İnternet & Teknoloji Merhaba periscope benzeri uygulamalar biliyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ya periscope kapandı. Periscope gibi SINIRlaması olmayan bildiginiz uygulama var mı? Güncellemeler+1 yıl Ne dedigimi anladınız işte Merhaba periscope benzeri uygulamalar biliyor musunuz? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ʂevbaş Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yok ama geçen bir program ararken bıgo isimli bir program gördüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Periscope'daki gibi yayınlar için mi 😅 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Evet var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok tango var ama orası da tam tersi kadınlar yapıyıi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapıyor Yorumla Soran +1 yıl +18 oluyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet baya oluyor Yorumla Soran +1 yıl Hım biryerleri acabiliyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama periscope'daki gibi herkese açık yayında açarsan hesap kapanır özel yayında açabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Ee ne hayri kaldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Periscope'da da öyleydi ama Yorumla Soran +1 yıl Yoo drgildi herkes aciyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demek ki denk gelmemiş ben bi kaç defa yaptım hesabım kapatılmıştı çünkü Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yayın için mi 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tango var. Açarsan izlemeye gelirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Skype mı yapacan Yorumla Soran +1 yıl Tango +18. Olmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yayın açmak için güzel yerler biliyorum kazanırsın da Yorumla
Mertmertt06 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Sohbet için mi 0 9 Yorumla Mertmertt06 +1 yıl Sky pe ya da line var mı Yorumla Soran +1 yıl Ver hadi skype Yorumla Mertmertt06 +1 yıl Gel hadi gel x yetmiyor benim Yorumla Soran +1 yıl Burdan ver nolcak Yorumla Mertmertt06 +1 yıl Bekliyorum vericem hadi Yorumla Mertmertt06 +1 yıl mertmert0606 Yorumla Mertmertt06 +1 yıl Verdim bekliyorum Yorumla Mertmertt06 +1 yıl Neredesin? Yazdım işte Yorumla Mertmertt06 +1 yıl Soru sahibi top Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yok ama geçen bir program ararken bıgo isimli bir program gördüm
Periscope'daki gibi yayınlar için mi 😅
Evet var mı
Yok tango var ama orası da tam tersi kadınlar yapıyıi
Yapıyor
+18 oluyor mu
Evet baya oluyor
Hım biryerleri acabiliyoruz
Evet ama periscope'daki gibi herkese açık yayında açarsan hesap kapanır özel yayında açabilirsin
Ee ne hayri kaldi
Periscope'da da öyleydi ama
Yoo drgildi herkes aciyordu
Demek ki denk gelmemiş ben bi kaç defa yaptım hesabım kapatılmıştı çünkü
Benim skype adresim var :D limit yok.
Yayın için mi
Tango var. Açarsan izlemeye gelirim
Skype mı yapacan
Tango +18. Olmuyor
Yayın açmak için güzel yerler biliyorum kazanırsın da
Sohbet için mi
Sky pe ya da line var mı