İnternet & Teknoloji Nişanlıdan iPhone nasıl istenir? Freuuudd Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nişanlıdan iPhone nasıl istenir? Güncellemeler+1 yıl Nişanlıdan iPhone nasıl istenir? Nişanlıdan iPhone nasıl istenir? Cevapla iPhone Soruları Nişan Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Green_mile_devi Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 336 cevap paylaştı. Evlilikten insanlardan soğutan sorularda bugün 0 0 Yorumla
occiditpassionis95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 🧠 buyur kardeş lazım olur 0 2 Yorumla Freuuudd +1 yıl Fakir sen konuşma Yorumla occiditpassionis95 +1 yıl Ahdndjd herkese benim fakirliğimden versin Allah Yorumla
Harbigençç Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl Radar lar açık halde enayi avı desene 😂 0 0 Yorumla
Korkhut Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Şimdiden böyleyse adamın senden kurtulması lazım. 0 0 Yorumla
İPEKylcn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl İstenmez evlenince istersin 0 1 Yorumla Cisim17 +1 yıl Sakamısın Yorumla
kurtbogan34 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Alacak durumu var mı 0 5 Yorumla Freuuudd +1 yıl Evet var Yorumla kurtbogan34 +1 yıl Direkt isteme ama dolaylı yollardan iste almak istiyorum falan filan Yorumla kurtbogan34 +1 yıl Ben o şekilde almıştım 3 sevgilime hepsinde kaldı vermek isteyen oldu ama geri almadım kullanıyorlardır heralde Yorumla Freuuudd +1 yıl Mesela? Yorumla kurtbogan34 +1 yıl Benim 2 sinin durumu iyi değildi gezdiğimiz zaman bakmıştık almak isteciğini söylüyordu benim tele bakıyordu bende aldjm işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evlilikten insanlardan soğutan sorularda bugün
🧠 buyur kardeş lazım olur
Fakir sen konuşma
Ahdndjd herkese benim fakirliğimden versin Allah
Radar lar açık halde enayi avı desene 😂
Şimdiden böyleyse adamın senden kurtulması lazım.
İstenmez evlenince istersin
Sakamısın
Bana iPhone alsana
-tamam
kötü bir şey değil ama ben isteyemem ya🥲
Karısı olacaksın sonuçta iste alsın
Yok daha neler :D
Istenmez :)
İstenmez
İphone versene
Alacak durumu var mı
Evet var
Direkt isteme ama dolaylı yollardan iste almak istiyorum falan filan
Ben o şekilde almıştım 3 sevgilime hepsinde kaldı vermek isteyen oldu ama geri almadım kullanıyorlardır heralde
Mesela?
Benim 2 sinin durumu iyi değildi gezdiğimiz zaman bakmıştık almak isteciğini söylüyordu benim tele bakıyordu bende aldjm işte