Apple'ın 2021 eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone modelinin fiyatı ve renkleri sızdırıldı dijital ortamlara sızdırıldı. İddialara göre, yeni seride en ucuz telefon olan iPhone 13 Mini 64 GB 700 dolar, en pahalı telefon iPhone 13 Pro Max 1 TB ise 1600 dolar olacak. Yeni iPhone'ların rengi ise mat siyah, pembe, turuncu, bronz ve mor olacak.
İPhone 13'ün fiyat listesi ve renkleri sızdırıldı! Fiyatları nasıl buldunuz?
Bende nostaji olarak kullandığım 5S im var tıkır çalışır ekran toz olduğunda içini açar temizlerim hoperlörü de temizlerim ahizeyide hatta söker tekrar takarım ama bilmeyen kişi için durum sıkıntılı vida yanlış takılırsa bozulma riski çok yüksek ben kendi kendime öğrendim
Sızdırıldı haberleri hep duyuyoruz demek ki sızdırılmadan sunmayı başaramıyorlar🤓
Abbuuuu aşırı pahalı ee bir de bunun ülkemize gelişini düşünürsek düşünmek istemiyorum🤦♀️ Ben hiçbir zaman ıphone alamam o kadar param yok olsa alır mıydım sanmıyorum. Ama bir gerçek var ıphone bir çok konuda piyasa da tek.
Fiyatlar gayet iyi olmasi gereken gibi ama senin ülken icin ayni olmayacak Tayyip amcam diyecek ki gel sen gel kendine bir tane aldın bana da iki tane alacaksın diyecek biri bana biri yandaşlarıma diyecek
Tr de yaşıyorsan telefona banka kredisi ile alırsın yurt dışında şse 1 haftada çalış al telefonu 😂 Bende taksiyle aldım 6 bin TL’ye geldi se2020 modeli