Eposta gönderdim hemen ardından gönderilemedi diye eposta aldım.
"İleti, alıcının e-posta sunucusu tarafından tanınmayan karakterler içerdiğinden teslim edilemedi. Bu sorunu çözmek için e-posta programınızı UTF-8'den farklı bir karakter kümesi kullanarak ileti gönderecek şekilde ayarlayın. Örneğin ; Seçenekler>Gelişmiş>Uluslarası seçenekler yolunu geçeekleştirebilir yeniden gönderebilirsiniz."
Ne seçenekleri bulabildim ne ayarları bu eposta iyice değişmiş bilen biri varsa anlatabilir mi?
"İleti, alıcının e-posta sunucusu tarafından tanınmayan karakterler içerdiğinden teslim edilemedi. Bu sorunu çözmek için e-posta programınızı UTF-8'den farklı bir karakter kümesi kullanarak ileti gönderecek şekilde ayarlayın. Örneğin ; Seçenekler>Gelişmiş>Uluslarası seçenekler yolunu geçeekleştirebilir yeniden gönderebilirsiniz."
Ne seçenekleri bulabildim ne ayarları bu eposta iyice değişmiş bilen biri varsa anlatabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türkçe karakterler (ç,Ç, s, S, ğ, Ğ, i, İ,ö,Ö,ü,Ü) mailde kullanılamaz mail adresinde de konu yazarken de içerik yazarken de
Meraba, ya googl hesabımdan kurtarma epostasini silmek istiyorum ama öyle bi seçenek yok ne yapmam gerekiyo
E-postada Türkçe karakter kullandın mı?
Sadece konuya şehir ismi ve turem iş başvurusu yazdım
İngilizce mi yazdın , Türkçe mi?
İçerikte Word sayfası ekledim sadece
Şehir ismi vs. ne yazdıysan ingilizce karakter kullanmayı dene ç, ş, ü, ö gibi harfleri kullanma iş yerine is yaz öyle dene.
Hangi e-mail hizmetini kullanıyorsun?