Daha önce burdan alışveriş yapan var mı sarj aleti lazim ve orjinal olduğu yazıyor. Gorsel olarak ayni duruyor ikiside biri 40₺ biri 60₺
40₺ olan biri ithalatçı garantli 1,2 metre boyu var60₺ olan ise 1,5 metre ve Samsung Türkiye garantili imis hangisini öneririsiniz ve burdan almali miyim ikisi arasındaki fark fiyat mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
60 liraya orjinal şarj aleti olmaz inanma onlara
Ben xiaomi nin şarj aletini almıştım 85 liraydı piyasada en ucuzunu o satıyor 3 sene oldu sıfır sıkıntı
sadece kablo ama adaptör değil
nerden aldın
Sadece kablo 60 lira mı
evet orjianal diyorlar bide 40tl olan var farkları oyle imis dedikerini belitrrim yukarda
Ben çok kablo parçalayan biriyim en son asonic marka kabloda kaldım 1 yıldır kullanıyorum hızlı şarj da var. Şok marketlerde 8 liraya satılıyor git ondan al boşa 40 lira verme hiçbi kablo o kadar etmez
ya orda yan sanayi urunu oluyor bataryayi bozuyor ondan en son onlardan aldim Şu an sarjda dolduruyor tamamen 8 saatde 9 saatdr dolduruyor
Batarya öyle bozulmaz ya kablonun iç direncine bide yapısına bağlı şarj süresi ben gayet kaliteli buldum şahsen 2 saatte tam şarj oluyor
nerde buldunuz yardımcı olur musunuz acilietim var arrik ya 2 gundur cildirdrti beni
Şok marketten almıştım