşımı yaptım alın size bedava ürün www.ebay.co.uk/.../300730623492
Onları herkes biliyor. Spss gibi istatistiksel analize yönelik programlar öğrenirsen anketli tez çalışmalarında vs. veri girişi sağlayabilirsin. Akademiye katkın olsun hem de cebine
Kurs olarak var mı bilmiyorum. Ben masterda öğrenmiştim. Bilen birinden de öğrenebilirsin fakat fazla teferruatlı, bazı şeyleri araştırıp kendin bulman da gerekecek
Bu sana bağlı, imkansız değil ama program bilen cok kişi var artık. Udemy'e bir bak derim orada bir sürü kurs var belki baska tercihler yaparak ilerleyip farklı seyler yaparsın
kardeşim be zaten bu işi yapıyorum insanlar para kazansın diye tavsiyede bulunuyorum youtubedan akın yılmaz ve gürkan zone ücretsiz eğitimleri var izleyebilirsin
pardon ben başka yoruma cevap vermiştim ama size internette toplam 43 milyon tl ciro yapmış bir ürün önereyim linki izleyin satış rakamını ve miktarını iyi analiz edin para birimi pound tl karşılığı 1 pound 12 tl
internette çok iyi satan bir ürün internetten para kazanmak isteyen arkadaşlara öneriyorum ürünü inceleyebilirsin daha uyguna üreticiden alıp bu fiyatlardan güzel para kazanabilirisnz