Selamün Aleyküm Hayırlı Geceler KS Ailesi 😊 Yeni Ana Ekran Duvar Kağıdı Ve Kilit Ekran Duvar Kağıdı Nasıl Olmuş 😊😉?

Selamün Aleyküm Hayırlı Geceler KS Ailesi 😊 Telefonumun Yeni Ana Ekran Duvar Kağıdı Ve Yeni Kilit Ekran Duvar Kağıdı Nasıl Olmuş Yeni Az Önce Ayarladım 😊 Yazan Logo Benim Telefonum Kendi Telefonumun Logosunu Duvar Kağıdı yapayım Değişiklik Olsun istedim
Selamün Aleyküm Hayırlı Geceler KS Ailesi 😊 Yeni Ana Ekran Duvar Kağıdı Ve Kilit Ekran Duvar Kağıdı Nasıl Olmuş 😊😉?
Güncellemeler
+1 yıl
Hey Allahım Ya Ya Arkadaş Duvar Kağıdim Nesi Saçma Bazı Dangalaklar Saçma diye görüş paylaşıyor Telefona özel logo yazılı resim Saçmaysa O Zaman sizin Koyduğunuz fotolar da bana göre saçma o zaman Hayret bir şey Daha saçma yazan olursa engellerim Adam akıllı güzel yorumlar bekliyorum Beğenmiyorsaniz da Beğenmedim yazın o zaman sorun Yok Ama saçma Saygısızca Görüş