Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bizim bu alanda adam akıllı ilerlememiz için eğitim'e çok ciddi bir şekilde önem vermemiz gerekiyor ki bu konuda rezalet bir seviyedeyiz. Ülke'nin genel olarak bilim'i ve eğitim'i benimsemesi gerekiyor. Ne zaman bunları başarırsak işte o zaman belki bir şeyler yapabiliriz. İnsanlar'ın sadece kendini düşünmeyi bırakıp, gelecek nesillere de bir gelecek inşaat etme moduna girmesi gerekiyor. Devletler, kendilerini gezegenler arası devlet seviyesine çıkarmak üzere. Cidden aramızda çok büyük bir açık var onlarla. Onlar, 1969-1972 yıllarında Ay'a insan taşırken biz o yıllarda sağcı-solcu kavgaları yapıyorduk. Ben de astronomiye çok ilgili birisiyim. Kendimce aldığım notlardan oluşan mini bir kitabım bile vardı. Fakat tabi bende tıpkı diğer gençler gibi sönüp gittim.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu haber kanalları var ya, bunların alayı şerefsiz. Ben de geçen gördüm, ''Venüs'te yaşam var mı yok mu diye NASA gidiyor'' diye başlık atıyor çoğu. NASA zaten daha önce çok kez Venüs'e uzay aracı göndermişti. Venüs hakkında birtakım bilgilere sahibiz.
Bir kere Venüs atmosferinin %98'i karbondioksitten oluşuyor. Su desen yok. Onu da geçtim, 450 dereceyle yüzey sıcaklığı en yüksek gezegen. Burada insan nasıl yaşasın? Lavdan başka bir şey yok neredeyse. Bu gazetecileri var ya acayip sinir oluyorum bu manşetlere.14 Yorumla- +1 yıl
Neden tek canlı varlığını insan olarak algılıyorsun ki belki karbondioksit soluyan bir canlı vardır orada da ki çok uzağa gitmeye gerek yok dünyada tardigrad diye bir canlı var extrem derece soğuğa ve sıcağa dayanabiliyor ve oksijensiz ortamda da hayatta kalabiliyor.
- +1 yıl
@süleymankargı Venüs atmosferinde zaten mikroorganizma keşfedildi. Yine Satürn'ün uydusu Enceladus'ta buzulların altında da mikroorganizmalar keşfedilmişti. Ama bizim Türk gazeteleri daha fazla clickbait için insan yaşamı için başlıklar atıyor. Bu sahtekârlıktır.
- +1 yıl
o konuda evet gazeteler çok abartıyor ama düşünsene satürnün titan gezegininin sularında çok farklı canlılar olabilir
- +1 yıl
@süleymankargı Evet zaten Enceladus'ta var. Jüpiter'in uydusu Europa için de yaşam belirtisi aramıştı NASA yakın zamanda ama oradan bir şey çıkmadı.
Biz daha vatandaşımızı mutlu etmeyi beceremeyen bi yönetim anlayışına sahibiz.. Bırak uzay'a çıkmayı, bulutlardan geçmeyi bile başaramayız bu kafayla. Önce devlet aç halkını doyursun sonra bunları düşünecek vakitleri zaten var... İha, siha, tiha yapmayla olmuyor bu işler. Sanki başkası yapamaz. Bütün paraları savunma sanayisine yedirdiler. Halk açlıktan, işsizlikten yakınırken, bunlar amerikayla
israille, rusya ile sidik yarışına giriyorlar. Dönüp halkın haline bakmıyorlar. Çok yazık gerçekten.10 Yorumla
+1 yılBiz anca yerli deterjan üretiriz hsjshsjsb
62 Yorumla- +1 yıl
bak bu iyiydii
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
50Cevap
Arkadaş niye boşa para harcayalım ki. Gitsin enayiler. Boşver sesetme. Orada satacak arsa mı var. Olsa ne olacak bir şey eksen bitmez. Boş çorak tarlayı araziyi kim alır.
Bak adamlar araba yapıyor biz onlardan daha çok para kazanıyoruz. Alemin kralı biziz. Dünyayı önümüze diz cöktürteceğiz.
Onlar Venüs' e gidip gelene kadar biz duble yollar yaparız. Dünya bizi kıskansın.
Adamlar içimize giremedi bizi Venüs ten izleyecekler. Yer miyiz biz. Biz kimin torunlarıyız be.
İndü açulun Türkler geliyor.10 Yorumla
+1 yılDin bezirganlığını bırakıp, adam gibi çalışmaya başladığımızda
İnsanları ötekileştirerek değil sahip çıktığımızda
Saygının kültürel bir değerden çok fazlası olduğunu anlayıp , uyguladığımızda
En az ibadethanelere verilen önem kadar okullara ve eğitime önem verildiğinde30 Yorumla
+1 yıl.
Bilimi bilim için yapmaya başladığımız zaman.
AB veya ABD de kim bu kadar kolay şekilde yüksek lisans sahibi olabiliyor,
AB veya ABD de Bu kadar çok tez yazılır reklamı var mı?
Bu aleni sahtekarlık ve buna aleni göz yumuluyor!
Okuyor muyuz?
Araştırıyor muyuz?
Sorguluyor muyuz?
İşimize odaklanabiliyor muyuz?
.10 Yorumla
+1 yılVenüse Nasa daha yeni yeni gidiyor Venüse şu ana kadar roket indirilmemesinin sebebi çok aşırı sıcaklık ve havadaki zehirli gazlar yüzünden olan basınçtı bana ilginç gelmişti İlk duyduğumda Çünkü Venüs Dünyaya Marstan daha yakın bizim sokaktaki adamlara sorsan mars mı yakın venüs mü diye o nedir la derler...
Türkiye daha uzaya çıkmak için çok genç çünkü milletin yarısı yaşadığı gezegenin adını bilmiyor ki venüsü umursasın...10 YorumlaVenüs'te uzay araçları nasıl dayanır, bilmiyoruz daha. Her gün fırtınalar, yıldırımlar, depremler vs. dünyadan daha beter doğal afetler yaşanıyor venüs'te. Büyük ihtimalle başarısız olur.
En cahil yorumum bu olsun.10 YorumlaHiç bir zaman. Biz daha uzaya uydu gönderme evresindeyiz, farklı gezegenler falan ohoo. Kendi kendimizi yemekten gözümüzün önündeki Marmara denizinin hâlini bile göremiyoruz.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten gönderiliyor mu? Ben bu konuda emin değilim. Bazı katmanları aşacak kadar teknolojiyi geliştiremediklerini kendileri yakın zamanda açıklamıştı. ?
10 Yorumla
+1 yılErdoğan çıkar da biz de 1 hafta sonra yolluyoruz derse bir hafta sonra yollarız bizde 😂😂😂😂 aya alçak iniş sert inişi tartışıyorduk bir indirelim hele bekleyin 1 haftaya venüse de yollarız 😂😂😂
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı. Onların organik hoşafı bile yok. Geçen yine Amerigalılar geldi yav sizde ki bu turşu bizde yok çok geri galmışız dediler. İnanmayan reise sorsun.
20 Yorumla100 yıl öncesiyle kavga ediyorlar, 100 yıl sonrasını düşünmek dururken..
Geri kafalılarla ileri gidilmez.23 Yorumla- +1 yıl
Geçmişe saygı gerekir, kavga etmek değil. Çünkü aptalcadır, geçmişe dönemez değiştiremezsin. Bazı olaylar ve bazı insanlar tarih dağ gibi değiştirilemez şekilde durduğu sürece değerinden bişey kaybetmez. Ancak çene yorarız. Sonra çıkar bu ülkenin gençleri çok haklı olarak kendi ülkesi çağ gerisinde kalıyor diye dert yanar.
- +1 yıl
Geri kafa sana deniyor
Bizler petrol kuyusu bulmakla meşgulüz uğraşamayiz öyle işlerle shahahh
30 Yorumla
+1 yılMecliste ne zaman mahalle karısı gibi kavga etmeyi bırakırlarsa o zaman
30 Yorumla
+1 yıl1969 da aya giden milletlerden bahsediyoruz. 2070 bir ihtimal.
31 Yorumla- +1 yıl
@BurakkkSide70 koyun sürünu takip etmeye devam et aklını sat yarın kandırıldık dersin.
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖzümüze döndüğümüz zaman onları geceriz...
Çünkü geçmişte bu konuda onlardan coooook ileriydik10 Yorumla
+1 yılEvet gerçekten açıklıyorum tarihi:çıkmazayınsonçarşambası. Allah nasip ederse oradayız çayı demleyin geliyoruz.
15 Yorumla- +1 yıl
Cahil insann
- +1 yıl
Çamlıca camii için harcanan harcırah 12 milyar lira.
Türk uzay ajansı için ayrılan harcırah 5 milyon lira.
Aradaki farkı bulmak şifreyi çözmek sana kalmış. Cehaletle yargılamam ben, gerçeği anlatırım. - +1 yıl
5 milyon lira olduğunu kanıtlasana
Varsın olsun 12 milyar, islam ülkesi değil mi? Ben olsam 20 milyara yaptırırım.
5 milyon ayrılması imkansız.
Bu rakamın düşük olduğunu bilemeyecek kadar niteliksiz değiller.
Sanat silahlanma teknoloji togg bilim... daha neler neler...3. havalimanı.. kalkınacağız ve dediğiniz her şeyi yutacaksınız. - +1 yıl
İnşallah dediğin gibi olur ben haksız çıkmayı çok isterim çünkü Türk insanı şu anda yaşadığı zorluğu çektiği sıkıntıyı hak etmiyor. Biz dünyanın şerefli milletiyiz ama bazı gerçekleri göremeyecek kadar sloganlarla yaşamaya alışmış akılları kiraya vermiş insanların çoğunlukta olduğu bir ülkeyiz.
Buyur buda yıllık bütçesi: Google: Türk uzay ajansı bütçesi?
El cevap: ₺38.071.000 (2021)
Bu kadar çok camii olması hadi onu geçtim bu kadar maliyetli camilerin yapılması herşey den önce israf ve israf haramdır. Müslüman ülkesiyiz evet ama selafete mahkum, bilimden ve akıldan uzak olamayız. - +1 yıl
Uzaya çıkıyoruz.. Sannatta çok güzel yerler açtık... Togg var gelişiyoruz..
50 yıllık leke temizlenir kolay mı?
Ayrıca çok büyük bi padişahın dönemindede halkı onu sevmezmiş.
Adam yüksek vergiler alırmış.
Neden biliyor musun?
Çünkü çok ciddi bi kalkınmanın habercisiymiş... Son çöl gibi düşün..
Evet haklı olduğun yerler var ama bu adam gerçekten hakkıyla yapıyor.
Uzun süreli bir araştırma olmayacağı kesin.. hem sıcaklık hem asidik hava hemde inanılmaz şiddetli basınç pekte araştırmaya el vermeyecektir
11 Yorumla
+1 yılNASA kadar yalan bilgi yayınlayan başka bir kurum yok adamların tek işi algı oluşturmak. Amerika'nın a haberidir biraz araştırırsanız görürsünüz
12 Yorumla- +1 yıl
Nasa sadece donanimli bir studyoya sahip yalan haber ajansi. abd lehine senayolar suruyor piyasaya kanitlari ve aciklari cok
- +1 yıl
Onlarin istedigi bu, uyutmak
+1 yılankarada adamlar yan mahallede esek s. kiyor nazaya cikinca ne değişecek? medeniyetsizlikten geberiyoruz bence ama siz bilirsiniz
10 YorumlaVenüsten arsa almak lazım değerlenir diyolar sajkghfsghlşdh
20 Yorumla
+1 yılBizim uzaydan önce geliştirmemiz gereken daha başka şeyler var.
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 915 cevap paylaştı. Duymuştum bu haberi. Demek Venüs'ün sıcaklığına dayanacak materyal geliştirdiler. Belkide kısa süreli dayanacak bir makinedir ama çok şey öğrenebilirler.
10 YorumlaTeknoloji türkiyede çok gerilerde ırak bile daha önde. onlar gider uzaya biz gidemeyiz emin ol :d
10 Yorumla
+1 yılinsanların derdi kolay yoldan para kazanmak değil de ülkeye faydalı olabilmek olduğu zaman
10 YorumlaHedef 2071 uzayın kapılarını ardına kadar açacağız...
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılnasa gönderiyor ülke değil türkiyeyle kıyaslancak bir şey yok yani
10 Yorumla
+1 yılSen şakamısım türkıyede halen elektrık ve dogalgaz çalışmıyor uzay ne alaka hayırdır
10 Yorumla
+1 yılHalkı kandırmayı bırakıp bilime yatırım yapmaya başladığımızda...
11 Yorumla- +1 yıl
Dine daha ne kadar yatırım yapılmasını planlıyorsunuz? Ülkedeki doktor açığına bakın, ardından imam açığına! Kendi ayağımıza kurşun Sıkıyoruz. Sizler gibi sorgulamayı bilmeyen şahıslar oldukça. Çok yazık çok!
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl2023 diyorlar sürekli. Bakalım o zaman ne olacak 😄😄
10 Yorumla Matbaa buraya 100 yıl sonra geldiğine göre, bu seviyeye gelmek için önümüzde 100 yılımız daha var
10 YorumlaDaalır Türk lirası ile eşit olduğunda yani kırmızı kar yağarsa 😃
10 YorumlaHele şu su kaçarsa abdest bozulur bozulmaz bilmecesini bir çözelim ondan sonrası çok kolay.
11 Yorumla
+1 yılDünyadan başka yaşanacak bir gezegen vs yok! Amaçları farklı bence.
10 Yorumla
+1 yılToplamda 1 Milyar $ Öyle mi?
Amerika'nın 2021 Savunma bütçesi 740 Milyar $ yani 740 katı. Sahiden daha önce Venüs'e inceleme gönderilmediğine inanıyor musunuz? Belki şu an bile hala oralarda bir yerlerdedir.20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılBaşörtülü bacıları korumaktan sıra ona gelmeyecektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe zaman ki bizde batı hayranlığı biter bizim ülke insanı İnternete her duyduğunu araştırmadan inanmaz o zaman
10 YorumlaYa biz Türkiye'de yaşa birlikte Uzay kaldı uzayda ev kiraları ne kadar biliyor musun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTayyip 2023 te uzaya çıkacağız dedi milletimiz buna da karşı çıktı
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkmaz ayın gelmeyen son Perşembesi saat on da belki 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye hicbir zaman böyle bir konuda ilerleyemez :D
18 Yorumla- +1 yıl
ALLAHIM SENİNQNDKQÖFMKQGŞ senin gibi zihniyetler... çürüyün inşallah
Cevap sahibi+1 yıl@laviniavecd noldu çarpıldın herhalde. Yalan mı kardeşim doğruya doğru ülke b*k gibi gençlerin hepsi yurtdışına kaçmanın yolunu arıyor beyin göçleri oluyor sürekli Türkiye’nin gelişeceğini sanmıyorum
- +1 yıl
En başta senin gibiler yüzünden gelişmez.
Herkes kolay yoldan para kırmanın peşinde..
TikTokçulardan tut birçok sosyal medyaya kadar... Türkiyenin 206 ülkede sadece 16. sırada aktif olarak internet kullandığını biliyor muydun?
Kitap okuma,
Bilimi bilme,
Tarihini tanıma,
Sanatı sanattan uzaklaştır..
Sonra kalk ülke kötü yönetiliyor..
YA HADDDİ ORDAN
Adam napsın lan size?
Elinizden tutup Amerikaya mı göndersin?
Mühendis olmuş adam, aylık 819472947924893₺ kırmak istiyor oturduğu yerden.
Aynen para o kadar kolay zaten.
Sonra iş yok.
Genç olarak savunduğun yerde ne sabırları var ne de hayalleri.
Başarı ve azim insanı istediği yere getirir.
Hiçbir bahane kabul etmez, başarı.
Oturduğunuz yerden sallamaya devam edin.
Cevap sahibi+1 yıl@laviniavecd konuşma lan koyun. A haberden başka haber kaynaklarına bak biraz. Adaletten tut ekonomiye kadar her şey çok kötü. Marmara denizinin salyalarla kaplı olmasının araştırılması akp mhp oylarıyla reddedildi. Hadi hepsini geçtim. Yurtdışında asgari ücretle geçinen bir insan EN FAZLA 3-4 seneye en lüks arabaya sahip oluyorken Türkiye’de 300 seneye belki alırsın. Simdi git biraz o bahsettiğin kitapları aç oku. Bu arada bende Z kuşağındanım ve hukuk okuyorum her ğun it gibi çalışıyorum tiktokcular var diye herkesi aynı kefeye koyamazsın.
- +1 yıl
A haberle istersem halay çekerim lan gevşek sana ne.
A haber diye takmışsınız bi ağzınıza...
doğru söyleyini dokuz köyden kovarlar demi kudurun.
Kaç kez yurt dışına gittin bilmiyorum ama asla öyle değil.
Kafanızı yıkıyorlar sizin.
Git bakalım aç açına nasıl dönüyorsun ordan.
Yıllardır söylenen yalan, bi insan bu kadar kıt kafalı olamaz
RAHAT ARABA ALINIYOR yalanı..
Yazık ya Yallah batıya
Cevap sahibi+1 yıl@laviniavecd ahhahahah meeeeee le anca mk koyunu. Yarın öbürgün tecavüz edilip bi köşeye atıldığında ve Sana bunu yapan cezada almazsa arkandan hiç üzülmem ve desteklemem seni. Ulan her şeyi göz göre göre nasıl hala sal*k olabiliyorsunuz anlamıyorum ya. Araba mevzusuna gelecek olursak lan bir sürü tanıdığım var yurtdışında altlarında 2 senelik çalışmayla tutumlu olarak rahat BMW almışlar Türkiye’de sence bunu alabilir misin? ÖTV KDV derken zaten 200 binlik araba oluyor sana 800 bin. TL desen gün gittikçe değer kaybediyor. İngilterede 50 sterlinle 3 haftalık yiyeceklerini alabiliyorsun. Türkiye’de alsana 50 liraya
- +1 yıl
Biliyor musun,
Hukuk okuyorum dedin ya...
Umarım çok başarılı olursun, inşallah.
Ve bu yazdıkların inşallah ortaya çıkar, inşallah.
Rezil olursun...
Senin için asla böyle bişey istemezdim.
Cidden mal mal ekrana bakıyorum şu anda.
Allah emanet
Cevap sahibi+1 yıl@laviniavecd rezil olunacak bir şey yok biz böyle şeyleri sınıf ortamında hocalarla konuşuyoruz sağ ol kardeşim inşallah sende doğru yolu bulursun. Bu arada ben senin tecavüz edilmeni istemedim farkındaysan orada ADALETİN OLMADIĞINDAN bahsettim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa şu ekonomiyi düzeltelim de uzay onların olsun. Kendi toprağımız yeter şimdilik 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenzinin litre fiyati düserse eger insanimizin rahatlikla uzaya cikicana eminim 😎😎
10 Yorumla
+1 yılbizim o aşamaya gelinceye kadar ülkedeki sorunları halletmemiz gerekiyor bu gidişle ülke son bulacak çünkü..
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır bulmayacak kalkınacağız
- +1 yıl
@laviniavecd umarım ben yanılırım..
+1 yıltürkiye önce kendini gelistirsin bu gidisle cok zor
20 Yorumla
+1 yılNesiller gerektirecek bir projeler butunune ihtiyac var
10 Yorumla
+1 yılBilim insanları yetişseydi burada Uzakdoğulu ve hatta batılı ülkelerden bile gelişmiş olurduk ama...
10 YorumlaHarika haber gerçekten uzay ve gezegenler çok dikkatimi çekiyor.
10 Yorumla
+1 yılBiz o alana geçemeyiz bile
30 YorumlaBence biz neyse bisey deniyim ya.
20 Yorumla
+1 yılBaşlıyoruz bide yavaş yavaş inşallah
10 YorumlaAdamlar çalışıyeahh
10 Yorumla
+1 yılRuh ikizim Venüs'ün içinde olabilir. Çok sevindim.
10 Yorumla
+1 yılNe işimiz var ayda diyenlerden kurtulduğumuz zaman
10 Yorumla
+1 yılİlerlememiz için 50 yıl ileri gitmemiz lazim
10 Yorumla
+1 yılBen anlamadım yollayınca ne buluyorlar bir bok yok
10 Yorumla5000 yılına kadar uyumak lazım
10 Yorumla
+1 yılchp takoz olmasa:) uzaya da gidecez de:)
10 YorumlaUmarım en kısa sürede olur
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şu araca binip gidebilsem keşke (!)
10 YorumlaKimse yok ki göndeeip nolacak mq
10 Yorumlabeni de götürsünler awk hatta orada bıraksınlar.
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > NASA Venüs'e iki uzay aracı gönderecek. Sizce biz ne zaman bu alanda ilerlemeye başlarız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler