İnternet & Teknoloji Samsung USB desteklenmiyor hatası nasıl çözülür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Telefonuma kablolu kulaklık takamiyorum delircem.Dönüştürücü aldım, tanımadı.Type C kulaklık aldım onu da tanımadı Samsung USB desteklenmiyor hatası nasıl çözülür? Cevapla Samsung Soruları Telefon Soruları Kulaklık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
CaroLina_RapeR Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl İlk önce program kurmalısın okuması için program hi suite oşacaktı ardından direk okur bana güven biz dostuz. Uzmanız bu konularda 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Googleplay linkini atabilir misiniz?Xioami kullanıyordum anında okuyordu hepsini, telefonda yeni ilk defa kulaklık takıyorum Yorumla
Ghjfdtubv Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Men samsung galaxy tap s7+plus tablet kulaniyorum kulaklikla sarzi ayni anada kulanijagim bi adaptore ihtiyajim war yardamcy olur musunuz 0 0 Yorumla
Lâyuhtî Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Soketin içine toz girmiştir orayı temizle düzelir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Temizledim, şarj dosya aktarım hiçbirinde sorun yok, kulaklıkları tanimiyor Yorumla Lâyuhtî +1 yıl Type c lerin genel sorunu bu mümkünse flaş tutarak bak oranın tertemiz olması gerekiyor şarj için tam oturmasına gerek yok ama kulaklık için soketlerin tam oturması gerekiyo.Kulaklığı başka telefonda dene onda sorun olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlk önce program kurmalısın okuması için program hi suite oşacaktı ardından direk okur bana güven biz dostuz. Uzmanız bu konularda
Googleplay linkini atabilir misiniz?
Xioami kullanıyordum anında okuyordu hepsini, telefonda yeni ilk defa kulaklık takıyorum
Men samsung galaxy tap s7+plus tablet kulaniyorum kulaklikla sarzi ayni anada kulanijagim bi adaptore ihtiyajim war yardamcy olur musunuz
Soketin içine toz girmiştir orayı temizle düzelir.
Temizledim, şarj dosya aktarım hiçbirinde sorun yok, kulaklıkları tanimiyor
Type c lerin genel sorunu bu mümkünse flaş tutarak bak oranın tertemiz olması gerekiyor şarj için tam oturmasına gerek yok ama kulaklık için soketlerin tam oturması gerekiyo.
Kulaklığı başka telefonda dene onda sorun olabilir
Sarjda oldugu zaman kulaklik takamazsin