İnternet & Teknoloji Samsung'un yeni asistanı hakkında ne düşünüyorsunuz? disrax Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor bence cinsyet değiştirebilme şansımız olsaydı daha iyi olurdu sonuçta tek bir cinsiyet vermek saçma olmuş Samsung'un yeni asistanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Samsung Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
lattekebap Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Satışlar yukselsin diye kadın yapmışlar aynı araba reklamları gibi. Kadını objeleştirmek ne zaman son bulacak 1 0 Yorumla
klowgen Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Rule 34 bayram ediyordu en son 1 2 Yorumla disrax +1 yıl hentaisini bile yapmışlar aga Yorumla klowgen +1 yıl Neler yapmış olabilirler acaba diye bir girdim ufkum açıldı. Millette bu yaratıcılık olduğu sürece bırak marsa gitmeyi uzayda mangal yaparız Yorumla
executor10 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hiç olumlu bir şey düşünmüyorum 0 3 Yorumla executor10 +1 yıl veri çalmasının bizi dinlemesinin algoritma oluşturmasının makyajlanıp güzelce hediye paketi gibi yapılmış hali Yorumla disrax +1 yıl satışları düşmüş sanırım belki satılsın diye yapıyorlardır Yorumla executor10 +1 yıl buz dağının her zaman gözükmeyen bir tarafı olur.. Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Asistan dediğin kadın olur 0 2 Yorumla disrax +1 yıl senin beynin 14. yüzyılda mı kaldı kanks Yorumla Mitroglu +1 yıl Aynen aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Satışlar yukselsin diye kadın yapmışlar aynı araba reklamları gibi. Kadını objeleştirmek ne zaman son bulacak
Rule 34 bayram ediyordu en son
hentaisini bile yapmışlar aga
Neler yapmış olabilirler acaba diye bir girdim ufkum açıldı. Millette bu yaratıcılık olduğu sürece bırak marsa gitmeyi uzayda mangal yaparız
hiç olumlu bir şey düşünmüyorum
veri çalmasının bizi dinlemesinin algoritma oluşturmasının makyajlanıp güzelce hediye paketi gibi yapılmış hali
satışları düşmüş sanırım belki satılsın diye yapıyorlardır
buz dağının her zaman gözükmeyen bir tarafı olur..
Rule 34 e bakmalıyım acilen bir dakika :D
Asistan dediğin kadın olur
senin beynin 14. yüzyılda mı kaldı kanks
Aynen aynen
Çok çirkin yav