arkadaşlar eski sevgilimin instagram sayfasına girdim ve bir anda içimden mesaj kutusuna girmek geldi. Mesaj kutusuna girdiğimde ''mesaj isteğini kabul et-reddet' ekranı çıktı. Mesaj isteğini kabul ettim ama mesaj yoktu. Bu hesabı biz ayrıldıktan sonra açtı yani hiçbir şekilde benim hesabımla iletişime geçmemişti. Sizce bu neden oldu? Acaba bana mesaj attı ve daha sonra bu mesajı ben görmeden sildi mi?
Güncellemeler
+1 yıl
İnstagramda mesaj isteğini kabul et dedim ama mesaj yok? Lütfen acil cevapp?
İnstagramda mesaj isteğini kabul et dedim ama mesaj yok? Lütfen acil cevapp?
Mesaj atmış ve geri silmiş olabilir ama instagram bazen hata veriyor hiç tanımadığın birinin mesaj kutusuna gittiğin zaman aynı sonucu alabilirsin ama bu rastlantı yaklaşık 100 hesaptan 1 ine denk geliyor yani ilki biraz daha yakın
bende instagram hata mı veriyor diye düşündüm ve bu yüzden hiç tanımadığım bir sürü kişinin mesaj kutusuna baktım ama hiçç olmadı öyle bir şey. Bir de ben kabul et dedikten sonra ''kaybolan mesaj modunu aç'' özelliği açıldı instanın hatası olsa bu bildirimde açılır mıydı? Hadi açıldı diyelim instayı sildim ve geri yükledim hala aynı
Aslında emin olmak adına fake hesap ile asıl sayfan arasında denesen belki yardımcı olur çünkü bende kesin olarak birşey diyemiyorum ama mesaj atmış ve silmiş gibi görünüyor
bence özür dilemek için yazdı ama dediğin gibi sonra gurur yaptı. Dediğim gibi ben asla yazmam. Zaten bu saatten sonra onu nasıl affedebilirim onu da bilmiyorum. Evet hala ona aşığım ama benim haftalarca ağlamama sebep oldu nasıl unuturum ki bana hissettirdiklerini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mesaj atmış ve geri silmiş olabilir ama instagram bazen hata veriyor hiç tanımadığın birinin mesaj kutusuna gittiğin zaman aynı sonucu alabilirsin ama bu rastlantı yaklaşık 100 hesaptan 1 ine denk geliyor yani ilki biraz daha yakın
peki ben nasıl emin olabilirim hangisi olduğuna?
bende instagram hata mı veriyor diye düşündüm ve bu yüzden hiç tanımadığım bir sürü kişinin mesaj kutusuna baktım ama hiçç olmadı öyle bir şey. Bir de ben kabul et dedikten sonra ''kaybolan mesaj modunu aç'' özelliği açıldı instanın hatası olsa bu bildirimde açılır mıydı? Hadi açıldı diyelim instayı sildim ve geri yükledim hala aynı
Aslında emin olmak adına fake hesap ile asıl sayfan arasında denesen belki yardımcı olur çünkü bende kesin olarak birşey diyemiyorum ama mesaj atmış ve silmiş gibi görünüyor
Arkadaşımın hesabından da baktım yani onun yine hiçbir iletişimi olmadığı bir hesaptan onda öyle bir şey yoktu
O zaman ilk seçenek
Atmış ve geri almış, instagram durup dururken eski sevgilin için böyle bir hata yapmaz jsejgsejglk
şok oldum ya ama ben onun hesabına girip bakıyordum arada off ne biliyim
peki ben onun mesaj isteğini kabul edersem ona bildirim gider mi?
gitmez sanırım hiç bilmiyorum orasını ama çok merak ediyorsan sor, bana mesaj mı attın diye
asla soramam çünkü çok kötü bir şekilde tam nişan öncesinde ayrıldık
o zaman geri yazma bence, nefret kusmuş da olabilir çünkü
hayır nefret kusması gereken kişi benim çünkü onun yüzünden bitti ve ben bir kere bile olsun ona ne arayarak ne de mesaj atarak hesap dahi sormadım
özür mü diledi peki sence? Bence asla cevap verme, bunu hak etmiş. Gururundan vazgeçmek zorunda olan o, yazacaksa delikanlı gibi yazsın
bence özür dilemek için yazdı ama dediğin gibi sonra gurur yaptı. Dediğim gibi ben asla yazmam. Zaten bu saatten sonra onu nasıl affedebilirim onu da bilmiyorum. Evet hala ona aşığım ama benim haftalarca ağlamama sebep oldu nasıl unuturum ki bana hissettirdiklerini
Geri almış mesajı silmiş
emin misin?
Beceremeyen tayfa online soruları
Silmiş
emin misin?
Evet
peki ben onun mesaj isteğini kabul edersem ona bildirim gider mi?
Gitmez. Zaten mesajı geri almış