İnternet & Teknoloji Şu an telefonunuzda en zevk alarak oynadığınız oyun/oyunlar neler? gecedenbirvakit Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor yeni oyun arayışı içerisindeyimm. çok yer kaplamayan ama oynaması dan saran bir oyun varsa lütfen yazın 🙏☺️ Güncellemeler+1 yıl verilen tüm önerilere teker teker bakıyorum arkadaşlar, teşekkür ederim vakit ayırdığınız içinn 🤟 Şu an telefonunuzda en zevk alarak oynadığınız oyun/oyunlar neler? Cevapla Telefon Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ZeytinliGofret Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Şu an pek oyun oynamıyorum ama bi' ara Archero oynardım, güzeldi. Wipe out vardı bi' de biraz güzeldi sanki ama marketten indirilmiyor. 1 0 Yorumla
F4T1H-_-1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl SudokuBrawl StarsMobile LegendsIdle Heroes (sıkıcı gelebilir herkes beğenmiyor) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl coin master, ama yer kaplama konusunda bişey diyemem dikkat etmedim 1 0 Yorumla
HyperEnergyy Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Telefonda oyun oynayan eziktir. Oyun pc ve konsolda oynanır. Aksini iddaa eden jigglypuffdır 0 0 Yorumla
SiyahTakılanKisi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl yeni bir oyun buldum bayıldımbullet echo/mobil 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 384 cevap paylaştı. Kelime savaşı oynayabilirsin. 1 0 Yorumla
nolights Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Telefondan oyun oynamayı çok sevmiyorum 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Farm Heros Saga dışında oyun bulunmuyor telefonda 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Batak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Şu an pek oyun oynamıyorum ama bi' ara Archero oynardım, güzeldi. Wipe out vardı bi' de biraz güzeldi sanki ama marketten indirilmiyor.
Sudoku
Brawl Stars
Mobile Legends
Idle Heroes (sıkıcı gelebilir herkes beğenmiyor)
coin master, ama yer kaplama konusunda bişey diyemem dikkat etmedim
Telefonda oyun oynayan eziktir. Oyun pc ve konsolda oynanır. Aksini iddaa eden jigglypuffdır
candy crush 😂😂😂😂😂
Sadece satranç oynurum.
yeni bir oyun buldum bayıldım
bullet echo/mobil
Kelime savaşı oynayabilirsin.
Afk arena. 2 yıldır oynuyorum.
Kelime oyunu tabikide
Telefondan oyun oynamayı çok sevmiyorum
Telefonda oyun oynanam.
Telefonu mahvediyor oyun
Farm Heros Saga dışında oyun bulunmuyor telefonda
Yıllardır oyun oynamıyorum