Arkadaşlar evin kendi wifisi. Durup dururken youtube kisitli mod acildi. Pc den telefondan falan denedim olmuyor. Kısıtlı modu Aç/Kapat olayı çalışmıyor. Sarki videolarini bile acmiyor :(( uygunsuz bir sey olmadigi halde... Kim bu ag yöneticimiz? nasil duzeltebilirim? lutfen yardim edin
Telefona indirim turbo vpn diye ama wifi yaninda simgesi cok rahatsiz ediciydi. Ayrica uygulama ag hareketlerini falan izliyormus. Guven vermedi. Bunun garanti bir çözümü yok mu? Yani neden açıldı ki?
Link atamıyorum şu an kopyalama kısmı gözükmüyor. Simsiyah sadece kisitlandi yazıyor. Ayrica video uygunsuz da degildi her zaman dinledigim şarkılardan, zaten diger 7 videoyu da gizlemisler acilmiyor...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
VPN ile dene düzelir.
Telefona indirim turbo vpn diye ama wifi yaninda simgesi cok rahatsiz ediciydi. Ayrica uygulama ag hareketlerini falan izliyormus. Guven vermedi.
Bunun garanti bir çözümü yok mu? Yani neden açıldı ki?
Video ne acaba bi linkini atsana.
Link atamıyorum şu an kopyalama kısmı gözükmüyor. Simsiyah sadece kisitlandi yazıyor. Ayrica video uygunsuz da degildi her zaman dinledigim şarkılardan, zaten diger 7 videoyu da gizlemisler acilmiyor...
192.168.1.1'den ebeveyn modunu kapatın
veya modemin reset /yuvarlak küçük tuşa/ 50sn basılı tutun kürdan ile
Gizli sekmede açmayı dene