İnternet & Teknoloji Anonim chat uygulamaları? Delikanlıramo Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu sorum daha cok kızlara.Anonim mesajlasma uygulamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanır mısınız? Anonim chat uygulamaları? Cevapla Mesaj Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kitapseverrrrr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arkadaşımla eğlencesine açmıştık sapık, pislik dolu daha bulaşmam 1 5 Yorumla Delikanlıramo +1 yıl Katılıyorum sapkınlık baya fazla ama o tarz kadinlarda cok kullaniyor Yorumla kitapseverrrrr +1 yıl yok valla biz öyle eğlenelim diye açtık baya kötü insan dolu Yorumla Delikanlıramo +1 yıl İste herkes amaci dogrultusunda kullaniyor guzel arkadasliklarda olabiliyor bazen Yorumla kitapseverrrrr +1 yıl ha evet birkaç tane komik insanlarla konuşmuştum güzeldi ama geneli kötü Yorumla Delikanlıramo +1 yıl Evet genelleme yaptigin zaman genel ev gibi bi ortam var Yorumla
Kraaka Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Önermem işsiz çok 1 11 Yorumla Delikanlıramo +1 yıl İşsizden ziyade sapık cok Yorumla Kraaka +1 yıl İşte işsiz aynı şey Yorumla Delikanlıramo +1 yıl Tam olarak aynı şey sayılmaz ama neyse😀 Yorumla Kraaka +1 yıl İşsizlikten sapıklığa baş vurmak onların ki Yorumla Delikanlıramo +1 yıl O olabilir evet işsiz kalanin akli oraya kaçiyor😀 Yorumla Kraaka +1 yıl Aynen öyle Yorumla Delikanlıramo +1 yıl Ama kadınlarda cok kullaniyor vehepsi okadar egoist ki o sapiklarin arasinda egolarini besliyorlar Yorumla Kraaka +1 yıl Herkesin özgür iradesi hayatı sorgulama Yorumla Delikanlıramo +1 yıl Sorgulamak degilde rahatsiz edici oluyor Yorumla Kraaka +1 yıl Herkes kendinden sorumlu Yorumla Delikanlıramo +1 yıl Doğru. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Arkadaşımla eğlencesine açmıştık sapık, pislik dolu daha bulaşmam
Katılıyorum sapkınlık baya fazla ama o tarz kadinlarda cok kullaniyor
yok valla biz öyle eğlenelim diye açtık baya kötü insan dolu
İste herkes amaci dogrultusunda kullaniyor guzel arkadasliklarda olabiliyor bazen
ha evet birkaç tane komik insanlarla konuşmuştum güzeldi ama geneli kötü
Evet genelleme yaptigin zaman genel ev gibi bi ortam var
Önermem işsiz çok
İşsizden ziyade sapık cok
İşte işsiz aynı şey
Tam olarak aynı şey sayılmaz ama neyse😀
İşsizlikten sapıklığa baş vurmak onların ki
O olabilir evet işsiz kalanin akli oraya kaçiyor😀
Aynen öyle
Ama kadınlarda cok kullaniyor vehepsi okadar egoist ki o sapiklarin arasinda egolarini besliyorlar
Herkesin özgür iradesi hayatı sorgulama
Sorgulamak degilde rahatsiz edici oluyor
Herkes kendinden sorumlu
Doğru.