Şu ana kadar oynamayı en sevdiğiniz, sizin için en güzel olan bilgisayar oyunu hangisidir?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Tomb raider son iki oyunu kaldı ana karttım yandı aylardır alacağım bakalım.
Call off duty onda da çok iyiyimdir.
Wolfenstein az oynamazdık tekrar oynayacağım inşallah, bazuka atmak yok mudur kardeşim?
Yani öncelik TR geliyor 😎
Bende de Tomb Raider'in birkaç tabe oyunu var. Tomb Raider Legends ve Tomb Raider Anniversary bunlardan bazıları. Ayrıca banada mesaj atsana :)
Oynaya oynaya oyun kalmadı elimde. En son biomutantı oynadım onuda sevmedim yarıda bıraktım. Yüzlerce oyun oynadım hangisini sayayım ama sekiro çok güzeldi dark sousl bloodbon güzeldi şimdi outriders'ı oynuyorum
Stronghold veya Empire Earth serisindeki oyunları oynadın mı hiç? Hangilerini oynadın?
Ben konsol da oynuyorum. Dediklerini oynamadım
Online mi multiplayer mi şu soruları sorarken açarak sorun cevaplayacak kisilerin aklına baska bir sey gelmesin. Rek ceavabı söylebilsin. Net soru sor ne cavp al çok basit mk
Hem online hem multi hem de aingle player hepsi dahil olacak şekilde sordum o yüzden ayrım yapmadım. Yoksa ayrım yaparak sormayı iyi biliyorum.
left 4 dead , gta 5 , tom rider. bunlari cok severim
Gta 5'i tıpkı adı gibi 5 saat oynamışlığım var. :) Tomb Riader oyunlarından da bir tek Legends ve Anniversary'i biraz oynamışlığım var
Sanırım tek oynamayan benim. Insanalrin vakti ne kadar çok yaa
Eğer sevdiğin bilgisayar oyunlarını oynuyorsan hem eğlenip stres atıyorsun hem de kafa dağıtıyorsun. Kolay yoldan eğlenip stres atmak için ve kafa dağıtmak için bilgisayar oyunlarını oynamak güzel oluyor. İnsanlar gidip de boş vakit harcamak için oynamıyorlar. Amaç yukarıda anlattığım gibi başka. Ayrıca bazı bilgisayar oyunları tarih bilgini de arttırıyor. Darkest Hour oyunu 2. Dünya Savaşı bilgime çok katki sağladı. Aynı şekilde Eu3 oyunu da Ortaçağ'ın sonlarını ve Yeniçağ'ı çok güzel anlatıyor. Yani bir yerde bilgisayar oyunu oynamanın iyi tarafları da var.
Ben bu oyunları oynamak bıktı öğrenmek yerine ansiklopedi ve makaleler ile yabancı dillerdeki kaynaklar ile bilgilenmeyi tercih ediyorum. Açıklamanız için teşekkür ederim.
Ben bilgilenmek icin her yolu kullanıyorum. Tarih romanları okumak, araştırma inceleme kitapları okumak, tarih edebiyat ve bilim dergileri okumak, tarih filmleri ve dizileri seyretmek, makale ve tez okumak bunların hepsini yapıyorum merak etme. Yani tarihi bir tek oyundan öğrenmiyorum. Anlatmak istediğim şeyi anlamadın, saydığım tarih oyunlarında tarihle ilgili ayrıntılı bilgiler veriliyor demek istedim. Bu sayede o oyunları oynarken de bilgilerim gelişiyor 8) Sana da tavsiye ederim.
Anladim rahat ol.
Iyi oyun oynamalar
Sebepsiz şekilde Call of Duty serisinin hastasıyım.
Hitman Blood money
Mafia 2
Assassin's Creed rome
Gerisi hikaye sarmıyor.
Crysis türkçe desteği ve harika multiplayer deneyimiyle beni benden almış bir oyun
Ogame mi neydi bi ara onu oynamıştm.
Online uzay savaşı oyunu :) Ogameyi bundan 13-14 yıl önce ortaokula giderken oynuyordum. Çok online olmak isteyen bir oyun. Online değilken birisi gelip gemilerine uzay filona gezegenlerine filan saldırıyordu. Oyun güzel olmasına rağmen çok online olmak gerektirdiği için oyunu oynamayı bırakmıştım
Eski sevgilim online oluyodu daha çok 😂
Bn ugrasamadim sevemedm de
Esasen bu kadar çok online olmayı gerektirmese güzel oyundu, hala oynardım. Fakat dediğim gibi hergün en azından birkaç defa girip uzay filonu ve gezegenlerini sürekli kontrol edip koruman lazım. Online değilken birisi gelip de uzay filona ve gezegenlerine saldırdı mı, binbir emekle yaptığın herşey boşuna gidiyordu o yüzden daha fazla oynamaya gerek görmedim
Kurtuldum 2sinden de..
Boşver yorucu zaten başka oyun mu yok
Aynen bende başka oyunları oynuyorum artık. Sen hiç Ogameden başka oyun oynamadın mı?
Boombeah mobil😂
O ne ilk defa duyuyorum :) Ben mobil oyunlardan bir tek European War 4 oyununu oynuyorum :) Napolyon Savaşlarının ve Amerkan Bağımsızlık Savaşının anlatıldığı güzel bir tarih strateji oyunu
Strateji oyunu..
Fena sarmıştı yerele çıkmıştım timim vardı aşırı havaliydim 😂
Boom beach*
Hala oynuyor musun o oyunu? :)
Zirvede biraktm oynamıyorum
Daha oynadığın oyunun adını bilmiyorsun :D
Awksjksk uyanamadim ekranı zor görüyormm😂
Hahahah :D Naptın gece çok mu geç yattın? :)
11 miydi neydi erkn uyudm 😂
Erken uyuyup geç kalkanlara anlam veremiyorum :) Ben erken uyudum mu erken kalkarım. Saat 11'de yattığımda sabah 7'de kalkmış oluyorum
🤨
Mario barbie giydirme stardoll exit hahajsnndnxnd
Diğer oyunları anlıyorum hadi ama Barbie giydirmenin nesini seviyorsunuz? Bu dünyada şu ana kadar yapılmış en boş oyun :)
Yoo çok güzel ha bir de şey makyajlarını saçlarını yapıyorsun harika bak canım çekti şimdi oynamak
Allahım neler söylüyor bu kız :) Dünyanın en amaçsız oyununu gelip anlatıyorsun bana
Ya sus git bir oyna da gör
Erkeksi oyunlar oynayıp erkekligimi yaşamayı tercih ederim :) Sen gel Stronghold, Age Of Empires, Sniper serisi gibi strateji oyunlarını oyna
Ay yok ben onlardan anlamam
F1 2020 :) 13 temmuzda F1 2021 olacak ama 😂
Crysis oyunculuk hayatımı başlatan oyundu
COD'nin üstüne tanımam.
Gta San andreas efsane.
call of lol cs go
Call of derken Call of Duty oyunlarını mı kastettin?
evet
cod black ops vs
Tetris
O ateri oyunu değil miydi :) Onu ateri oynarken oynuyordum.
Küçükken televizyonda oynuyordum.
Gtaa
Hangisi? Bir süru gta oyunu var.
Beş
Assassin's Creed
Hangisi? Bir sürü Assassin's Creed oyunu var.
Hepsi güzel ama Brotherhood en sevdiğim
Mafia serisi
Mafia serisinin en güzel oyunu hangisi?
Ben sadece ikinci oyununu oynadım 🙈 baya güzeldi
Bence en güzel oyun red dead ama onu oynayamadim maalesef :/
Elder Scrolls Online
csgo ve bombom
Oyun sevmiyorum.
Gta5
Oynamıyorum
Counter strike
LOL.
Genshin impact
O ne ilk defa duyuyorum. Nasıl bir oyun?
en son ırkçılık yapıyor falan diye şikayet etmişlerdi fan ları. Baya olay olmuştu , ama güzel oyun gensin impact ya ben de beğeniyorum
@Mehmet314 O oyunda hangi etnik gruba ırkçılık yapılıyor?
bir fotoğrafta gördüm , kendi yayınladıkları klipte bide kadın bir tasarımcı oyundaki aşağılık sayılabilecek bir takım düşman karakterlerini afrikalı kabilelerin geleneksel tüylü müylü kıyaferlerini falan baz alarak tasarım yapıyordu. O çok tartışıldı
Gta ek biliyorum
S*x oyunu
O nasıl bir oyun :D
Ya adını unuttum ama s*kiş oyunu işte
töbe
@Marya999 Varya bazı kızlar azgınlıkta abazalıkta erkekleri bile geçiyor :D Hemcinslerini tanımıyorsun.
Kesin çenenizi. Cahil kopekler
evet yha
onu sen mi diyorsun ŞPMKSDOWKPEV
Marya yrrak ye. Memelerini siksinlerr seninnn
onu isteyen asıl sensin SCÖOECPOQCĞQKCQPODMCĞQC boş yapma
Marya kes çeneni. Sen adi bir orrospuusun