Güncellemeler
+1 yıl
Tamam tamam anlaşıldı illaki şifreyi telefonu kullanana soracağım tamam soracağım da bir de o sadece şifreyi girip telefonu bana vermesin ben onu çıkış yapmasını istiyorum nasıl olacak bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Telefonu sana verirken, apple kimliğini silip sıfırlayıp vermesi gerekiyordu salağın. O şekil telefon şu an çöpten farksız haberin olsun
İnanamıyorum ne diyorsun neden öyle dedin şaka değil mi bu neden çöp dedin ki yaaa
Herhalde oda benim gibi yaptı sıfırladı gitti sandı bugün de kuzenim geldi dediki telefonu sıfırlayalım kimlik gider dedi sıfırladık hiçbir şey gitmemiş hiçbir şey fark etmedi neden ya
Çünkü apple kimliği sana ait değil. Sana ait olmayan bir apple kimliği üzerinden hiç bir şekilde işlem yapamassın, app storu kullanamassın, face id parmak izi tarzı şeyleri etkinleştiremessin, fotoğraflarını yedekleyemessin. Şifreyi ondan öğren internetten apple kimliğini silme var applein kendi sitesi epostayla şifreyi gir apple kimliğini kaldır veya ben uğraşamam diyorsan şifreyi öğren ondan sonra apple kimliğinden çıkış yap kendi apple kimliğini oluştur. Telefon alırken çok dikkatsiz oluyorsunuz insan bir bakar sıfır mı diye: )
Çok sinirliyim şu an uygulamalar da silinecek nasıl olsa diyip ben kendim silmek istedim Instagram’ı Snapchat’e falan önemli uygulamalar benim için yani. Ama şöyle de bir sorunum var ilk aldığımda uygulama yükledim sonra hesabı Apple Store’dan sildim silince de bir daha uygulama yükleyemiyorum şu anda yani boşu boşuna Instagramından olmuş oldum. Mecburen akrabaya sorcam.
Kendi apple kimliğin olmadığı zaman iphone sana hiç bir uygulama yüklemeye izin vermez. Şifresini öğren sonra sil o kimliği kendine ait bir kimlik oluştur daha sonra internetin varsa uygulamaları kafana göre indirirsin
Tamam soracağım kesin anlaşıldı şifreyi…Ya ama çokta muhatap olmak istemiyorum açıkçası sadece ayarlardan çıkış yapsa olur mu? sonra ben yeni hesap ekleyeceğim. Onfan bisey kalmaz inşallah. Ya Ya bir de şifreyi nasıl isteyeceğim utanıyorum ya çok yakınımız şifreyi istesem ya telefonumu eline alıp benim göremeyeceğim şekilde yazarsa ben sonra nasıl çıkış yapacağım ben ona sadece App Store için şifre isteyeceğim yani onu nasıl ayıp etmeden yeni hesap eklemek istediğimi söylerim bu arada Bu kadar çok şeyi elimle yazmıyorum mikrofona söylüyorum o yazıyor 🤓🙃
İllaki şifresini öğreneceğim yani öyle mi
İşte silme yeri yok sadece çıkış yap var.
Ben elimde yazıyorum benim canım taş mı sanki😂 evet öğren ve çıkış yap kendi kimliğini oluştur
Şu an düşündüm de yani o kadarda salak değildir herhalde ya kendi Apple kimliği ve şifresini tekrardan telefonuma yazmaz herhalde değil mi benim söylememe gerek kalmaz inşallah
Silme yeri oradan değil zaten appleın kendi sitesi var google da ordan siliyorsun silmek içinde şifre istiyor
Ama bir şey söylicem bu Apple kimliği akrabamın çocuğunun yani ona tekrardan yeni bir telefon aldılar aslında belki de ona aynı Apple kimliğini yazdılar. ben eğer silersem oradan da silinir çok ayıp olur o zaman sadece çıkış yapayım olur mu
Aynen o şekil daha mantıklı olur: ) ama sana verirken ondan çıkış yapıp vermesi gerekiyordu hiç mi aklı kesmiyor ulan demiyor bu kız nasıl kullanacak bu telefonu
Of ya ama benim şu an sinirlerimi arttırıyorsunuz😅Gerçekten hiç mi düşünmedi ama bence o sıfırladı kimliğin gittiğini sandı aynı benim gibi ama işte olmadı ben de sıfırladım ve kimlik gitmedi gıcık bir şey. Aa veyaa çıkış yapar diye düşünmüştür ama şifre istiyo işte. Veya sorar diye dusunmüştür amaan ne biliyim. sorunca bakalım ne dicek. Bir de şu aklıma geldi şimdi acaba benim fotoğraflarımı ses kayıtlarımı dinlemek istiyor veya görmek istiyor olabilir mi öyle bir şey mümkün mü nereden kapatmam lazım bunu bir de çıkış yapınca eger goruyosa da artık fotoğraflarımı göremez değil mi
Ya yok be kızım ne bu adam mit ajanı mı akşam akşam güldürdün 😂😂
AdamAdam değil ya ilk önce kadın kullanıyordu sonra çocuğuna verdi ama benim Yengem oluyor haha ya işte ne bileyim görmek istediğini görür mü onu söyle
telefonu sıfırla direk
OLmuyo iste olmuyo
nerden aldıysan ona götür hal etsinler
Ya inat ettim sanki hani sormiyim dedim gıcık gibi şifreyi ama olmadı işte resmen sıfırladım ya sıfırladım yine de olmadı o kadar gıcık bir şey ki nasıl olabilir bu ya