Microsoft'un merakla beklenen yeni nesil işletim sistemi Windows 11'den her yeni gün, yeni bir haber düşüyor. Son ortaya çıkan bilgiler ise ekran görüntüleri ve bildirim seslerini içeriyor. İşte yeni Windows sürümünün ekran görüntüsü:Başlat menüsüBunlar da bildirim sesleri:
İnceledim bizzat, Windows 10'dan tek farkı adının 11 olması. Çok çok ufak detaylar eklenmiş sadece. Ben Windows Home 20H2 sürümünü kullanıyorum. Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim, Windows 10 lisansınız varsa Windows 11'e ücretsiz sahip olabileceksiniz. Öncesinde Windows 7 için de aynısı yapılmıştı. Windows 11, Windows 10'un güncelleme almış hali ama neredeyse hiç fark yok. Windows 10'dan daha az RAM kullanıp CPU ağırlıklı çalışacağını söylüyorlar. Önemli olan performans ama her zaman yeni güncellemeler illa sıkıntılı oluyor. Hemen geçmeyi düşünmüyorum bu yüzden.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
adamlar temayı değiştirmiyorlar ki.. bana yeni bir arka plan resmi koyarak ve arayüzde belli belirsiz bir iki ufak değişiklikle sunuyorlar.. şahsen ben artık windows arayüzünü çok demode ve sıkıcı buluyorum.. harici tema yazılımları kullanarak arayüzü değiştirebilme şansım var.. ama.. işte ne gerek var.
Masaüstü bilgisayar da c de Windows 7 D de Windows 10 yüklü (oyun ve diğer programlar hepsi ikisinde de çalışmıyor) Dizüstü nde Windows 8 yüklü Ama nedense hep 7 daha çok hoşuma gitmiştir Vista filan hiç hoslanmadim
İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
W10 kullanıyorum.
Sesler kötü lakin performans ve stabilliği hakkında henüz fikir sahibi değiliz. Umarım W10'u aratmaz bize. Lakin ikonlar ortalanmış, kötü görünüyor. Umarım kişiselleştirebiliyoruz ve sol tarafta tekrar sıralayabiliriz.
15 sene XP kullandım, sırf aynı tasarıma sahip diye Windows 10'a yükselttim. 11'i de XP gibi yapmazlarsa, sittin sene yükseltmem. Gerekirse mac os x'e geçerim, yine de yükseltmem ulan..
Mecbıren Win 10 .. Yapı 1909 ... Yapı 2004 - 20H1 - 21H1 sürümlerine d ehayatta cihazımı yükseltmem... Anakrt imkân verse Win 7 ye geri dönüş yaparım...
İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı.
Windows 11 i kullanıyorum. Görünür birkaç değişiklik dışında windows 10dan pek farkı yok. tabi hala geliştiriliyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Windows 10 dan sonra birdaha yeni surum çikarmayacağiz demişlerdi. bende guvenip 900 liraya orijinal windows dvd almiştim.. artik win 11 korsan kullanacağim. bir daha bunlara para kaptirmam.
@Elorq3 bende oyle yapiyordum. Ama anakart değişti mi, Tekrar key alman lazim. ben dedim madem ömür boyu win 10 kalacak. Alayim orijinal key, ömür boyu butun pc lerde kullanirim.. ama bunlar kahpee adamlar , bunlar illa. para sömürecek. artik korsana devam..
dll hatası olabilir sen en iyisi git ve yönetici cmd ye sfc /scannow yaz tarasın yapamazsa dll adını der gidersin siteden nereye atılcağına bakıp indirip yeniden başlatırsın olman pc yi sıfırla key gitmeden olanı var bi şekilde bende onu yapıyorum ama sana kalmış yani
Microsoft un sitesinden Windows 10'un son sürümünü indirip dvd ya da flash üzerinden atılabilir tabi bilgisayarın özelliklerine göre değişir bu format atma yolu.
Hayır öyle değil işte laptop larda genelde single language versiyonu oluyor ya da home bunun pro su var enterprise ı var. Sen Microsoft un sitesine gir oradan Windows indirme aracını indir, ondna indirmeye çalışırken o enin bilgisayar sürümüne göre otomatik seçip indirir.
Olabilir ben sendne aşağıda kalmam o konuda ama, bir o kadar da sabırlıyım. Gereksiz şeylere atarlanmama. Özellik de bana yardımcı olmaya çalılan insanlara.
Ahaha 🤣 hiç işim olmaz tehditle falan, karşıyım öyle şeylere şöyle olmazsa bak bunu yaparım diyen sensin ama tehdit eden ben oluyorum hmm evet oldukça ironik 🙄
Windows format konusunda yardımcı olayım çok anlarım madur olmanı istemem arkadaş uzaktan teşhis yapmış sanki kendi laptopu kurtama sistemi var mı? Varmış gibi davranıyor. d Dediğim gibi bilgisayar hakkında ne öğrenmek istersen yardımcı olayım kurdu bile yapabilirim
Ahahha 😂😂 yalnız gecenin bu saati gerçekten güzel kafa kardeşim. İnan bana, okuyanlar da bu arkadaş acaba ne dediğinin farkında mı diyecekler? 🎊 Tebrik ederim 😊
Aptal değilim ne demek istediğini anladım ben kendimi biliyorum sorun yok da benim burda seninle işim yok o yüzden istediğini düşünebilirsin hakkımda umrumda değil ama önüme engel olma aradan çık karşında çocuk yok iki medeni insan gibi konuşur anlaşırız kendi kararları olur yardım ister istemez ben kimseye zorla güzellik yapmıyorum Mesaj atmaya xperim yetmiyor
Ahaha ya kardeşim hadi git işine Allah aşkına neyin kafasında oldupum bile belli değil. Gelip durduk yere laf attın bana haka saçmalıyorsun. Kimsenin arasına da girdiğim yok, beni de ilgilendirmiyor. Ne yapıyorsanız yapın. Yazma bana da tekrar. Gece gece uğraşamam kimse ile.
İlk yardımcı olmaya çalışan sensin senin adın geçmesi dogal garanti verdigin bir mevzuda garanti verebilmen için emin olman lazım detayları öğrenmeden işini şansa bırakıyorsun buda iyilik değil kötülük olacak karşı taraf için Özetle ben sana yazmıyorum ilk başından beri sen anlamsız bir şekilde yazdın bende çok meraklı değilim senle konuşmaya iyi geceler
Burası benim sen gideceksin ben sana iyi geceler dedim sorun sende ayrıca ben sana ben daha iyi biliyorum davası yapmadım neyin kafası bu kendini beğenmiş gibi üste çıka çıka yazıyorsun istemeyen kişi yazmaz veya bb der ateşliyorsun şu anda
Ya arkadaşım sen ne içtin ya gece gece. Sen kimsin de burası sneşn oluyor? Kafan mı güzel sneşn en başından beri alakasız mantıksız cümleler kurup duruyorsun. Bir cümlen dipeürnş tutmuyor şimdi burası benim demeye başladın. Sitenin de sahibi ilan ettin kendini helal olsun aferin, bu yoksa devam et 🤣😉
Engel özel için burası için geçerli değil gördüğün gibi 😂 Özelden yazmadım gerçekten dengen iyice bozuldu senin ne yapmaya çalışıyorsun acaba işin garip tarafı nerde bu devlet? Aslen kişi ortada değil İstemiyorsanız gideceğim hanımefendi
Dostum dah siteye yeni gelmişsin xper in 1 özelden mesaj bile atamazsın şuanda o yüzden neyin ne olduğu u biliyorum dert etme sen öğrenmeye bak. Söyleidğim gibi sen sussana kadar, bu iş bitmeyecek. Naısl olsa sabaha kadar ayakta olucam. İlla ki susacaksın. Devam et :)
Olmadığını çok iyi bilitp sun o yüzden yormaya devam et kendini deidğim gibi sabaha kadar ayakta olucam ama sen olamayacaksın o yüzden devam et boğalık yapmaya :)
Keyfime kalmış kafayı takarsam pes etmek zorunda kalan sadece sen olursun kafaya takmak takmamak benim elimde de değil o yüzden ne olacağı belli değil şuanda gıcık olmadım sana o yüzden uyku daha önemli. d değişirse bilmem asker kesilirim başına
İlk adımı onun atması gerekiyor mesaj için ben beklemedeyim demek ki istemiyor veya müsait değil bilemiyorum formatın acilesi yok zaten çalışıyor ise pc
İsteidğğn söyleyebilir isterse hakarette edebilir. Ben önem verdiğim insanların düşüncelerine değer veririm. Diğerlerinin düşüncelerini umursamak, benim insiyatifime kalmış bir durum.