İnternet & Teknoloji Kumar oynayan bir sizce düzelirmi? Ne gibi sonucları? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Esi kumar oynayan biri düzelir mi? Ne gibi zarar verebilir bu durum eşine? Güncellemeler+1 yıl Kumar olayı boşanma sebebi olabilirmi? Güncellemeler+1 yıl Kumar oynayan bir erkeğin yuvası dağıldiğına şahit oldunuzmu Kumar oynayan bir sizce düzelirmi? Ne gibi sonucları? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ahmet_E Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Düşmanını bitirmek istiyorsan iddia'ya alıştır derdi babam hep. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bosandigim iyi olmuş o halde Yorumla Ahmet_E +1 yıl e yani. İddia da olsa kötü bir durum. Yarın tabiri caizse tefeciye gider olay sana seker yani. Yorumla Soran +1 yıl Haklsn Yorumla Ahmet_E +1 yıl Tabi ki, o halde takip at konuşalım senle biraz ya sıkıldım. Yorumla
x_krdln1 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl 1 para verir 2 para verir 3 seni verir Herşey beklenir düzelmez de 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Boşandım canim Yorumla
sürrealist_bey Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl En tehlikeli tip 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Bosanmalimi Yorumla sürrealist_bey +1 yıl Kesinlikle, 2 gun sonra para için seni satar Yorumla Soran +1 yıl Boşandım zaten Yorumla Soran +1 yıl Idda oynasa bilemi Yorumla sürrealist_bey +1 yıl Doğru karar tebrik ederim, kumar uyuşturucu bunlar dan uzak durmalı Yorumla sürrealist_bey +1 yıl İddaaa barbut kağıt kumarın her türlüsü Yorumla Soran +1 yıl Haklisin Tskler bazen pişman oluyorum bosandigima Yorumla sürrealist_bey +1 yıl Kesinlikle öyle düşünme dogru karar, bela getırır Dı başına Yorumla Soran +1 yıl Sagolasin Yorumla sürrealist_bey +1 yıl Çocuk var mıydı Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla sürrealist_bey +1 yıl Ne mutlu sana ne pişman olucan hayatta ne güzellikler bekliyordur seni Yorumla Soran +1 yıl Umarim Yorumla sürrealist_bey +1 yıl Eminim ben kendine guven yeter Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun Yorumla sürrealist_bey +1 yıl Reja ederim iyi geceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Düşmanını bitirmek istiyorsan iddia'ya alıştır derdi babam hep.
Bosandigim iyi olmuş o halde
e yani. İddia da olsa kötü bir durum. Yarın tabiri caizse tefeciye gider olay sana seker yani.
Haklsn
Tabi ki, o halde takip at konuşalım senle biraz ya sıkıldım.
1 para verir 2 para verir 3 seni verir
Herşey beklenir düzelmez de
Boşandım canim
1 kazanır 2 kazanır 3. De batar
En tehlikeli tip
Bosanmalimi
Kesinlikle, 2 gun sonra para için seni satar
Boşandım zaten
Idda oynasa bilemi
Doğru karar tebrik ederim, kumar uyuşturucu bunlar dan uzak durmalı
İddaaa barbut kağıt kumarın her türlüsü
Haklisin Tskler bazen pişman oluyorum bosandigima